Мобільний телефон ZTE Blade A51 Lite 2/32GB Green (875801)

Код товару: 1290368
Є в наявності
2189 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 2189грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по ZTE 875801
  • Виробник: ZTE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Blade A51 Lite 2/32GB Green
  • Код виробника: 875801
  • Вага: 0.294 кг.
  • Габарити: 17x9x5 см.
  • Короткий опис:

    6.09", 1520 х 720, 60 Гц, CPU - Spreadtrum SC9863A, 2 Gb, 32 Gb, 13 + 5 Mpx, Стабілізація - цифровий, Front - 8 Mpx, Bluetooth, WI-FI, 3200 mAh, зелений

Опис ZTE Blade A51 Lite 2/32GB Green

Оптимальне співвідношення сторін
Смартфон ZTE BLADE A51 lite є максимально комфортним для щоденного використання. Модель має діагональ 6,088 дюймів, завдяки чому ви будете детально бачити всі нюанси зображень, навіть якщо вони мають низьку роздільну здатність. Співвідношення сторін 19,5:9 – актуальний тренд, що забезпечує максимальну зручність для утримання девайса в одній руці або в обох долонях. Роздільна здатність HD+ – це насиченість відтінків, деталізація фото та відео з бездоганною чіткістю картинки.

Продуманість дизайну
Нічого не відволікатиме користувача від повноцінного занурення в контент. Виріз під камеру у верхній частині екрана практично непомітний. Він виглядає, як мініатюрна крапля води. Екран ідеально підійде для уважного читання, цікавої роботи з програмами або перегляду захоплюючого фільму. Лаконічний дизайн – беззаперечна перевага смартфона ZTE BLADE A51 lite.

Будьте в моменті
У будь-якому місці, у зручний час – поспішайте зупинити всі яскраві епізоди життя, щоб залишити їх на згадку. Знімайте відео, невтомно фотографуйте те, що більше ніколи не повториться. Для цього стане в нагоді подвійна камера на 13 Мп + 2 Мп, а також фронтальна камера на 8 Мп. Легкий доторк до кнопки або екрану – і ви буквально зупиняєте мить у своєму смартфоні!

Професійні функції
Кожен фотограф знає, що з режимом HDR фото виходять більш різкими, насиченими та глибокими завдяки світлотіням. Телефон ZTE BLADE A51 lite дозволяє використовувати розширений функціонал для зйомки, щоб ваш профіль у соціальних мережах заповнився оригінальними, яскравими та красивими фотографіями. Пам’ятні моменти – з найвищою якістю та максимальною роздільною здатністю для дбайливого зберігання.

Ваш портрет буде ідеальним
Бажаєте змінити фото у профілі? Зробили гарний портрет, але йому чогось не вистачає? Скористайтеся сучасними технологіями у смартфоні ZTE BLADE A51 lite. Бьютифікація дозволить накласти фільтри та пресети, використовуючи інтелектуальну систему відстеження недосконалостей. Ваше фото виглядатиме природно, вражаючи насиченістю відтінків та чіткістю ліній. А ефект Боке допоможе акуратно розмити фон.

Потужний процесор
Телефон підійде і не надто активним користувачам, і тим, хто не уявляє життя без смартфона в руках. Процесор на 8 ядер моментально обробляє всю інформацію, що надходить. Завдяки цьому девайс не зависає, забезпечуючи максимально високу швидкість відгуку. Потужний графічний прискорювач дарує можливість дивитися фільми та ролики у найвищій якості без перегріву пристрою. 32 Гб внутрішньої пам’яті – це чудовий шанс упорядкувати всі збережені документи, фото та книги.

Інтелектуальне енергозбереження
Батарея має ємність 3200 мАг. Для сучасного користувача цього достатньо на 1-2 дні безперервного використання гаджета. Інтелектуальна система відстеження вашої роботи з програмами дозволяє визначити частоту, тривалість та ефективність взаємодії з різними програмами. Виходячи з цього, системою буде запропоновано план енергозбереження для максимально тривалого та безперебійного функціонування девайсу.

Яскраві кольори
Смартфон ZTE BLADE A51 lite дозволить виявити свою індивідуальність за допомогою гарних відтінків корпусу. Класичний чорний, приголомшливий синій або насичений зелений – вибирайте на свій смак, щоб насолоджуватися пристроєм щодня.

Характеристики ZTE Blade A51 Lite 2/32GB Green

Також смартфон
Клас телефону Multi SIM
Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 4G
Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 6.09"
Роздільна здатність екрану 1520 х 720
Частота оновлення екрану 60 Гц
Матеріал екрану скло
Процесор Spreadtrum SC9863A
Частота процесора 1.6 GHz
Кількість ядер 8 core
Відеоядро PowerVR GE8322
Оперативна пам'ять 2 Gb
Вбудована пам'ять 32 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 512 Gb
Кількість модулів основної камери 2
Основна камера 13 + 5 Mpx
Метод стабілізації цифровий
Запис відео основної камери Full HD (1920x1080)
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери спалах
Операційна система Android 11
Мультимедіа соціальні мережі
Органайзер телефонна книга
Бездротові підключення WI-FI
Навігація ГЛОНАСС
Інтерфейси і підключення microUSB
Ємність акумулятора 3200 mAh
Вбудовані датчики датчик освітлення
Безпека Fingerprint
Також шукають сенсорні
Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 156.7 x 72.6 x 8 мм
Вага 156 г
Колір зелений