Мобільний модем Ergo W02

Код товару: 982172
Немає в наявності
  • Інформація по Ergo W02
  • Виробник: Ergo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: W02
  • Вага: 0.1 кг.
  • Короткий опис:

    Стандарт - GSM, Покоління зв'язку - 3G, 4G, LTE, Підключення - модем без підключення, Максимальна швидкість прийому (Мбіт/с) - 150, SMS обмін, білий

Опис Ergo W02

КОМПАКТНІСТЬ, ШВИДКІСТЬ ТА ЗРУЧНІСТЬ

Модель ERGO W02 3G / 4G об'єднує в собі можливості 4G-роутера та Wi-Fi маршрутизатора, дозволяючи приймати та потім роздавати мережевий сигнал скрізь, де є покриття операторів стільникового зв'язку. Усе, що для цього потрібно, – вставити в роутер SIM-карту та під'єднати пристрій до USB комп'ютера, ноутбука або павєрбанку чи будь-якого зарядного пристрою.

ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ

Його можна використовувати в якості автономного Wi-Fi роутера без необхідності під'єднання до ПК або ноутбука. Роутер завжди можна під'єднувати до звичайного зарядного пристрою смартфона з USB-портом, а для мандрівників є можливість під'єднувати роутер до powerbank. Він дуже компактний, що сподобається тим, хто часто подорожує. Його легко брати із собою в дорогу та без проблем користуватися швидкісним інтернетом, перебуваючи в машині, поїзді чи за містом.

ШВИДКЕ ПІД'ЄДНАННЯ ДО МЕРЕЖІ ТА ЧУДОВИЙ СИГНАЛ

ERGO W02 – універсальний USB-роутер з функціями для доступу до швидкісного мобільного інтернету. Максимальна швидкість прийому даних у мережах 4G – до 150 Мб/секунду, і 150Мб/секунду по Wi-Fi. До нього можна під'єднати 8 пристроїв одночасно, гарантуючи відмінну якість і високу швидкість сигналу. Проста та зрозуміла інструкція дозволяє під'єднатися до мережі Інтернет швидко та завжди залишатися на зв'язку.

Характеристики Ergo W02

Виробник Ergo
Модель W02
Артикул W02
Стандарт GSM
Покоління зв'язку 3G
4G
LTE
Підключення модем без підключення
Максимальна швидкість прийому (Мбіт/с) 150
Поддерка ОС Windows XP
Windows 7
Windows Vista
Windows 8
Windows 8.1
Mac OS X10.7
Mac OS X10.9
Mac OS X10.8
Особенности SMS обмін
Колір білий