Монiтор BenQ 27" EX2710 (9H.LJKLA.TBE) IPS Dark Grey EX2710 Grey

Код товару: 1077661
Немає в наявності
  • Інформація по Benq 9H.LJKLA.TBE
  • Виробник: Benq
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: EX2710 Grey
  • Код виробника: 9H.LJKLA.TBE
  • Вага: 7.9 кг.
  • Габарити: 82x16x50 см.
  • Короткий опис:

    Монітор 27" FHD/IPS/144Hz/1ms/HDMI,DP/HAS/Dark grey

Опис Benq EX2710 Grey

Cміливий обтічний дизайн широкоформатного 27-дюймового монітору BenQ EX2710 із серії MOBIUZ приверне увагу найвибагливішого геймера.



Скорочений час відгуку рухомого зображення 1 мс і висока частота оновлення 144 Гц забезпечують блискавичну реакцію при будь-якій динамічній грі. З технологією FreeSync Premium, розробленою для мінімізації розмиття та артефактів, ігровий процес отримає бажану плавність без розривів зображень та несуцільних кадрів.



IPS матриця забезпечує максимально реалістичне відображення кольорів та зображень під будь-яким кутом, а Light Tuner, що має 20 колірних налаштувань, дає змогу створити потрібний візуальний ефект.



Монітор BenQ EX2710 з технологією HDRi має функцію автоматичного керування яскравістю, яка з високою чутливістю реагує як на зовнішні умови освітлення так і на контент.



Висока деталізація зображення забезпечується інтелектуальним визначенням балансу між контрастом і деталями та коригуванням розмитих деталей.



Технологя Color Engine покращує кожен колір через насичення та відтінок.



Вибір відповідного режиму HDRi для ігор або кіно дає можливість користувачам пристосувати перегляд на свій розсуд та забезпечити кращий ефект присутності.



Акустична система монітору BenQ EX2710 з двома динаміками treVolo потужністю 2,5 Вт та вбудованим DSP із трьома персоналізованими звуковими режимами забезпечує високоякісний текстурований звук повного діапазону та дає можливість задовольнити індивідуальні звукові вподобання.



Завдяки швидкому екранному меню та п’ятиклавішному навігатору ви зможете легко створювати, змінювати і прив’язувати ваші особисті налаштування Black Equalizer, гучності та яскравості.



Запатентована передова технологія захисту зору Eye-Care, розроблена для зниження рівня синього світла та усунення шкідливого мерехтіння, надає максимальне візуальне задоволення та створює оптимальний комфорт для очей, зменшуючи їх втому навіть під час тривалої роботи.



Завдяки автоматичному розпізнаванню інтенсивності вмісту на моніторі технологія Brightness Intelligence Plus динамічно налаштовує яскравість екрана та колірну температуру, що запобігає перенапруженню очей.



Процес читання електронних книг та документів стане ще приємнішим з режимом ePaper, змодельованому у чорно-білому макеті.



Для людей із зниженим сприйняттям кольорів у моніторі BenQ EX2710 передбачено спеціальний режим із застосуванням червоних і зелених фільтрів.

Характеристики Benq EX2710 Grey

Виробник
Вендор BENQ
Код виробника 9H.LJKLA.TBE
Модель EX2710 Grey
Тип товару Монітор
Призначення Ігровий (eSports)
Дисплей
Діагональ екрану 26 - 28
Діагональ, дюйми 27"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 144 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 1920х1080
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 1
Яскравість, Кд/м2 400
Контраст статичний 1000:1
Максимальна частота вертикальної розгортки 144 Гц
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси Display Port / 2xHDMI / Mini-Jack (3.5 mm)
USB Немає
VESA Є
Тип VESA кріплення 100x100
Вбудовані колонки Немає
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Поворотна підставка / Регулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості AMD FreeSync / Brightness Intelligence/Brightness Intelligence Plus / Flicker Free / Low Blue Light / NVidia G-Sync / Безрамковий екран / Підтримка HDR
Кабелі в комплекті HDMI кабель
Cереднє eнергоспоживання, Ватт 22 Вт
Гучність вбудованних колонок 2,5 Вт х 2
Енергоспоживання в режимі очікування, Ватт 0,5 Вт
Характеристики РК матриці
Розширена колірна гамма Немає
Загальні данні
Колір корпусу Grey