Модуль пам'яті для комп'ютера DDR5 32GB (2x16GB) 6000 MHz Trident Z5 RGB Black G.Skill (F5-6000J3238F16GX2-TZ5RK)

Код товару: 1507299
Є в наявності
5448 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 5448грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 60 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по G.Skill F5-6000J3238F16GX2-TZ5RK
  • Виробник: G.Skill
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: DDR5 32GB (2x16GB) 6000 MHz Trident Z5 RGB Black
  • Код виробника: F5-6000J3238F16GX2-TZ5RK
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    DDR5, 32 ГБ, У наборі - 2, Частота пам'яті - 6000 МГц, Таймінги - CL32-38-38-96, Напруга живлення - 1.35 В, Підсвічування - RGB

Опис G.Skill DDR5 32GB (2x16GB) 6000 MHz Trident Z5 RGB Black

Пам'ять DDR5 серії Trident Z5 RGB - це новітні флагманські комплекти пам'яті G.SKILL, призначені для надвисокої екстремальної продуктивності на платформах нового покоління DDR5. Завдяки більш гладкій та обтічній конструкції алюмінієвого радіатора, доступного в сріблястому металевому або чорному матовому кольорі, пам'ять Trident Z5 RGB серії DDR5 є ідеальним вибором для геймерів, оверклокерів, творців контенту та ентузіастів для побудови високопродуктивних систем.

Екстремальна продуктивність DDR5 з блискавичною швидкістю
Відкриваючи нову еру продуктивності пам'яті, Trident Z5 RGB забезпечує безпрецедентну швидкість передачі даних у порівнянні з попереднім поколінням DDR4. Кожен модуль пам'яті Trident Z5 RGB, створений відповідно до найвищих стандартів продуктивності та якості, виготовляється з високоякісних, вручну відсіяних мікросхем DDR5 ICs для досягнення екстремальної продуктивності пам'яті на платформах нового покоління DDR5.

Екстремальна продуктивність пам'яті з процесором Intel Core 12-го покоління і платформою Z690
Компанія G.SKILL прагне розробляти все швидше пам'ять для екстремального розгону на кожному новому поколінні платформи Intel. Розроблена та оптимізована для найновіших процесорів 12-го покоління Intel® Core™ та платформи чіпсету Intel® Z690, пам'ять Trident Z5 RGB використовує швидкісний потенціал DDR5, щоб забезпечити абсолютно новий рівень продуктивності для геймерів, оверклокерів та ентузіастів у всьому світі.

Преміальний дизайн теплорозподільника
Абсолютно нове сімейство Trident Z5 включає елементи гіперкара в культовий дизайн радіатора Trident, створюючи гладкий і футуристичний зовнішній вигляд. Завдяки чорній матовій алюмінієвій смузі, вставленій у сріблястий металік або матово-чорний корпус, та напівпрозорій RGB-панелі, оптимізованій для плавного освітлення, Trident Z5 RGB ідеально підходить для будь-якої тематики складання ПК.

Обтічна світлова смуга RGB
Trident Z5 RGB має більш обтісну світлову смугу і виглядає елегантніше, ніж будь-коли. Завдяки настроюваному RGB-підсвічуванню за допомогою програмного забезпечення G.SKILL для управління освітленням або підтримуваного програмного забезпечення для материнських плат сторонніх виробників, персоналізувати кольори та світлові ефекти Trident Z5 RGB - простіше простого.

Синхронізація із системним освітленням
Бажаєте синхронізувати системне освітлення? Ви можете використовувати програмне забезпечення Asus Aura, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light або ASRock Polychrome Sync для персоналізації кольорів та ефектів пам'яті Trident Z5 RGB та сумісних материнських плат!

Революційна продуктивність
Розроблена для повного використання більш високої частоти та збільшення швидкості передачі даних, кожна мікросхема DDR5 має вдвічі більшу кількість банків та банківських груп, а також подвоєну довжину серії - 32 банки по 8 банків з довжиною серії 16. У поєднанні з компонуванням модуля, що складається з двох 32-бітових субканалів, пам'ять DDR5 здатна передавати більше даних, ніж DDR4.

Абсолютно нова конструкція управління живленням
Кожен модуль пам'яті DDR5 оснащений вбудованою мікросхемою PMIC (інтегральна схема керування живленням), що дозволяє більш детально керувати живленням та надійніше подавати живлення для покращення цілісності сигналу на високих частотах. Зрештою забезпечується високий рівень стабільності системи для ігор та роботи.

Розроблено для максимального досвіду роботи з DDR5
Кожен комплект пам'яті Trident Z5 RGB проходить суворий процес перевірки G.SKILL, що гарантує найкращу у своєму класі надійність та сумісність із найширшим спектром материнських плат.

Підтримка XMP 3.0
Просто встановіть та працюйте. Завдяки новітнім профілям Intel XMP 3.0 між вами та екстремальною продуктивністю коштує лише одне просте налаштування. Крім того, XMP 3.0 дозволяє зберігати два профілі в модулі пам'яті через BIOS на підтримуваних материнських платах, так що ваші тонкі налаштування пам'яті будуть скрізь, куди б не відправилися модулі.

Характеристики G.Skill DDR5 32GB (2x16GB) 6000 MHz Trident Z5 RGB Black

Стандарти пам'яті PC5-48000
Охолодження з радіатором охолодження
Підсвічування RGB
Форм-фактор пам'яті 288-pin DIMM
Перевірка і корекція помилок (ECC) ні
Буферизація unbuffered
(Збірка) Висота модуля пам'яті висока
(Збірка) Споживча потужність 6 Вт
Також шукають геймерська
Примітка Поставка товару можлива в ОЕМ-версії. Тобто, товар може поставлятися без супроводжуючих матеріалів і додаткових компонентів, в упаковці без оформлення, що гарантує лише їх безпечне транспортування.
Тип пам'яті DDR5
Об'єм пам'яті 32 ГБ
Кількість модулів у наборі 2
Частота пам'яті 6000 МГц
Таймінги CL32-38-38-96
Напруга живлення 1.35 В