Смартфон Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB Dual Sim Tropical Green Redmi Note 9 Pro 6/64GB Green

Код товару: 1052148
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB Green
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Redmi Note 9 Pro 6/64GB Green

Опис Смартфон Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB Dual Sim Tropical Green Redmi Note 9 Pro 6/64GB Green

Екран з кінематографічним співвідношенням сторін і барвистою картинкою
Розгляньте все в найменших деталях на великому екрані Redmi Note 9 Pro. При діагоналі 6,67 дюйма, його дисплей має співвідношення сторін 20:9 і роздільну здатність FHD+ (2400х1080 точок), що робить картинку максимально чіткою. А дизайн DotDisplay з невеликим вирізом під фронтальну камеру прямо в дисплеї залишає більше корисного простору. Ігри, відео, спілкування в соціальних мережах або редагування фото - з цим екраном ви отримаєте більше вражень від усього, що робите.

Потужна підтримка в повсякденних справах
Вдосконалений процесор Qualcomm Snapdragon 720G з тактовою частотою до 2,3 ГГц забезпечує швидкість роботи флагманського рівня. Створений з використанням 8-нм техпроцесу, він поєднує високу продуктивність і енергоефективність. Завдяки йому і движку AI engine п"ятого покоління Redmi Note 9 Pro досить швидкий для будь-яких завдань - від ігор до перегляду відео у високій роздільній здатності.

Система чотирьох камер флагманського рівня
Redmi Note 9 Pro оснащений системою чотирьох камер флагманського рівня. Основний модуль з роздільною здатністю 64 Мп дозволяє робити знімки неймовірної якості, а завдяки надширококутній камері, макро камері і сенсору глибини ви завжди будете готові до зйомки в будь-яких умовах.

Від макро до мікро
Наш світ нескінченно різноманітний і дивовижний. І Redmi Note 9 Pro допоможе вам показати всю його унікальність. Використовуйте ультраширококутну камеру з кутом огляду 119° і функцією корекції спотворень, щоб створювати відмінні панорамні знімки. Існує інший спосіб відкрити для себе мікросвіт з 5-мегапіксельною макро-камерою, яка здатна фотографувати з мінімальної відстані в 2 см.

Ви в центрі уваги
З фронтальною камерою на 16 Мп ви полюбите робити селфі. Вона вміє розпізнавати різні сценарії, знімати панорамні селфі і записувати відео в режимі Slo-Selfie (120fps). Разом з алгоритмами AI Beautify і спеціальним портретним режимом ця камера подбає, щоб будь-яке ваше фото було вдалим.

Новий рівень швидкості
Завдяки потужній батареї на 5020 мАч у вас буде запас енергії, достатній для безперервного використання смартфона протягом доби. А підтримка надшвидкої 30-ватної зарядки дозволяє поповнити ресурс батареї до 57% всього за 30 хвилин.

Надійний супутник
Redmi Note 9 Pro готовий супроводжувати вас всюди. Захищений спереду і ззаду панелями з загартованого 3D скла Corning Gorilla Glass 5, він не боїться подряпин і інших дрібних ушкоджень. Спеціальне нанопокриття P2i захищає смартфон від бризок і крапель, а олеофобний шар на склі допомагає менше збирати відбитки пальців.

Бічний сканер відбитків пальців
Вбудований в кнопку живлення датчик відбитків пальців розташований так, щоб ідеально відповідати положенням великого пальця. Що дозволяє вам насолоджуватися швидким і зручним розблокуванням смартфона в будь-якій ситуації.

Поміститься все що вам потрібно
Завдяки слоту на 2 SIM-ки з додатковим відсіком під карту пам"яті SD ви можете використовувати смартфон максимально ефективно. Розширюйте пам"ять телефону до 512 Гб і зберігайте в ньому стільки музики, фото та документів, скільки вам потрібно.

Характеристики Смартфон Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB Dual Sim Tropical Green Redmi Note 9 Pro 6/64GB Green

Основные характеристики
Предустановленная ОС Android 10.0 (Q)
Дисплей
Диагональ экрана (диапазон) более 6
Разрешение 2400x1080
Тип матрицы IPS
Оснащение
Количество SIM-карт 2
Тип SIM-карты Nano-SIM
Объем оперативной памяти 6 ГБ
Объем встроенной памяти 64 ГБ
Поддержка SD-карты до 512 ГБ
Комбинированный слот нет
Количество ядер 8
Камера
Количество основных камер 4
Основная камера 64+8+5+2 Мп
Вспышка основной камеры светодиодная
Фронтальная камера 16 Мп
Фронтальная вспышка нет
Коммуникации
Стандарт связи 4G (LTE)
Wi-Fi 802.11ac
Bluetooth Bluetooth 5.0
Навигация GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
NFC есть
Аудиоразъем 3.5 mm
Интерфейсный разъем USB Type-C
Безопасность
Сканер отпечатков пальцев на корпусе есть
Сканер отпечатков пальцев в экране нет
Сканер лица есть
Сканер сетчатки глаза нет
Особенности
Беспроводная зарядка нет
Быстрая зарядка есть
Корпус
Защита от пыли и влаги нет
Материал корпуса пластик, стекло
Цвет зеленый