Монітор ASUS ProArt PA329CV (90LM06P1-B01170)

Код товару: 1222909
Є в наявності
38255 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 38255грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по ASUS 90LM06P1-B01170
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: ProArt PA329CV
  • Код виробника: 90LM06P1-B01170
  • Вага: 17.02 кг.
  • Габарити: 84x50x28 см.
  • Короткий опис:

    32", IPS, 3840 x 2160, 60 Гц, 16:9, 350 кд/м2, 1000:1, 36 Вт, 2 х HDMI, 1 х USB Type-C, 4 x USB 3.1, 1 х DisplayPort, 1 х 3.5мм Mini-Jack, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100x100 мм, 2 х 2 Вт, 12.6 кг, чорний

Опис ASUS ProArt PA329CV

ProArt Display PA329CV — це 32-дюймовий монітор, розроблений для задоволення потреб творчих професіоналів, від редагування фотографій і відео до графічного дизайну. Дисплей ProArt PA329CV відкалібрований на заводі та перевірений Calman, щоб забезпечити чудову точність кольорів (∆E < 2). Він також забезпечує промисловий стандарт 100% sRGB / 100% Rec. 709 кольорового простору. Вбудований порт USB-C підтримує передачу даних, DisplayPort, а також підтримує подачу живлення 90 Вт за допомогою одного кабелю забезпечує зручне рішення, а дизайн C-затискача забезпечує порядок на вашому столі. PA329CV дозволяє швидко, легко і точно досягти бажаного вигляду.

Бездоганно деталізоване зображення в 4K HDR

Він оснащений панеллю 4K UHD (3840 x 2160), що забезпечує в чотири рази більшу щільність пікселів і на 300% більше простору на екрані, ніж у Full HD-дисплеїв аналогічного розміру. Це означає, що ви зможете насолоджуватися чіткими, деталізованими зображеннями. Яскравість до 400 ніт і сертифікація VESA DisplayHDR 400 забезпечують яскравіший, більш реалістичний досвід перегляду.

Покажіть справжню красу своїх фотографій

Дисплей ProArt забезпечує стандартний 100% sRGB/100% Rec. 709 і підтримує колірну гаму DCI-P3 для насиченого, яскравого відтворення, що забезпечує чіткість і реалістичність кожної деталі ваших фотографій.

Висока точність кольору для справді виразних відтінків

Насолоджуйтесь чистими виразними відтінками завдяки точній, правдивій передачі кольору. Дисплеї ProArt досягають ∆E < 2, тому ваші зображення точно відтворюються на екрані, що дозволяє вам точно бачити, як ваша робота буде виглядати після її завершення.

Справжній колір, прямо з коробки

Фахівці з кольорів покладаються на дисплеї з точністю кольору, щоб переконатися, що їхні творіння виглядають саме так, як задумано. Дисплей ProArt PA329CV відкалібрований на заводі та підтверджений Calman, щоб гарантувати провідну в галузі точність кольору. Кожен дисплей ProArt проходить суворе ретельне тестування, щоб забезпечити більш плавну градацію кольору. Споживачі професіоналів, ви можете бути впевнені в точному перегляді кольорів і створенні контенту.

Швидке налаштування колірної гами

Ексклюзивний пресет ProArt від ASUS надає кілька режимів для швидкого налаштування колірної гами. Незалежно від того, чи займаєтеся ви визначення кольорів, редагування відео чи маніпулювання фотографіями, ви можете легко перемикатися та відповідати своїм потребам. Відповідає стандарту DICOM Part 14, щоб забезпечити плавні градації та точне визначення затінення відтінків сірого.

Зосередьтеся на тому, що важливо

У комплект входить зручний монтажний кронштейн, який допоможе звільнити місце на столі. Кронштейн може кріпитися до краю практично будь-якої плоскої робочої поверхні, а монтажний кронштейн PA329CV вставляється прямо в нього.

USB-C, який робить усе

ProArt Display PA329CV забезпечує неперевершену сумісність із USB-C, HDMI та DisplayPort більшістю мультимедійних пристроїв. Вбудований порт USB-C підтримує передачу даних, DisplayPort, а також підтримує живлення потужністю 90 Вт. PA329CV також служить як USB-концентратор, а це означає, що коли ви підключаєтеся до нього через USB-C (за допомогою кабелю C-C або C-A), ваш пристрій отримує доступ до будь-яких периферійних пристроїв, підключених до портів USB.

Точний попередній перегляд у реальному часі

QuickFit Plus — це розумна функція, яка накладає сітку на екран, що дозволяє вирівнювати та переглядати. Центральний маркер і зона безпеки він може переглядати в реальному часі, коли ви знімаєте на знімальному майданчику, щоб уникнути виходу відеозображення за межі екрана. Лінійка забезпечує фактичний розмір дюймової лінійки на краю; ви також можете налаштувати робочий розмір відповідно до ваших уподобань.

Технологія ASUS Ultra-Low Blue Light

Ексклюзивна технологія ASUS Ultra-Low Blue Light захищає вас від випромінювання синього світла, яке може бути шкідливим для вашого зору. Він пропонує чотири параметри фільтра синього світла, які легко доступні через екранне меню за допомогою гарячої клавіші.

Універсальний комфорт з ергономічним дизайном підставки

Завдяки ергономічному дизайну підставки з регулюванням нахилу, повороту, повороту та висоти дисплеї ProArt забезпечують комфортний перегляд і використання. Можливість повертати екран за годинниковою стрілкою або проти годинникової стрілки на 90 градусів для використання в портретному режимі стане в нагоді під час роботи з довгими документами, кодуванням або переглядом веб-сайтів. Крім того, швидкознімна підставка дозволяє легко прикріпити дисплей за допомогою вбудованого настінного кріплення VESA – без гвинтів, тож це робиться за секунди!

Характеристики ASUS ProArt PA329CV

Додатково
Кут нахилу від -5° до + 23°
Регулювання по висоті 130
Поворотний екран ✔ +30° ~ -30°
Колір чорний
Вага 12.6 кг
Основні
Тип пристрою монітор
Покриття екрану антиблікове
Підтримка сторін 16:9
Тип матриці IPS
Технічні характеристики
Рекомендована роздільна здатність 3840x2160 (Ultra HD 4K)
Контрастність (статична) 1000:1
Контрастність (динамічна) 100000000:1
Яскравість екрану 400 кд/м2
Час реакції 5 мс GTG
Глибина кольору 1.07 млрд. кольорів
Колірний обхват 100 % sRGB
Розмір пікселя 0.1845 мм
LED підсвічування
Роз`єми
Входи Display Port
USB 3.1
USB-C (Data Transsmission)
Вихід на навушники
HDMI(v2.0)
HDMI 2 шт
Функціональні можливості
Вбудовані динаміки ✔ 2Wx2
Гніздо для замка Kensington
Технології Flicker free
Trace Free Technology
HDR (High Dynamic Range) HDR10
ProArt Preset
Призначення для дому та офісу
Діагональ екрану 32 "