Монітор BenQ EX2710S DARK GREY (9H.LKFLA.TBE)

Код товару: 1212885
Є в наявності
10945 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 10945грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Benq 9H.LKFLA.TBE
  • Виробник: Benq
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: EX2710S DARK GREY
  • Код виробника: 9H.LKFLA.TBE
  • Вага: 8.34 кг.
  • Габарити: 82x51x17 см.
  • Короткий опис:

    27", IPS, 1920 x 1080, 165 Гц, 16:9, 400 кд/м2, 1000:1, 2 х HDMI, 1 х DisplayPort, 1 х 3.5мм Mini-Jack, поворот монітора (Swivel), регулювання нахилу, регулювання по висоті, 614 x 539.6 x 216.7 мм, VESA - 100x100 мм, 2 х 2.5 Вт, темно-сірий

Опис Benq EX2710S DARK GREY




Створено, щоб дарувати надзвичайні враження

Готуйтеся до пригод. Монітор EX2710S MOBIUZ із частотою оновлення 165 Гц буде надійною опорою в будь-якій грі завдяки часу відгуку рухомого зображення 1 мс, технології FreeSync™ Premium і системам покращення зображення, які роблять враження від гри ще інтенсивнішими. Сміливий обтічний дизайн надихає вас і вашого аватара мріяти про більше.



EX2710S також має функції, про які ви завжди мріяли. Цей ігровий монітор оснащено неймовірними технологічними рішеннями, розробленими BenQ. HDRi оптимізує зображення для покращення кольорів, контрастності й показу деталей. Природний звук, що його забезпечує технологія treVolo, оточує вас музикою з насиченими тонами й дає змогу помітити ледве чутні звукові орієнтири. Додайте до цього інноваційні функції, що легко перенесуть вас у світ гри, — і ви отримаєте монітор, з яким будете готові до будь-яких пригод.




HDRi: інтелектуальна оптимізація

Показ деталей, який забезпечує технологія HDRi, створює ефект присутності й занурює вас у гру. Дискретний датчик визначає рівень навколишнього освітлення, а потім HDR-зображення на екрані аналізується й коригується, щоб ви змогли побачити найдрібніші деталі. Персоналізована передача кольорів, контрастність деталей і чіткість зображення посилюють враження.




Виняткове аудіо

Коли перед вами складне завдання, потрібно користуватися всіма доступними перевагами. Раніше відтворення звуку завжди було другорядною функцією першокласних моніторів, але ми змінили правила гри. EX2710S має два динаміки потужністю 2,5 Вт і цифровий сигнальний процесор (Digital Signal Processor, DSP) з трьома персоналізованими звуковими режимами. Ви вибираєте ті налаштування аудіо, які пасують до поточних умов. Для досягнення повноцінного ефекту присутності комбінація DSP й динаміків забезпечує недоступні раніше глибину, емоційність і інтенсивність.




Чудова якість реального звуку від treVolo

Експерти BenQ treVolo підходять до звукового дизайну з точки зору аудіофіла. Отримуйте повноцінне акустичне задоволення з п’ятьма налаштуваннями звуку, які забезпечують точні високі частоти, насичений середній діапазон і потужний бас — і все це без громіздких зовнішніх динаміків.




Блискавична реакція

Час відгуку рухомого зображення 1 мс та частота оновлення 165 Гц означають, що динамічні ігри відтворюються без артефактів, залишкових елементів або розмиття. Ви зможете без затримок наводити приціл на ворогів, що швидко рухаються, у ваших улюблених шутерах.




Призначення налаштувань

Прив’яжіть кожне готове налаштування у швидкому екранному меню до джерела сигналу. Просто виберіть нове джерело сигналу, і ваші налаштування зміняться автоматично.




Quick OSD

Створюйте готові налаштування Black Equalizer, гучності та яскравості для різних умов. Легко вибирайте налаштування в екранному меню.



Характеристики Benq EX2710S DARK GREY

Призначення Ігровий (eSports)
Діагональ екрану 26 - 28
Діагональ, дюйми 27"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 165 Гц
Поверхня екрану Матова
Максимальна роздільна здатність 1920х1080
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS
Час реакції, мс 1
Яскравість, Кд/м2 400
Контраст статичний 1000: 1
Максимальна частота вертикальної розгортки 165 Гц
Інтерфейси Display Port2xHDMI / Mini-Jack (3.5 mm)
USB Немає
VESA Є
Тип VESA кріплення 100x100
Вбудовані колонки Є
Блок живлення Внутрішній
Властивості підставки Поворотна підставкаРегулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості AMD FreeSyncBrightness Intelligence/Brightness Intelligence Plus / Flicker Free / Low Blue Light / Безрамковий екран / Підтримка HDR
Кабелі в комплекті HDMI
Cереднє eнергоспоживання, Ватт 22 Вт
Гучність вбудованних колонок 2.5 Вт x2
Енергоспоживання в режимі очікування, Ватт 0,5 Вт
Розширена колірна гамма 99% та більше AdobeRGB
Колір корпусу Dark Grey