Монітор Acer XV270PBMIIPRX (UM.HX0EE.P04)

Код товару: 1020440
Немає в наявності
  • Інформація по Acer UM.HX0EE.P04
  • Виробник: Acer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: XV270PBMIIPRX
  • Код виробника: UM.HX0EE.P04
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 67x50x20 см.
  • Короткий опис:

    27.2", IPS, 1920 x 1080, 165 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 1000:1, 22 Вт, 1 х HDMI, 1 х USB, 1 х DisplayPort, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, 614 x 521 x 233 мм, VESA - 100x100 мм, 2 х 4 Вт, 6.72 кг, чорний

Опис Acer XV270PBMIIPRX

Повне занурення в ігри завдяки плавним візуальним ефектам і реалістичним кольорам. Дослідіть фантастичні нові світи з приголомшливою графікою, яка забезпечується дисплеєм із роздільною здатністю Full HD і технологією AMD Radeon FreeSync.

Ультраширокоформатні монітори подобаються не всім, 4K-геймінг усе не може отримати достатньо потужне «залізо» — так що ігрові моделі з традиційними пропорціями екрана й більш «приземленою» роздільною здатністю, як і раніше, «в строю», одним із них і є 27-дюймовий Full HD монітор Acer Nitro XV272Pbmiiprzx.

Ігрова лінійка Acer Nitro, на противагу Predator, завжди тяжіла до спокійного та навіть деколи мінімалістичного дизайну, не став винятком і Acer Nitro XV272Pbmiiprzx: у нього тонкий корпус, жодного глянцю або яскравих елементів з RGB-підсвіткою. «Безрамковий» дизайн (екран закриває захисне скло, через що у вимкненому стані здається, ніби його обрамляє лише тонка лінія бічної грані; після ввімкнення стає помітна додаткова рамка завширшки на півсантиметра), акуратна невелика кругла підставка, ніжка у формі металевого «штиря» з непомітним кільцем темно-вишневого кольору в основі — загалом, цей монітор цілком органічно впишеться в строгий офісний інтер'єр; на ігрову модель суто зовні він схожий, прямо скажемо, несильно.

Acer Nitro XV272Pbmiiprzx використовує 27-дюймову IPS-панель із роздільною здатністю 1920х1080 пікселів (щільність пікселів ~ 82 PPI). Панель 8-бітна, з підвищенням розрядності до 10 бітів за допомогою FRC.

Максимальна частота оновлення екрана — 144 Гц, у монітора є підтримка адаптивної зміни частоти AMD Radeon FreeSync. Час відгуку — стандартний для IPS 4 мс (під час використання овердрайву), однак наявність Visual Response Boost, що практично повністю усуває змазування в динаміці, дало змогу компанії вказувати додаткове значення цього параметра у формі «1 мс (VRB)». В овердрайву два значення ступеня розгону — «звичайний» і «граничний». Розмиття динамічного зображення на «звичайному» овердрайві майже не відрізняється від того, що можна побачити під час його повного вимкнення, під час переходу на «граничний» картинка стає трохи чіткішою, але зате відразу з'являються дуже сильні артефакти розгону у формі темних шлейфів за рухомими об'єктами. Так що ми б рекомендували або використовувати «звичайний» розгін, або взагалі його вимкнути — поготів, що й у такому разі розмиття виявляється більш ніж помірне.

У цій моделі використовується напівматове покриття екрана — воно не відблискує у разі типового розташування користувача за монітором, проте у разі відхилення в бік поступово «перетворюється» на глянсове. Завдяки такому рішенню кристалічний ефект практично не помітний і виявляється лише на макрознімку, та й то досить слабо.

Кути огляду дуже гарні, навіть за мірками сучасних IPS-панелей. За сильного відхилення в бік яскравість знижується порівняно слабко, картинка трохи теплішає, але загалом якість зображення залишається дуже високою.

Підставка дає змогу регулювати положення екрана за висотою, повертати його вліво-вправо та змінювати кут нахилу; переходу в портретний режим у цій моделі немає. З відеовходів тут є DisplayPort і 2 HDMI; поруч із ними розміщений USB-концентратор з одним портом USB 3.0, ще два винесені на ліву бічну грань.

Acer Nitro XV272Pbmiiprzx має вигляд, як «універсальний монітор для роботи та вдома», ніж як типовий «ігровий монітор». Так, він має потрібні геймеру функції на кшталт частоти оновлення 144 Гц, технології адаптивної зміни частоти AMD FreeSync, зниження затримки введення в ігровому режимі тощо. – але водночас у ньому використовується якісна IPS-панель із підтримкою HDR (що досі більш потрібно під час перегляду фільмів, ніж в іграх), з розширеним колірним охопленням, емуляцією різних колірних просторів і заводським калібруванням режиму sRGB — а це вже швидше орієнтоване на фотографів, дизайнерів й інших користувачів, що серйозно працюють із кольором.

Характеристики Acer XV270PBMIIPRX

Виробник
Вендор ACER
Код виробника UM.HX0EE.P04
Модель Nitro XV270PBMIIPRX
Тип товару Монітор
Призначення Ігровий (eSports)
Дисплей
Діагональ екрану 26 - 28
Діагональ, дюйми 27"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 165 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 1920х1080
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 1
Яскравість, Кд/м2 250
Контраст статичний 1000:1
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси Display Port / 2xHDMI / Mini-Jack (3.5 mm)
VESA Є
Тип VESA кріплення 100x100
Вбудовані колонки Є
Блок живлення Зовнішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Поворот в портретний режим (Pivot) / Поворотна підставка / Регулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості AMD FreeSync / Безрамковий екран
Кабелі в комплекті DisplayPort кабель / HDMI кабель
Cереднє eнергоспоживання, Ватт 23 Вт
Гучність вбудованних колонок 2*2 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування, Ватт 0,5 Вт
Загальні данні
Колір корпусу Black