Монітор Dell P3221D (210-AXNJ)

Код товару: 1095130
Немає в наявності
  • Інформація по Dell 210-AXNJ
  • Виробник: Dell
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: P3221D
  • Код виробника: 210-AXNJ
  • Вага: 15.6 кг.
  • Габарити: 93x18x52 см.
  • Короткий опис:

    31.5", IPS, 2560 х 1440, 60 Гц, 16:9, 350 кд/м2, 1000:1, 50 Вт, 1 х HDMI, 2 x USB 2.0, 2 x DisplayPort, 1 х USB Type-C, 2 x USB 3.0, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100 х 100 мм, чорний

Опис Dell P3221D

Більше, щоб побачити

Універсальний: величезний екран діагоналлю 31,5 дюйма (800,1 мм) з роздільною здатністю QHD 2560 X 1440 займає більше місця на екрані, ніж FHD, і доводить, що один міцний дисплей – це все, що вам потрібно.

Чудова продуктивність екрану: робота з безперешкодним оглядом з усіх боків завдяки технології IPS і тристоронньої ультратонкой рамці від Dell.

Висока енергоефективність і більш чіткі і чіткі зображення: з більш високим PPI, ніж у FHD, цей монітор забезпечує більш чіткі і чіткі деталі з підвищеною ефективністю.

Адаптується до всього, що вам потрібно

Розроблено з урахуванням ваших вимог: переміщайтеся по меню і налаштовуйте параметри екрана за допомогою простого у використанні джойстика. Встановіть тонкий саундбар Dell (SB521A) i і отримаєте ще більше задоволення від прослуховування.

Краса поєднується з функціональністю: приголомшлива чорна обробка і невелике підстава доповнюють поліпшену систему організації кабелів, яка приховує шнури в підставці монітора.

Комфорт – це ключ до успіху: нахиляйте, повертайте, повертайте і регулюйте висоту монітора до максимум 150 мм (5,9 дюйма) для додаткового комфорту під час роботи. Легко для очей: Оптимізуйте комфорт для очей за допомогою екрану без мерехтіння і ComfortView, функції, яка знижує шкідливе випромінювання синього світла.

Готовий, коли необхідно

Безперебійна зарядка: отримаєте потужність до 65 Вт, щоб зарядити акумулятор ноутбука і насолоджуватися безперервної продуктивністю.

Слот для швидкої фіксації: легко зафіксуйте монітор на місці за допомогою роз'єму, розташованого за панеллю монітора.

Режим Always On: з цієї новою функцією подачі харчування ваша система буде заряджатися (і уникнути випадкового виключення), навіть коли монітор вимкнений.

Економте час за допомогою USB-C ®: Економія до 72% я в робочому просторі установки часу з одного підключення кабелю. Це також зменшує безлад в кабелях і передає потужність, дані і звук одночасно.

Ідеально підходить для змішаних робочих місць: Підключення за допомогою одного кабелю дозволяє швидко перемикатися з робочого столу і забезпечує гнучкість підключення до систем USB-C від різних виробників.

Покращений Dell Display Manager

Ефективно на кожному рівні: EasyArrange дозволяє легко розміщувати кілька додатків на одному або декількох екранах з 38 попередньо заданими віконними розділами і можливістю персоналізувати до п'яти вікон, що дає вам поліпшені можливості багатозадачності. i

Плавні переходи: функція автоматичного відновлення запам'ятовує, де ви зупинилися, тому додатки повернуться туди, де ви їх залишили, навіть після того, як ви відключили їх.

Більше способів керування: звіти про керування активами дозволяють ІТ-менеджерам швидко збирати і відстежувати інформацію про моніторинг, а також одночасно налаштовувати кілька моніторів за допомогою однієї налаштування.

Ключ до зручності: поєднання клавіш дозволяють заощадити ще більше часу, дозволяючи легко налаштовувати параметри керування дисплеєм, щоб ви могли швидше приступити до роботи.

Зелене мислення: сьогодні і завтра

Екологічні стандарти: Цей монітор відповідає останнім нормативним і екологічним стандартам, таким як EnergyStar ®, EPEAT ® я і TCO.

Екологічна упаковка: щоб знизити вплив виробництва на навколишнє середовище, цей монітор поставляється без пінополістиролу, а упаковка складається як мінімум на 75% з переробленого картону.

Енергозбереження: економте енергію, коли ваш монітор не використовується, з PowerNap – функцією, яка затемнює або переводить монітор в сплячий режим, коли він не використовується.

Підвищення стійкості: Dell Technologies прагне до зниження впливу на навколишнє середовище протягом усього життєвого циклу продукту. 

Характеристики Dell P3221D

Виробник
Вендор DELL
Код виробника 210-AXNJ
Модель Dell Monitor P3221D Black
Тип товару Монітор
Призначення Для дому та офісу (Універсальний)
Дисплей
Діагональ екрану 29 - 35
Діагональ, дюйми 31.5"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 60 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 2560х1440
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 5
Яскравість, Кд/м2 350
Контраст статичний 1000:1
Максимальна частота вертикальної розгортки 76 Гц
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси Display Port / HDMI / USB Type-C / USB 2.0 / USB 3.2 / Mini-Jack (3.5 mm)
USB USB-С / USB 2.0
VESA Немає
Тип VESA кріплення 100x100
Вбудовані колонки Немає
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Поворот в портретний режим (Pivot) / Поворотна підставка / Регулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості Flicker Free / Low Blue Light / USB-концентратор / Безрамковий екран
Кабелі в комплекті DisplayPort кабель / USB кабель
Cереднє eнергоспоживання, Ватт 25,1 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування, Ватт 0,3 Вт
Характеристики РК матриці
Розширена колірна гамма Немає
Загальні данні
Колір корпусу Black