Смартфон Xiaomi Redmi 9 3/32GB Dual Sim Carbon Grey NFC Redmi 9 3/32GB Grey NFC

Код товару: 1054428
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi Redmi 9 3/32GB Grey NFC
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 3 міс.
  • Код виробника: Redmi 9 3/32GB Grey NFC

Опис Смартфон Xiaomi Redmi 9 3/32GB Dual Sim Carbon Grey NFC Redmi 9 3/32GB Grey NFC

Захоплюючи кожен важливий момент
Вільно переключайтеся між різними режимами і фотографуйте все з великою точністю за допомогою AI Quad камери з чотирма об"єктивами. Вона дозволяє знімати все: від яскравих портретів і дивовижних кадрів в режимі макро до масштабних пейзажів. А підтримка штучного інтелекту робить процес зйомки ще простіше.

Управління жестами
Легко робіть круті селфі поодинці або з друзями за допомогою 8 Мп об"єктива і функції Palm Shutter. Просто встановіть телефон на штатив, займіть своє місце в рамці та зробіть жест долонею до об"єктиву, щоб спустити затвор камери без дотику до екрану. Простіше не буває.

Справжній калейдоскоп образів
Додайте родзинку в свої творіння за допомогою особливого режиму Kaleidoscope. Він дозволить створювати оригінальні кадри з різними спецефектами без зайвих зусиль.

Висока детальність. Відмінний огляд
6,53-дюймовий екран з мінімальними рамками і роздільною здатністю Full HD+ (2340x1080) забезпечує захоплюючий візуальний досвід і дає можливість насолоджуватися всім, що ви робите. Читайте, спілкуйтеся в відео-чаті з друзями або дивіться кіно в найкращій якості. А спеціальний режим зі зниженим синім світлом дозволить комфортно проводити довгі години в компанії з телефоном, не напружуючи очі.

Ще могутніше і продуктивніше
Не обмежуйте себе ні в чому з Redmi 9, який обладнаний новітнім процесором MediaTek Helio G80. Цей чіпсет працює на максимальній частоті в 2 ГГц і підтримує ряд технологій, що забезпечують смартфону стабільну продуктивність, плавну багатозадачність, а також бездоганний аудіовізуальний і ігровий процес. Завдяки йому Redmi 9 на 107% продуктивніше, ніж попереднє покоління смартфонів цієї лінійки.

Забудьте про час
Акумулятор ємністю 5020 мАг і технологія швидкої 18-ватної зарядки забезпечують достатній запас енергії, щоб не переживати про такі речі як раптова розрядка телефона. Дивіться фільми, грайте або спілкуйтеся цілодобово безперервно. І це не перебільшення. Згідно з тестами Xiaomi, одного заряду смартфону вистачить на 185 годин відтворення музики, 19 годин програвання відео або 31 годину телефонних дзвінків.

Свіжий погляд на стиль
Унікальний дизайн з виділеною областю навколо модуля камер, градіентним забарвленням і фактурним малюнком з тонких ліній на задній панелі створює відчуття балансу і елегантності. А текстурована поверхня ще і запобігає появі відбитків пальців за рахунок чого смартфон завжди виглядає акуратно.

Комфорт на кожен день
Як і інші смартфони цієї лінійки Xiaomi Redmi 9 створений, щоб зробити ваше повсякденне життя простіше. Він оснащений багатофункціональним NFC модулем з підтримкою Google Pay, що дозволяє використовувати його для безконтактних платежів. Вбудований ІЧ-пульт стане в нагоді для віддаленого управління побутовою технікою, а 3,5 мм роз"єм для навушників дасть можливість не розлучатися зі своєю улюбленою музикою. Оцініть всі переваги, які відкриває перед вами цей стильний і функціональний смартфон.

Характеристики Смартфон Xiaomi Redmi 9 3/32GB Dual Sim Carbon Grey NFC Redmi 9 3/32GB Grey NFC

Основные характеристики
Предустановленная ОС Android 10.0 (Q)
Дисплей
Диагональ экрана (диапазон) более 6
Разрешение 2340x1080
Тип матрицы IPS
Оснащение
Количество SIM-карт 2
Тип SIM-карты Nano-SIM
Объем оперативной памяти 3 ГБ
Объем встроенной памяти 32 ГБ
Поддержка SD-карты до 512 ГБ
Комбинированный слот нет
Количество ядер 8
Камера
Количество основных камер 4
Основная камера 13+8+5+2 Мп
Вспышка основной камеры светодиодная
Фронтальная камера 8 Мп
Фронтальная вспышка нет
Коммуникации
Стандарт связи 4G (LTE)
Wi-Fi 802.11b/g/n
Bluetooth Bluetooth 5.0
Навигация GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou
NFC есть
Аудиоразъем 3.5 mm
Интерфейсный разъем USB Type-C
Безопасность
Сканер отпечатков пальцев на корпусе есть
Сканер отпечатков пальцев в экране нет
Сканер лица есть
Сканер сетчатки глаза нет
Особенности
Беспроводная зарядка нет
Быстрая зарядка есть
Корпус
Защита от пыли и влаги нет
Материал корпуса пластик
Цвет серый