Монітор AOC CU34P3CV

Код товару: 1425509
Є в наявності
19006 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 19006грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по AOC CU34P3CV
  • Виробник: AOC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: CU34P3CV
  • Вага: 12.95 кг.
  • Габарити: 107x56x19 см.
  • Короткий опис:

    34", VA, 3440 x 1440, 100 Гц, 21:9, 3000:1, 35 Вт, 1 х HDMI, RJ-45, 1 х USB Type-C, 1 x Нeadphone, 1 х DisplayPort, 4 x USB 3.2, поворот монітора (Swivel), регулювання нахилу, регулювання по висоті, 808.3 x (482.4-611) x 275 мм, VESA - 100x100 мм, 2 х 5 Вт, 10 кг, чорний

Опис AOC CU34P3CV

AOC CU34P3CV — це 34-дюймовий вигнутий монітор із матрицею VA з роздільною здатністю WQHD (3440 x 1440) і красивою тристоронньою ультратонкою рамкою, який забезпечує повне занурення в зображення. Співвідношення сторін Wide QHD 21:9 цієї моделі розширює поле зору, демонструючи круговий огляд для отримання непередаваних вражень під час перегляду кінофільмів. Панель яскравістю 300 ніт із широкими кутами огляду 178/178°, оснащена двома вбудованими динаміками потужністю 5 Вт + 5 Вт, гарантує підвищення щоденної продуктивності в сучасному гнучкому офісі. Монітор CU34P3CV підвищить вашу продуктивність завдяки USB-C з підтримкою технології Power Delivery до 65 Вт, функції передавання даних та альтернативного режиму DP. Можливості під'єднання цього монітора поліпшені завдяки USB-концентратору та роз'єму RJ-45. Цей монітор має низку сертифікатів екологічної безпеки, включно з EPA, TCO і EPEAT, демонструючи турботу виробника про довкілля.

Роздільна здатність Wide QHD (WQHD)

Завдяки роздільній здатності 3440 x 1440, Wide Quad HD (QHD), досягаються чудові якість і чіткість зображення, що дають змогу побачити кожну деталь. Велике співвідношення сторін 21:9 ідеально підійде для перегляду фільмів у широкому форматі, а також дасть змогу повністю зануритися в новітню гру. Крім того, воно забезпечує більше місця для роботи. 8-бітове кодування кольорів забезпечує широку кольорову палітру для передавання живих природних зображень.

Панель VA

Панель VA (Vertical Alignment) відображає глибший чорний колір і має високу контрастність для більш живого і яскравого зображення.

Вигнутість 1500R

Вигнутий дизайн обволікає вас, поміщаючи в центр дійства і забезпечуючи занурення в ігровий процес.

100Hz Частота оновлення

Частота зміни кадрів удвічі швидша, як порівняти з іншими моніторами, - забудьте про зависання зображення та розмите зображення. Завдяки частоті оновлення 100 Гц кожен кадр буде чітким, ви побачите надплавну послідовність кадрів, а також зможете точно завдати ударів супротивникові й оцінити високошвидкісні перегони в усій їхній красі.

Power Delivery 65 Вт

USB-C - технологія, що швидко розвивається і забезпечує швидке передавання даних, відеосигналу та живлення для заряджання пристроїв під час роботи. Через всього лише один тонкий кабель, технологія USB-C AOC подає живлення потужністю до 65 Вт, що дає змогу заряджати звичайні пристрої низької/високої потужності (наприклад, мишу або клавіатуру), смартфони та ноутбуки.

USB-C

Спростіть під'єднання, використовуючи тільки один кабель. Підключення USB-C забезпечує альтернативний режим DisplayPort для передавання відеосигналів із високою роздільною здатністю з ноутбука на монітор, одночасно заряджаючи акумуляторну батарею ноутбука від монітора за допомогою джерела живлення USB. Крім того, USB 3.1 забезпечує блискавичну передачу даних, тому навіть передачу фільму 4K можна здійснити менш ніж за одну хвилину.

Display Port

DisplayPort дає змогу максимально швидко передавати цифрові аудіо- та відеодані без втрати якості та затримки введення. Швидко і легко підключайте до екрана різні пристрої, включаючи комп'ютер, ноутбук, медіаплеєр, ігрову консоль і багато іншого. Цей стандарт ідеально підійде професіоналам, а також більшості вимогливих користувачів домашніх комп'ютерів.

HDMI

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) підтримують ігрові консолі поточного покоління, сучасні графічні професори і ТВ-приставки, з підтримкою системи захисту цифрового вмісту HDCP. HDMI версій 1.3-1.4b підтримує частоти оновлення в 144 Гц за 1080p і 75 Гц за 1440p, тоді як HDMI версій 2.0-2.0b підтримує 240 Гц за 1080p, 144 Гц за 1440p і 60 Гц за 2160p (4K).

Flicker Free

У технології Flicker-Free AOC застосовується система підсвічування на основі згладженого постійного струму, знижуючи мерехтіння зображення. При максимально зниженому навантаженні і втоми очей ви зможете насолодитися тривалим ігровим марафоном з комфортом!

Вбудовані динаміки

Вбудовані динаміки дають змогу легко спілкуватися з сім'єю, друзями та колегами. А під час гри, перегляду фільмів і прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без необхідності набридливого підключення зовнішніх динаміків.

Концентратор USB

Вбудовані концентратори USB у моніторах AOC додають зручності та практичності вашому робочому місцю. Бічними портами легко скористатися, навіть не дивлячись на них, що економить час, який міг би бути витрачений на пошуки вільного USB-порту на задньому боці корпусу ПК.

Безрамна конструкція

Крім сучасного і привабливого зовнішнього вигляду, безрамні конструкції забезпечують безшовний вигляд під час використання декількох моніторів. Ваш курсор/вікна більше не будуть пропадати в темній безодні рамок у разі встановлення декількох моніторів поруч один з одним.

Kensington Lock

Захисний замок Kensington є протикрадіжною системою, що складається з укріпленого металевого отвору в корпусі відповідного пристрою, призначеного для використання разом із металевим кабелем, який кріпиться замком із ключем. Замки Kensington дають змогу убезпечити ваш монітор AOC на LAN-заходах, на підприємствах або скрізь, де ви його поставите.

KVM

Спільне використання однієї клавіатури, миші та монітора між кількома комп'ютерами за допомогою обладнання KVM-комутатора.

Регульована за висотою підставка

Ми піклуємося про ваше благополуччя. Саме тому цей монітор пропонує можливості налаштування за висотою, які допомагають знайти ідеальне положення для роботи, гри або перегляду відео. Адаптація монітора AOC відповідно до ваших потреб не тільки допомагає зменшити втому, а й допомагає зберегти здоров'я. Нарешті, він дає змогу вам і вашій команді досягти найкращих результатів у будь-якій справі.

Vesa Mount

Підставки AOC Ergo Base забезпечують універсальність, міцність і простоту використання одночасно. Ви все ще хочете використовувати настінне кріплення або скласти комбінацію з декількох моніторів на настільних підставках? Кріплення VESA забезпечують максимальну гнучкість. Догори ногами, в поворотному режимі, один на одному - кріпіть монітору, куди забажаєте за допомогою кріплень і підставок сторонніх виробників завдяки можливостям кріплення VESA.

Характеристики AOC CU34P3CV

Тип матриці VA
Співвідношення сторін 21:9
VESA 100x100 мм
Колір чорний
Вага з упаковкою 12.95 кг
Тип монітора Для дому та офісу
Діагональ дисплея 34"
Роздільна здатність 3440 x 1440
Частота оновлення екрану 100 Гц
Підсвічування WLED
Покриття матове
Час реакції матриці 4мс (GtG)
Контрастність статична 3000:1
Контрастність динамічна 80 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Технології поліпшення зображення Picture-In-Picture
Технології синхронізації Adaptive-Sync
Споживана потужність в робочому режимі 35 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт
Інтерфейси та підключення RJ-45
Регулювання положення регулювання по висоті
Регулювання нахилу -5° ~ 23°
Регулювання за висотою, мм 150
Поворот монітора (Swivel) -175° ~ +175°
Розміри з підставкою 808.3 x (482.4-611) x 275 мм
Розміри без підставки 808.3 x 367.5 x 104.7 мм
Вага без упаковки 10 кг
Вбудовані колонки 2 х 5 Вт
Особливості гніздо для замка Kensington
Також шукають для фільмів