Монітор Acer Nitro VG270UP (UM.HV0EE.P01)

Код товару: 903886
Немає в наявності
  • Інформація по Acer UM.HV0EE.P01
  • Виробник: Acer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: Nitro VG270UP
  • Код виробника: UM.HV0EE.P01
  • Вага: 7.415 кг.
  • Габарити: 67x14x46 см.
  • Короткий опис:

    27", IPS, 2560 х 1440, 144 Гц, 16:9, 350 кд/м2, 1000:1, 37 Вт, 1 х HDMI, 1 х DisplayPort, регулювання нахилу, VESA - 100 х 100 мм, 2 х 1 Вт, 5.6 кг, чорний

Опис Acer Nitro VG270UP

Монітор Acer Nitro VG270UP (UM.HV0EE.P01)

Ще більше вражень. Монітор з дизайном ZeroFrame і елегантною підставкою з трьома точками кріплення дозволить розмістити на екрані ще більше контенту. Найвища частота оновлення з FreeSync. Грайте в улюблені ігри з плавним зображенням з технологією Radeon FreeSync і яскравою панеллю.

Надійне кріплення. Стильна підставка з трьома точками кріплення дозволяє економити місце на робочому столі. Ніяких рамок. Завдяки дизайну ZeroFrame в конструкції монітора немає нічого зайвого.

Максимальна ергономічність. Хороший монітор повинен забезпечувати максимум зручності. Кут нахилу від -5 до 20 ° дозволить вам працювати з комфортом. Об'ємний звук. Завдяки потужній системі з двох вбудованих динаміків, якість звуку не поступається якості зображення.

Роздільна здатність має значення. Виберіть відповідне дозвіл яскравого екрану IPS з точною передачею кольору. Що вам підходить? Чудова синхронізація AMD FreeSync підвищує плавність геймплея, усуваючи спотворення зображення практично при будь-кадрової частоті. Зручна настройка. Забудьте про кнопках. Легко налаштовуйте параметри монітора за допомогою утиліти Acer Display Widget.

Компанія Acer створена в 1976 році, вона займає п'яте місце серед лідерів - постачальників на світовий ринок комп'ютерного обладнання. З 2000 року фірма розширила спектр своєї діяльності, зайнялася розробкою новітніх технологій, стала просувати під своїм ім'ям комп'ютерне обладнання, яке відрізняється зручністю і надійністю.

Маркетингова політика компанії була спрямована на розвиток сфери збуту продукції. І це було вірним орієнтиром, який дозволив досягти неперевершеною результативності продажів. Комп'ютерна техніка Acer відома доступними цінами при порівнянному з конкурентами якості продукції. Ноутбуки Acer - один з найбільш продаваних товарів в цьому сегменті в нашій країні, продажі ноутбуків складають більшу частину обороту Acer в Україні.

ACER в Тайвані - це компанія, яка, виробляючи готові системи, ноутбуки та, а останнім часом і смартфони, справила великий вплив на ринок комп'ютерів. Вона вважається однією з найвпливовіших корпорацій. У переліку виробленої нею продукції також проекційне обладнання, побутова електроніка і різна периферійні пристрої та комплектуючі.

Штаб-квартира корпорації розташована в Тайпеї, Тайвань. Представництва і заводи компанії розкидані по всій планеті. Вони надійно забезпечують роботою тисячі людей. Продукція компанії дуже популярна в багатьох країнах, особливо в країнах СНД.

Характеристики Acer Nitro VG270UP

Виробник
Загальні
Вендор ACER
Код виробника UM.HV0EE.P01
Модель VG270UPBMIIPX
Тип товару Монітор
Дисплей
Діагональ екрану 26 - 28
Діагональ, дюйми 27"
Частота оновлення 144 Гц
Матриця
Максимальна роздільна здатність 2560х1440
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 1
Яскравість, Кд/м2 250
Контраст статичний 1000:1
Контраст динамічний 100М:1
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси VGA / 2xHDMI
VESA Є
Вбудовані колонки Немає
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Регулювання кута нахилу екрану
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 67x46x14
Колір корпусу Black