Монітор AOC 24V5CW/BK

Код товару: 1335188
Є в наявності
6238 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 6238грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по AOC 24V5CW/BK
  • Виробник: AOC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: 24V5CW/BK
  • Вага: 8.99 кг.
  • Габарити: 84x46x14 см.
  • Короткий опис:

    23.8", IPS, 1920 x 1080, 75 Гц, 16:9, 300 кд/м2, 1000:1, 28 Вт, 1 х HDMI, 1 х USB Type-C, 1 x Нeadphone, 1 х DisplayPort, 4 x USB 3.2, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100x100 мм, 2 х 5 Вт, чорний

Опис AOC 24V5CW/BK

AOC 24V5CW — це 23,8-дюймова IPS-панель із роздільною здатністю FHD і ергономічною підставкою для комфортного перегляду на 360°. Готовий підвищити вашу продуктивність завдяки USB-C із функцією Power Delivery до 65 Вт, 4 портами USB і HDMI, а також пропонує все необхідне для вільного часу та додаткову безпеку вбудованої веб-камери Windows Hello.

Реалістична співпраця та відеодзвінки

Відеодзвінки ще ніколи не були такими реалістичними, як із вбудованою веб-камерою з вбудованим мікрофоном. Об’єднайте зусилля з колегами та клієнтами, не виходячи з дому чи офісу, за допомогою одного простого рішення!

Безпека та швидкість реагування завдяки сертифікованій веб-камері WINDOWS HELLO™

Отримайте найкращий захист із функцією розпізнавання обличчя Windows Hello™! Вбудована веб-камера, сертифікована Windows Hello™, забезпечує зручну додаткову безпеку без необхідності вводити паролі чи PIN-код.

Роздільна здатність FHD

Хочете дивитися фільм Blu-ray у повній якості, насолоджуватися іграми у високій роздільній здатності чи читати чіткий текст в офісних програмах? Завдяки роздільній здатності Full HD 1920 x 1080 пікселів цей монітор дозволяє вам це робити. Незалежно від того, що ви переглядаєте, у форматі Full HD воно відображатиметься з багатими деталями, не потребуючи високоякісної відеокарти та не споживаючи багато ресурсів вашої системи.

IPS панель

Панель IPS забезпечує чудові враження від перегляду з реалістичними, але яскравими та точними кольорами. Кольори виглядають незмінно незалежно від того, з якого кута ви дивитеся на дисплей.

Частота оновлення 75 Гц

Візьміть верхній край! Завдяки частоті оновлення 75 Гц панель дисплея відображає 75 кадрів кожну секунду. Частота оновлення 75 Гц на 25% швидша, ніж на більшості дисплеїв початкового рівня з частотою 60 Гц, але при цьому доступна за ціною та забезпечує додаткові кадри, необхідні геймерам, щоб перемогти своїх суперників.

Потужність 65W

USB-C — це технологія, що розвивається, яка забезпечує швидку передачу даних, сигнал відображення та живлення для підзарядки пристроїв під час роботи. Завдяки одному тонкому кабелю технологія AOC USB-C забезпечує потужність до 65 Вт, заряджаючи звичайні пристрої низької/високої потужності (наприклад, мишу або клавіатуру), смартфони та ноутбуки.

USB-C

Спростіть підключення за допомогою лише одного кабелю. З’єднання USB-C забезпечує альтернативний режим DisplayPort для передачі відеосигналів високої роздільної здатності з ноутбука на монітор з одночасним заряджанням акумулятора ноутбука від монітора за допомогою живлення через USB. Крім того, USB 3.1 забезпечує блискавичну передачу даних, тому навіть передача фільму 4K може бути здійснена менш ніж за одну хвилину.

AMD FreeSync

Технологія AMD FreeSync забезпечує синхронізацію частоти оновлення графічного процесора та монітора, що забезпечує плавну гру без розривів. Ви оціните низьку затримку введення, якщо шукаєте найкращу якість зображення у швидких іграх.

DisplayPort

DisplayPort забезпечує надшвидку передачу цифрового аудіо та відео без втрати якості або затримки введення. Швидко та легко підключайте до свого екрана різноманітні пристрої, зокрема комп’ютер, ноутбук, медіаплеєр, ігрову консоль тощо. Він ідеально підходить як для професіоналів, так і для найвимогливіших домашніх користувачів.

HDMI

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) підтримується поточними ігровими консолями, поточними графічними процесорами, приставками, що підтримують систему захисту цифрового контенту HDCP. Версії HDMI 1.3-1.4b підтримують частоту оновлення до 144 Гц при 1080p і 75 Гц при 1440p, а версії HDMI 2.0-2.0b підтримують 240 Гц при 1080p, 144 Гц при 1440p і 60 Гц при 2160p (4K).

Flicker-Free

Технологія Flicker-Free AOC використовує панель підсвічування постійного струму (постійний струм), що зменшує рівень мерехтіння світла. З мінімізованою напругою очей і втомою можна насолоджуватися тривалими інтенсивними ігровими сесіями з комфортом!

Lowblue Light

AOC Lowblue Light захищає вас від шкідливого синього світла, яке під час тривалих сеансів спричиняє напругу очей, головні болі та розлади сну. Наша функція Lowblue Light зменшує шкідливі довжини хвиль, що випромінюються, не жертвуючи композицією кольорів, позбавляючи досвіду від занепокоєння щодо пошкодження очей.

Вбудовані динаміки

Вбудовані динаміки дозволяють легко спілкуватися з родиною, друзями та колегами. Для перегляду фільмів, музики, ігор тощо ви насолоджуватиметеся якісним аудіо без клопоту про підключення зовнішніх динаміків.

USB HUB

Вбудовані USB-концентратори в монітори AOC забезпечують легкість використання та практичність на вашому столі. Розташовані збоку порти легко доступні, навіть не дивлячись на них; не витрачаючи час на пошук вільного порту USB на задній частині корпусу комп’ютера.

Регульована по висоті підставка

Підніміть або опустіть екран відповідно до зростання та уподобань кожного. Підставка, яку легко регулювати, забезпечує години комфорту.

Функція PIVOT

Завдяки функції повороту монітор можна повернути на 180° з альбомного режиму в портретний, що особливо корисно для настільних видань.

1 мс MPRT - час відгуку рухомого зображення

MPRT — це абревіатура від часу відгуку рухомого зображення. Технологія MPRT вимикає та вмикає підсвічування монітора під час зміни зображення. Завдяки скороченому часу, коли кадр відображається на моніторі, зменшуються ефекти «ореола» та «розмиття», що забезпечує більш плавне та плавне відчуття від гри.

Характеристики AOC 24V5CW/BK

Тип монітора Для дому та офісу
Діагональ дисплея 23.8"
Частота оновлення екрану 75 Гц
Підсвічування WLED
Покриття матове
Час реакції матриці 4мс (GtG), 1мс (MPRT)
Контрастність статична 1000:1
Контрастність динамічна 20 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Технології поліпшення зображення Low Blue Light
Технології синхронізації AMD FreeSync
Споживана потужність в робочому режимі 28 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.3 Вт
Інтерфейси та підключення 4 x USB 3.2
Регулювання положення регулювання по висоті
Регулювання нахилу -3° ~ +21°
Регулювання за висотою, мм 130
Поворот монітора (Swivel) -28° ~ +28°
Вбудовані колонки 2 х 5 Вт
Вбудована веб-камера є
Особливості гніздо для замка Kensington
Також шукають до 10000 грн
Крок між пікселами, мм 0.3114
Тип матриці IPS
Співвідношення сторін 16:9
Яскравість 300 кд/м2
VESA 100x100 мм
Колір чорний
Роздільна здатність 1920 x 1080