Монітор MSI Optix AG321CQR

Код товару: 1154449
Немає в наявності
  • Інформація по MSI Optix AG321CQR
  • Виробник: MSI
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: Optix AG321CQR
  • Вага: 9.46 кг.
  • Габарити: 94x54x18 см.
  • Короткий опис:

    31.5", VA, 2560 х 1440, 165 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 3000:1, 40 Вт, 1 х HDMI, 1 х USB Type-B, 1 х DisplayPort, 1 х 3.5мм Mini-Jack, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 75 х 75 мм, немає, 710 x 465 x 286 мм, 6.59 кг, чорний

Опис MSI Optix AG321CQR

  • Зробіть свою перемогу зримою на екрані вигнутого ігрового монітора MSI AG321CQR Curved Gaming. Маючи РК-матрицю з роздільною здатністю 2560x1440 пікселів, низький час відгуку 1 мс і високу частоту оновлення 165 Гц, він надасть вам відчутну перевагу над суперниками.

Втілюючи в собі найсучасніші технології, включно з технологією адаптивної синхронізації AMD FreeSync Premium, монітори з технологією MSI Curved Gaming будуть прекрасним вибором для змагальних комп'ютерних ігор.

  • Вигнутий екран із кривиною 1500R: максимальне занурення в гру
  • Висока частота оновлення екрана: 165 Гц
  • Низький час відгуку РК-матриці: 1 мс
  • Режим Night Vision: «нічний зір» для поліпшеної орієнтації в темних ігрових сценах
  • Технологія адаптивної синхронізації AMD FreeSync Premium: усунення ефекту «розірвання кадру»
  • Комфорт для користувача: приглушення мерехтіння екрана та зниження інтенсивності синього світла
  • Безрамковий корпус: ідеальний для мультимоніторних конфігурацій
  • Широкі кути огляду: 178°

Повне занурення в гру

Ключовою особливістю ігрових моніторів MSI Curved Gaming є екран із вигнутою поверхнею, кривина якого становить 1500R, є оптимальною як для комп'ютерних ігор, так і для звичайних програм. Але саме в іграх такий екран виявить свої основні переваги, адже він забезпечує набагато більш глибоке занурення в гру, як порівняти зі звичайними.

Частота оновлення 165 гц + час відгуку 1 мс

Ігрові монітори використовують VA-матриці зі світлодіодною підсвіткою і мають чудові швидкісні характеристики (частота оновлення — 165 Гц, час відгуку — 1 мс), що робить їх оптимальним вибором для динамічних ігор, як-от шутери від першої особи, файтинги, перегонові та спортивні симулятори, стратегії в реальному часі. У всіх цих жанрах від гравця потрібна швидка реакція у відповідь на те, що відбувається на екрані, тому підвищена частота оновлення й дуже низький час відгуку є відчутною перевагою над суперниками з мережевої гри.

Для гарних комп'ютерів

Цей монітор обладнаний повноколірною підсвіткою Mystic Light, яка створює м'яке атмосферне освітлення й може бути синхронізована з іншими ігровими пристроями з підтримкою Mystic Light. За допомогою програми Mystic Light, доступної й для мобільних пристроїв, можна легко змінити колір підсвітки, вибравши будь-який із безлічі доступних відтінків, або активувати режим луни, за якого підсвітка на задній панелі монітора буде «танцювати» в такт відтвореній на комп'ютері музиці.

Режим «нічного бачення»

У режимі Night Vision підвищується деталізація темних фрагментів ігрових сцен, причому незалежно від того, займають вони майже весь екран чи лише невелику його частину.

Широке колірне охоплення

Ігрові монітори серії Optix можуть показувати більше відтінків, ніж звичайні. Точне кольоропередавання означає реалістичне зображення, що сприяє ще більшому зануренню у гру.

Для мультимоніторних конфігурацій

Завдяки вузькій екранній рамці ігрові монітори MSI ідеально підходять для панорамних конфігурацій зі 180° полем огляду. Мультимоніторні системи забезпечать максимальний ефект присутності в іграх, а також будуть корисними для продуктивної роботи в професійних застосунках.

Широкі кути огляду — 178°

Широкі кути огляду дають більше свободи в разі встановлення ігрового монітора MSI без компромісів із погляду якості зображення. У разі погляду під кутом кольори на його екрані будуть спотворюватися набагато менше, як порівняти з моніторами, що мають більш скромні кути огляду.

Плавність в динаміці

Завдяки підтримці технології AMD FreeSync, геймерські монітори MSI серії Optix видають плавне та якісне зображення в динамічних іграх без неприємного візуального ефекту «розриву кадру».

Технологія ANTI-FLICKER

Екран звичайних моніторів мерехтить із частотою приблизно 200 Гц. Це непомітно неозброєним оком, проте може погано позначитися на самопочутті людини в разі тривалого використання монітора. Технологія Anti-Flicker, реалізована фахівцями MSI, бореться з цією проблемою через заглушення мерехтіння екрана.

Зниження інтенсивності синього світла

Ігрові монітори MSI Optix вміють знижувати інтенсивність випромінювання екрана в синьому складнику видимого спектра для зменшення втоми очей під час тривалих ігрових сесій.

Геймерський режим — GAMING MODE

Ігрові монітори MSI пропонують на вибір кілька режимів настроювання, кожен з яких підходить для певного типу ігор і програм.

Характеристики MSI Optix AG321CQR

Модель OPTIX AG321CQR
Розмір екрану 31.5"
Особливості монітору Gaming/Curved
Сенсорний екран No
Тип панелі VA
3D No
LED-підсвічування екрану Yes
Номінальна роздільна здатність 2560x1440
Формат екрану 16:9
Частота оновлення 165 Гц
Яскравість 250
Контрастність 3000:1
Динамічна контрастність (DCR) 100000000:1
Поверхня дисплея Matte
Розмір пікселя 0.2724 мм
Час відгуку 1 мс
Область огляду по горизонталі 178 град.
Область огляду по вертикалі 178 град.
HDMI 2
DisplayPort 1
USB 2.0 2
USB 2.0 тип B 1
Камера No
Функція Swivel (регулювання ближче - дальше) Yes
Регулювання висоти Yes
Нахил Yes
Energy consumption, standard 68 kWh/1000h
Вхідна потужність 40 Вт
75 мм x 75 мм Yes
Колір Black
Ширина 710 мм
Висота 286 мм
Глибина 465 мм
Об'єм брутто 0.06717 м3
Вага без упаковки 6.59 кг
Вага в упаковці 8.94 кг