Монітор iiyama T1932MSC-W1SAG

Код товару: 1577920
Є в наявності
27647 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 27647грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Iiyama T1932MSC-W1SAG
  • Виробник: Iiyama
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: T1932MSC-W1SAG
  • Вага: 7.5 кг.
  • Габарити: 53x20x49 см.
  • Короткий опис:

    19", IPS, 1280 x 1024, 60 Гц, 5:4, 250 кд/м2, 1000:1, 20 Вт, 1 х HDMI, 1 х VGA, 1 х DisplayPort, 1 х 3.5мм Mini-Jack, регулювання нахилу, 432 × 413.5 × 239.5‎ мм, VESA - 100x100 мм, 2 х 1 Вт, 5.4 кг, білий

Опис Iiyama T1932MSC-W1SAG

19-ти дюймовий сенсорний мультитач дисплей Iiyama ProLite T1932MSC-W1SAG на основі проекційно-ємнісної технології, яка завдяки скляній накладці, що вкриває екран, гарантує високу міцність, стійкість до подряпин і відмінну якість зображення. IPS-матриця гарантує високу якість зображення з точним і послідовним передаванням кольору, широкими кутами огляду.

Покриття антивідблиску допомагає уникнути проблем з віддзеркаленнями і зовнішніми джерелами світла, що впливають на передачу кольору, контрастність і різкість. Сенсорна функція залишається незмінною навіть якщо скло подряпане. Міцна і стійка основа підтримує сенсорний екран з регульованою підставкою, що забезпечує повний кут позиціонування 90 градусів.

Кнопки меню розташовані на бічній стороні екрана, які можуть бути заблоковані для запобігання несанкціонованому доступу, а також зручну функцію вимкнення сенсорного екрана для очищення. Крім того, приваблива конструкція екрана зі скла від краю до краю має високу світлопроникність, ідеальну чіткість зображення та яскраві кольори. Доступний у чорному та білому виконанні.

Ємнісна сенсорна технологія

Ця технологія базується на використанні сенсорної сітки з найтонших провідників, наклеєних на скляну поверхню панелі. Дотик розпізнається за зміною електричних характеристик сенсорної сітки, коли користувач торкається пальцем скла. Завдяки використанню скляної поверхні, такі дисплеї вирізняються підвищеною зносостійкістю: навіть подряпини на екрані не чинять помітного впливу на його сенсорну функціональність. Технологія забезпечує відмінну якість зображення і допускає управління не тільки за допомогою пальців (також у тонких гумових рукавичках), а й магнітною авторучкою.

IPS Technology

IPS дисплеї відомі своїми широкими кутами огляду, природними кольорами і точною передачею кольору. Вони особливо добре підходять для додатків по роботі з кольором.

Антиблікове покриття

Покриття антивідблиску використовується в дисплеях професійного рівня, щоб допомогти уникнути проблем з відблисками зовнішніх джерел світла, що впливають на передачу кольору, контрастність і чіткість. Це також робить екран менш сприйнятливим до пилу та бруду.

IP54

IP код - система класифікації ступенів захисту від проникнення пилу і води. IP54 означає, що монітор захищений для проникнення бризок води під будь-яким кутом до 60° до вертикалі.

Стійкість до подряпин

Стійкість до подряпин має важливе значення для сенсорних рішень, що використовуються в громадських місцях і школах. Скляна накладка, що покриває весь екран, гарантує високу міцність сенсорної функції і, що ще більш важливо, сенсорна функція залишається без змін, навіть якщо скло дряпається.

Характеристики Iiyama T1932MSC-W1SAG

Призначення Для дому та офісу (Універсальний)Спеціалізоване призначення
Діагональ екрану 18 - 20
Діагональ, дюйми 19"
Формат екрану Стандартний 5:4
Частота оновлення 60 Гц
Максимальна роздільна здатність 1280х1024
Технологія матриці IPS
Кути огляду 178/178
Час реакції, мс 14
Яскравість, Кд/м2 250
Поверхня екрану Глянцева
Технологія сенсорного екрану Проекційно-ємнісна
Контраст статичний 1000:1
Колір корпусу White
Інтерфейси VGADisplay Port / HDMI / Mini-Jack (3.5 mm)
VESA Є
Тип VESA кріплення 100x100
Вбудовані колонки Є
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Регулювання кута нахилу екрану
Особливості Flicker FreeLow Blue Light / Захисне скло / Сенсорний екран
Кабелі в комплекті DisplayPort HDMI / USB
Максимальна частота вертикальної розгортки 60 Гц
Гучність вбудованних колонок 1+1 Вт
Розширена колірна гамма Немає
Cереднє eнергоспоживання, Ватт 20
Енергоспоживання в режимі очікування, Ватт 1,5