Монітор ASUS VG249Q

Код товару: 1019019
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS VG249Q
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: VG249Q
  • Вага: 7.55 кг.
  • Габарити: 66x40x22 см.
  • Короткий опис:

    23.8", IPS, 1920 x 1080, 144 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 1000:1, 16 Вт, 1 х HDMI, 1 х VGA, 1 х DisplayPort, 1 х 3.5мм Mini-Jack, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100х100 мм, так, 6.5 кг, чорний

Опис ASUS VG249Q

ASUS VG249Q — це 23.8-дюймовий монітор формату Full-HD з IPS-панеллю, низьким часом відгуку (1 мс MPRT) і високою частотою оновлення екрана (144 Гц), який створений для аматорів комп'ютерних ігор. У ньому реалізовані різні геймерські функції та технології, зокрема адаптивна синхронізація FreeSync і попередньо встановлені режими зображення GameVisual.

Частота оновлення екрана — 144 Гц

Монітором VG249Q підтримується підвищена частота оновлення екрана — 144 Гц. Завдяки їй зменшується затримка відображення, що припаде до смаку всім шанувальникам динамічних ігор, від шутерів до симуляторів перегонів.

Низький час відгуку — 1 мс (MPRT)

Час відгуку монітора VG249Q становить лише 1 мілісекунди, що дає змогу повністю усунути візуальні артефакти у формі темних шлейфів за рухомими об'єктами. Крім того, технологія мінімізації змазування, що розроблена фахівцями ASUS і дістала назву Extreme Low Motion Blur, дає змогу цьому монітору видавати чіткіше зображення під час показу динамічних сцен у комп'ютерних іграх.

Адаптивна синхронізація FreeSync

У цьому моніторі реалізована технологія FreeSync, яка синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором. Завдяки цьому усувається неприємний ефект розривання кадру та зменшується затримування відображення, що забезпечує як вищу якість картинки, так і поліпшену реакцію гри на дії користувача.

IPS-панель із точним кольоропередаванням

Контрастність монітора VG249Q становить 1000:1, а РК-панель, виготовлена за технологією IPS, забезпечує точну кольоропередачу та широкі кути огляду — на рівні 178°.

Технологія ASUS Shadow Boost

Завдяки технології Shadow Boost поліпшується зображення темних фрагментів ігрових сцен, водночас світлі зони залишаються без істотних змін. Це допоможе швидше помітити ворога, що зачаївся в тіні.

Технологія GameFast Input

Чим менше часу між натисканням на клавіші та наступною реакцією гри на цю дію, тим краще сприймається ігровий процес. Затримка зображення, зазвичай, менша з РК-моніторами, ніж із телевізорами, причому монітори ASUS додатково покращують цей параметр через технологію GameFast Input, завдяки якій гра миттєво відгукується на всі дії користувача.

Ергономічна підставка

Підставка цього монітора дає змогу зі зручністю налаштовувати положення екрана: змінювати кут нахилу та висоту, повертати його навколо своєї осі або переводити в портретний режим. Крім того, монітор можна повісити на стіну з використанням стандартного VESA-кріплення.

Функція ASUS GamePlus

Оскільки модель VG249Q орієнтована передусім на геймерів, у ній реалізовані спеціальні можливості, призначені для аматорів комп'ютерних ігор і розроблені з їхньою участю Вони активуються кнопкою GamePlus.

Технологія ASUS GameVisual

Ексклюзивна технологія ASUS GameVisual дає змогу швидко настроювати монітор відповідно до поточних завдань та умов, щоб отримати максимально якісне зображення. Усього доступно сім режимів налаштування. Між ними можна легко перемикатися натисканням на спеціально виділену для цього кнопку.

Мінімізація мерехтіння екрану

Для зменшення ймовірності появи неприємних симптомів, пов'язаних із втомою очей, фахівці ASUS розробили технологію Flicker-Free, яка пригнічує мерехтіння екрана. Монітори з цією технологією роблять взаємодію з комп'ютером більш комфортною.

Фільтрація синього світла

Оскільки багато користувачів проводять за комп'ютером багато часу, монітори ASUS відрізняються продуманою ергономікою та спеціальними технологіями (фільтрація синього світла, мінімізація мерехтіння), що знижують втому очей. Бездоганна реалізація цих ергономічних функцій підтверджується сертифікатом незалежної лабораторії TÜV Rheinland. Рівень фільтрації синього світла, який може мати шкідливий вплив на очі, установлюється в екранному меню або через застосунок DisplayWidget.

Безліч інтерфейсів і вузька екранна рамка

Монітор VG249Q під'єднується до джерела відеосигналу через інтерфейс HDMI, D-Sub або DisplayPort, а вузька екранна рамка (лише 1 см завтовшки) робить його ідеальним вибором для мультимоніторних конфігурацій.

Характеристики ASUS VG249Q

Також шукають вертикальні
Підсвічування LED
Особливості гніздо для замка Kensington
Тип монітора Геймерський
Діагональ дисплея 23.8"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність екрану 1920 x 1080
Частота оновлення екрану 144 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Покриття матове
Час реакції матриці 1мс (MPRT)
Яскравість 250 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Ширина видимої області 527.04 мм
Висота видимої області 296.46 мм
Шаг між пікселами, мм 0.2745
Технології поліпшення зображення Shadow Boost
Технології синхронізації AMD FreeSync
Споживана потужність в робочому режимі 16 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт
Інтерфейси та підключення 1 х VGA
VESA 100х100 мм
Регулювання положення регулювання по висоті
Вбудовані колонки так
Вага без упаковки 6.5 кг
Вага з упаковкою 9 кг
Колір чорний