Монітор LCD 34" DELL P3421W HDMI, DP, USB-C, IPS, 3440x1440, CURVED, HAS 210-AXRD

Код товару: 1110757
Немає в наявності
  • Інформація по Dell 210-AXRD
  • Виробник: Dell
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: P3421W
  • Код виробника: 210-AXRD
  • Вага: 15.35 кг.
  • Габарити: 96x46x22 см.
  • Короткий опис:

    34", IPS, 3440 x 1440, 60 Гц, 21:9, 300 кд/м2, 1000:1, 32.75 Вт, 1 х HDMI, 2 x USB 2.0, 2 x DisplayPort, 1 х USB Type-C, 2 x USB 3.0, поворот монітора (Swivel), регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100 х 100 мм, чорний

Опис Dell P3421W

Ваш найпродуктивніший погляд

Захоплююча продуктивність: переглядайте більше та досягайте більше вдома або в офісі на цьому 34-дюймовому ультраширокому WQHD (3440 x 1440) вигнутому екрані. Завдяки більшому простору на екрані ви зможете ефективно виконувати багатозадачність - без необхідності налаштування подвійного монітора. Крім того, тристоронні, надтонкі межі дозволяють зануритися без відволікання.

Всеосяжний огляд: кривизна екрану 3800R створює надшироке поле зору 21: 9, мінімізує відображення та пропонує майже рівномірний зоровий фокус для більш комфортного візуального досвіду протягом тривалих періодів перегляду.

Неперевершений фокус: більше зосередьтеся на своїй роботі вдома або в офісі завдяки панорамному огляду, розширеному периферійному зору та неймовірній глибині.

Послідовні види: очікуйте безшовних широких кутів огляду незалежно від того, де ви сидите, завдяки технології IPS.

Брошура з продуктом: Завантажте файл PDF для вигнутих моніторів USB-C Dell 34 - P3421W

Стильний редизайн. Підвищений комфорт

Створений з урахуванням вас: перейдіть по меню та налаштуйте параметри екрана за допомогою простого у використанні джойстика. Ми також дали вам можливість без особливих зусиль натиснути на магнітну звукову панель Dell Slim - SB521Ai. Настав час підвищити свій досвід прослуховування.

Краса відповідає функції: Цей гладкий монітор має невелику основу та вдосконалений дизайн кабелю, який приховує кабелі в стояку монітора, щоб звільнити робочий стіл у вашому офісі чи домашньому офісі.

Комфорт - це головне: нахиляйте, повертайте та регулюйте висоту монітора максимум до 150 мм, оскільки вам повинно бути комфортно, проте, де б ви не працювали.

Легко для очей: оптимізуйте комфорт очей за допомогою екрану без мерехтіння та функції ComfortViewi, яка зменшує шкідливі випромінювання синього світла.

Зручне підключення

Потужність USB-C®: отримуйте до 65 Вт енергії через USB-C, щоб ви могли постійно заряджати акумулятор ноутбука та насолоджуватися безперебійною продуктивністю. Це однокабельне рішення також економить до 72% часу налаштування робочого простору, зменшує безлад кабелів і передає потужність, дані та звук - і все це одночасно.

Ефективність багатозадачності: підключіть два ПК до монітора і одночасно відображайте вміст за допомогою функцій "Поодинці" (PbP) і "Картинка в картинці" (PiP). Використовуйте функцію KVM (клавіатура, відео та миша) для редагування вмісту з двох різних ПК за допомогою однієї клавіатури та миші.

Швидка зручність: підключіть все, що вам потрібно, і тримайте його в межах досяжності за допомогою двох портів швидкого доступу SuperSpeed ​​USB 5 Гбіт / с (USB 3.2 Gen1).

Покращений Dell Display Manager

Продуктивність на кожному рівні: Easy Arrange дозволяє вам легко розкласти декілька програм на одному або декількох екранах за допомогою 38 попередньо встановлених розділів вікон та можливість персоналізувати до п’яти вікон, що дає вам покращені можливості багатозадачності.

Безшовні переходи: функція автоматичного відновлення пам’ятає, де ви зупинилися, тому програми повернуться туди, де ви їх залишили, навіть після відключення.

Інші способи управління: Звіти про управління активами дозволяють ІТ-менеджерам швидко збирати та відстежувати інформацію про монітори, а також конфігурувати кілька моніторів одночасно за допомогою одного налаштування.

Ключ до зручності: Комбінації клавіш можуть заощадити ще більше часу, дозволяючи легко налаштовувати параметри керування дисплеєм, щоб швидше почати працювати.

Зелене мислення: На сьогодні і завтра

Екологічні стандарти: Цей монітор відповідає найновішим нормативним та екологічним стандартам, таким як EnergyStar®, EPEAT®i, Китайська енергетична марка CEL та CECP.

Екологічна упаковка: Щоб зменшити вплив виробництва на навколишнє середовище, цей монітор постачається без пінополістиролу, а упаковка виготовлена ​​з щонайменше 75% переробленого картону.

Енергозбереження: заощаджуйте енергію, коли монітор не використовується з PowerNapi - функцією, яка затемнює або переводить монітор у режим сну, коли він не використовується.

Підвищення стійкості: Dell Technologies прагне зменшити вплив на навколишнє середовище протягом усього життєвого циклу продукту. Детальніше про нашу відданість сталому розвитку та наші цілі соціального впливу на 2030 рік читайте тут, а також вуглецевий слід нашого продукту тут.

Характеристики Dell P3421W

Виробник
Вендор DELL
Код виробника 210-AXRD
Модель Dell Monitor P3421W
Тип товару Монітор
Призначення Для дому та офісу (Універсальний)
Дисплей
Діагональ екрану 29 - 35
Діагональ, дюйми 34"
Формат екрану Широкоформатний 21:9
Частота оновлення 60 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 3440х1440
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 5
Яскравість, Кд/м2 300
Контраст статичний 1000:1
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси Display Port / HDMI / USB Type-C / USB 2.0 / USB 3.2
USB USB-С / USB 2.0
VESA Є
Тип VESA кріплення 100x100
Вбудовані колонки Немає
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Поворот в портретний режим (Pivot) / Регулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості Flicker Free / Low Blue Light / USB-концентратор / Безрамковий екран / Вигнутий екран / Режим PbP / Режим PiP
Кабелі в комплекті DisplayPort кабель / HDMI кабель / USB кабель
Cереднє eнергоспоживання, Ватт 33 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування, Ватт 0,5 Вт
Характеристики РК матриці
Розширена колірна гамма Немає
Загальні данні
Колір корпусу Black-Silver