Монітор AOC AG344UXM

Код товару: 1432807
Є в наявності
62279 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 62279грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по AOC AG344UXM
  • Виробник: AOC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: AG344UXM
  • Вага: 17.7 кг.
  • Габарити: 98x53x28 см.
  • Короткий опис:

    34", IPS, 3440 x 1440, 170 Гц, 21:9, 1000:1, 142 Вт, 2 х HDMI, 2 x DisplayPort, 1 х USB Type-C, 1 х USB Type-B, 1 x Нeadphone, 4 x USB 3.2, поворот монітора (Swivel), регулювання нахилу, регулювання по висоті, 816.4 x (467.7-597.7) x 400 мм, VESA - 100x100 мм, 2 х 8 Вт + DTS, 12.77 кг, червоно-чорний

Опис AOC AG344UXM

Неперевершений ігровий досвід високого класу! AG344UXM - перший у світі монітор MiniLED зі співвідношенням сторін 21:9. Завдяки вбудованому порту USB-C, USB-хабу та KVM цей монітор ідеально підходить для ігор, домашнього офісу та потокової передачі даних. Працюйте за найвищими стандартами завдяки дисплею з частотою 170 Гц, покриття антивідблиску та часу відгуку GtG 1 мс. Сертифікація VESA HDR1000 і необмежений простір на робочому столі гарантують повне занурення в гру і продуктивну роботу в домашньому офісі. Налаштуйте RGB-підсвітку за допомогою нашого програмного забезпечення AOC G-Menu і відрегулюйте кут нахилу монітора відповідно до ваших потреб за допомогою вбудованої функції регулювання нахилу, повороту та висоти.

Роздільна здатність WIDE QHD (WQHD)

Завдяки роздільній здатності 3440 x 1440, Wide Quad HD (QHD), досягаються чудові якість і чіткість зображення, що дають змогу побачити кожну деталь. Велике співвідношення сторін 21:9 ідеально підійде для перегляду фільмів у широкому форматі, а також дасть змогу повністю зануритися в новітню гру. Крім того, воно забезпечує більше місця для роботи. 10-бітна глибина кольору кодування кольорів забезпечує широку кольорову палітру для передавання живих природних зображень.

Mini-LED

Завдяки застосуванню технології Mini-LED ця модель поєднує в собі найвищу яскравість, чудову якість зображення та рівномірне перенесення кольорів за більш компактних розмірів, ніж у моніторів зі стандартним LED. Жодних 50 відтінків сірого, які заважають ефекту занурення, тільки непроглядна темрява і легкий ореол світла.

170 Гц частота оновлення

Частота оновлення 170 Гц, що більш ніж удвічі більше порівняно зі стандартом 60 Гц, перетворює ігри на справжнє задоволення. Реалізуйте потенціал свого відеоадаптера. Забудьте про розриви зображення і попрощайтеся з розмитим зображенням, відчуйте, як ваші рефлекси перетворюються на безпосередні дії. Ніколи не озирайтеся.

1MS час відгуку GTG - перемикання між відтінками сірого

GtG - скорочення, яке означає "від сірого до сірого". Ця характеристика являє собою час, який необхідний одному пікселю для перемикання з одного рівня сірого до наступного. У комп'ютерних іграх на рахунку кожна мілісекунда, оскільки від неї може залежати влучання або промах. Швидкий час відгуку також усуває ефект ореолу і розмиття зображення під час руху.

Низька затримка введення

Розкрийте потенціал своїх реакцій у режимі низької затримки введення (Low Input Lag) від AOC. Забудьте прикрашання: у цьому режимі всі ресурси монітора перекидаються на обробку відгуку, що забезпечує абсолютну перевагу в потрібний момент під час спуску курсу слабким натисканням.

Light FX

Максимальне занурення: наші монітори AOC оснащуються особливим підсвічуванням у задній частині пристрою, даючи змогу створювати різні варіанти забарвлення вашого ігрового спорядження. Вибирайте будь-який колір за смаком, синхронізуйте його з іншими пристроями AOC і випробовуйте різні схеми кольорів, що переливаються.

Проекція логотипу

Світлодіодне підсвічування AGON регулюється в усьому спектрі RGB і додатково проєктує на поверхню столу 2 значки, що надає вашій ігровій станції індивідуального вигляду.

Вбудовані динаміки

Вбудовані динаміки дають змогу легко спілкуватися з сім'єю, друзями та колегами. А під час гри, перегляду фільмів і прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без необхідності набридливого підключення зовнішніх динаміків.

AOC G-Menu

Безкоштовна утиліта AOC G-Menu встановлена на вашому комп'ютері і дозволяє повністю налаштувати ігрове обладнання.

Режим 6 ігор

Переводьте свій дисплей у потрібний ігровий режим одним натисканням кнопки. Перемикайтеся між попередньо встановленими ігровими режимами для FPS, перегонів або RTS, підбирайте власні ідеальні налаштування та зберігайте їх. Клавіатура налаштувань AOC дає змогу швидко та легко перемикати профілі та регулювати параметри.

AOC Shadow Control та Game Color

Виведіть битву з тіні завдяки функціям AOC Shadow Control і AOC Game Color. Відрегулюйте рівень сірого, щоб підвищити деталізацію зображення, освітліть темні ділянки окремо або повністю затемніть їх, не впливаючи на решту екрана.

Панель IPS

Панель IPS забезпечує чудовий огляд із реалістичними, але водночас яскравими та точними кольорами. Кольори виглядають однаково незалежно від кута перегляду дисплея.

VESA certified displayhdr™ 1000

Високий динамічний діапазон (HDR) забезпечує чудовий контраст і точне перенесення кольорів, що призводить до значного поліпшення насиченості кольору і яскравості. За максимальної яскравості в 1000 кд/м² візуальні ефекти в іграх і фільмах стають надреалістичними. Ця функція була сертифікована VESA, що гарантує відповідність найвищим стандартам якості.

USB-C

Спростіть під'єднання, використовуючи тільки один кабель. Підключення USB-C забезпечує альтернативний режим DisplayPort для передавання відеосигналів із високою роздільною здатністю з ноутбука на монітор, одночасно заряджаючи акумуляторну батарею ноутбука від монітора за допомогою джерела живлення USB. Крім того, USB 3.1 забезпечує блискавичну передачу даних, тому навіть передачу фільму 4K можна здійснити менш ніж за одну хвилину.

HDMI 2.1

Новітній стандарт технології HDMI дає змогу додатково підвищити частоту оновлення та роздільну здатність. Він відкриває нові можливості не тільки для перегляду контенту, а й для гри. HDMI 2.1 дає змогу консолям нового покоління досягати максимальної продуктивності.

Picture By Picture (PBP)

Функція послідовного виведення зображень дає змогу одночасно використовувати кілька джерел відеосигналу (наприклад, ноутбук і настільний ПК) і виводити їх на один екран. Широкий огляд дарує більший контроль над ситуацією і значно підвищує вашу ефективність під час стрімінга, роботи або гри.

KVM

Спільне використання однієї клавіатури, миші та монітора між декількома комп'ютерами за допомогою обладнання KVM-комутатора.

Швидке перемикання

Змінювати налаштування монітора в запалі бою - не найкраща ідея, якщо ви хочете перемогти. Не варто втрачати перемогу через те, що під час гри знадобилося змінити налаштування. Функція AGON QuickSwitch дає змогу зберігати налаштування монітора і перемикатися між ними одним натисканням.

Характеристики AOC AG344UXM

Тип монітора Геймерський
Діагональ дисплея 34"
Роздільна здатність 3440 x 1440
Частота оновлення екрану 170 Гц
Підсвічування Mini LED
Покриття матове
Час реакції матриці 1мс (GtG)
Контрастність статична 1000:1
Контрастність динамічна 80 000 000:1
Максимальна кількість кольорів 1.07 млрд
Технології поліпшення зображення Shadow Control
Технології синхронізації Adaptive-Sync
Споживана потужність в робочому режимі 142 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт
Тип матриці IPS
Інтерфейси та підключення 4 x USB 3.2
Регулювання положення регулювання по висоті
Співвідношення сторін 21:9
Регулювання нахилу -5° ~ 23°
Регулювання за висотою, мм 130
Поворот монітора (Swivel) -20° ~ +20°
Розміри з підставкою 816.4 x (467.7-597.7) x 400 мм
Розміри без підставки 816.4 x 372.5 x 87.9 мм
Вага без упаковки 12.77 кг
Вбудовані колонки 2 х 8 Вт + DTS
VESA 100x100 мм
Особливості гніздо для замка Kensington
Також шукають для фільмів
Колір червоно-чорний
Вага з упаковкою 17.7 кг