Монітор MSI OPTIX MAG274R2

Код товару: 1155256
Немає в наявності
  • Інформація по MSI OPTIX MAG274R2
  • Виробник: MSI
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: OPTIX MAG274R2
  • Вага: 8.7 кг.
  • Короткий опис:

    27", IPS, 1920 х 1080, 165 Гц, 16:9, 300 кд/м2, 1000:1, макс. 25 Вт, 2 х HDMI, 2 x USB 2.0, 1 х USB Type-C, 1 х USB Type-B, 1 х DisplayPort, 1 х 3.5мм Mini-Jack, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100 х 100 мм, немає, 614.9 х 532.7 х 206.7 мм, 6.05 кг, чорний

Опис MSI OPTIX MAG274R2

Зробіть свою перемогу зримою на екрані кіберспортивного монітора MSI Optix MAG. Маючи РК-матрицю з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, низький час відгуку (1 мс) і високу частоту оновлення (165 Гц), він надасть вам відчутну перевагу над суперниками. Втілюючи в собі найсучасніші технології, включно з адаптивною синхронізацією FreeSync Premium, ця модель буде прекрасним вибором для змагальних комп'ютерних ігор.

  • IPS-панель із чудовою якістю зображення: точне передавання кольору та висока яскравість
  • Підвищена частота оновлення екрана: 165 Гц
  • Низький час відгуку РК-матриці: 1 мс
  • Застосунок Gaming OSD: оптимізація параметрів монітора під конкретні ігри
  • Підтримка технології HDR: розширений динамічний діапазон збільшує контрастність
  • Режим Night Vision: «нічний зір» для поліпшеної орієнтації в темних ігрових сценах
  • Підсвітка Mystic Light: персоналізація ігрової системи
  • Ергономічна підставка: зручна настройка положення екрана монітора
  • USB Type C: більше функційних можливостей під'єднання
  • Широкий колірний обхват: реалістичний показ кожного відтінку
  • Технологія AMD FreeSync Premium: усунення ефекту розривання кадру
  • Геймерський режим: профілі з настройками, оптимізовані під ігри різних жанрів
  • Надтонка екранна рамка: ніщо не відвертає погляд від зображення
  • Формат Full-HD: висока роздільна здатність забезпечує чітке та деталізоване зображення
  • Широкі кути огляду: 178°
  • Комфорт для користувача: приглушення мерехтіння екрана та зниження інтенсивності синього світла

Зроби крок до перемоги!

Продукти серії MAG націлені на користувачів, особливо на геймерів-початківців, які віддають перевагу зручним в обігу та надійним рішенням. Ретельно протестовані, вони просто стабільно роблять те, для чого призначені.

Частота оновлення 165 Гц + час відгуку 1 мс

Монітори Optix використовують IPS-матриці зі світлодіодною підсвіткою і мають чудові швидкісні характеристики (частота оновлення — 165 Гц, час відгуку — 1 мс), що робить їх оптимальним вибором для динамічних ігор, як-от шутери від першої особи, файтинги, перегонові та спортивні симулятори, стратегії в реальному часі. У всіх цих жанрах від гравця потрібна швидка реакція у відповідь на те, що відбувається на екрані, тому підвищена частота оновлення й дуже низький час відгуку є відчутною перевагою над суперниками з мережевої гри.

Застосунок Gaming OSD і його переваги

Для настроювання монітора зовсім не обов'язково використовувати його власні кнопки. Є інший спосіб — зручний застосунок Gaming OSD, який забезпечує доступ до всіх параметрів пристрою за допомогою клавіатури та миші. Він навіть підтримує «гарячі» клавіші для швидкого перемикання між профілями з параметрами, оптимізованими під конкретні ігри.

Яскраве кольоропередавання

Монітор підтримує технологію розширеного динамічного діапазону HDR, яка гарантує поліпшену деталізацію й більший спектр зображуваних відтінків, як порівняти з традиційними моделями. Результат — більш реалістичне зображення на екрані.

Режим «нічного бачення»

У режимі Night Vision підвищується деталізація темних фрагментів ігрових сцен, причому незалежно від того, займають вони майже весь екран чи лише невелику його частину.

Підсвітка Mystic Light

Монітор серії Optix MAG обладнаний підсвіткою Mystic Light, яка створює м'яке атмосферне освітлення й легко синхронізується з іншими ігровими пристроями з підтримкою Mystic Light. За допомогою програми Mystic Light, доступної й для мобільних пристроїв, можна змінити колір підсвітки, вибравши будь-який із безлічі доступних відтінків.

Роз'єм USB Type C

Під'єднати монітор MSI Optix до комп'ютера або ноутбука можна через інтерфейс USB Type-C, який також призначений для підзаряджання мобільних пристроїв (з потужністю до 15 Вт).

True Color — широке колірне охоплення

Кіберспортивний монітор Optix G274 може зображати більше відтінків, ніж звичайні. Точне кольоропередавання означає реалістичне зображення, що сприяє ще більшому зануренню у гру.

Плавність у динаміці

Завдяки підтримці технології AMD FreeSync, геймерські монітори MSI серії Optix видають плавне та якісне зображення в динамічних іграх без неприємного візуального ефекту «розриву кадру».

Під будь-який стиль гри

Ігрові монітори MSI Optix пропонують на вибір декілька режимів настройки, кожен із яких підходить для певного типу ігор і застосунків.

Для мультимоніторних конфігурацій

Завдяки вузькій екранній рамці ігрові монітори MSI ідеально підходять для панорамних конфігурацій зі 180° полем огляду. Мультимоніторні системи забезпечать максимальний ефект присутності в іграх, а також будуть корисними для продуктивної роботи в професійних застосунках.

Широкі кути огляду — 178 градусів

Широкі кути огляду дають більше свободи в разі встановлення ігрового монітора MSI без компромісів із погляду якості зображення. У разі погляду під кутом кольори на його екрані будуть спотворюватися набагато менше, як порівняти з моніторами, що мають більш скромні кути огляду.

Технологія Anti-Flicker

Екран звичайних моніторів мерехтить із частотою приблизно 200 Гц. Це непомітно неозброєним оком, проте може погано позначитися на самопочутті людини в разі тривалого використання монітора. Технологія Anti-Flicker, реалізована в моніторах MSI, бореться з цією проблемою через заглушення мерехтіння екрана.

Зниження інтенсивності синього світла

Монітори серії Optix вміють знижувати інтенсивність випромінювання екрана в синьому складнику видимого спектра для зменшення втоми очей під час тривалих ігрових сесій.

Характеристики MSI OPTIX MAG274R2

Модель OPTIX MAG274R2
Розмір екрану 27"
Особливості монітору Gaming
Тип панелі IPS
LED-підсвічування екрану Yes
Номінальна роздільна здатність 1920x1080
Формат екрану 16:9
Частота оновлення 165Hz
Яскравість 300
Контрастність 1000:1
Динамічна контрастність (DCR) 100000000:1
Поверхня дисплея Matte
Розмір пікселя 0.31125 мм
Час відгуку 1 мс
Область огляду по горизонталі 178 град.
Область огляду по вертикалі 178 град.
Максимальна кількість кольорів 1070 млн
HDMI 1
DisplayPort 1
USB тип C 1
Роз'єм для навушників 1
Функція Swivel (регулювання ближче - дальше) Yes
Функція Pivot (можливість вертикальної установки) Yes
Регулювання висоти Yes
Нахил Yes
100 мм x 100 мм Yes
Підтримка замка Kensington Yes
Колір Black
Ширина 614.9 мм
Висота 532.7 мм
Глибина 206.7 мм
Об'єм брутто 0.05023 м3
Вага без упаковки 6.05 кг
Вага в упаковці 9 кг