Монітор Philips 24M1N3200ZS/00

Код товару: 1523895
Є в наявності
6049 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 6049грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Philips 24M1N3200ZS/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: 24M1N3200ZS/00
  • Вага: 5.1 кг.
  • Габарити: 61x54x16 см.
  • Короткий опис:

    23.8", IPS, 1920 x 1080, 165 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 1100:1, 24 Вт, 2 х HDMI, 1 x Нeadphone, 1 х DisplayPort, регулювання по висоті, 540 х 416 х 193 мм, VESA - 100x100 мм, немає, 3.5 кг, чорний

Опис Philips 24M1N3200ZS/00

Цей ігровий монітор Philips 24M1N3200ZS/00 стане універсальним рішенням для динамічного ігрового процесу на ПК. Технологія синхронізації, висока частота оновлення 165 Гц і час відгуку 1 мс забезпечать плавність, а тонка рамка і технологія Ultra Wide-Color - ефект візуального занурення.

Технологія IPS LED із широким кутом огляду

У дисплеях IPS використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду практично під будь-яким кутом. Порівняно зі стандартними TN-панелями, дисплеї IPS забезпечують значно вищу чіткість зображення та яскравіші кольори, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для перегляду фотографій, фільмів і веб-сайтів, а й для роботи в професійних додатках, де потрібне точне передавання кольору та яскравості.

Дисплей 16:9 Full HD для чіткого та детального зображення

Якість зображення відіграє важливу роль. Звичайні дисплеї забезпечують непогану якість зображення, проте не на найвищому рівні. Цей дисплей оснащений поліпшеною роздільною здатністю Full HD 1920 x 1080: чітка деталізація в поєднанні з високою яскравістю, дивовижною контрастністю та реалістичним кольоропередаванням - природне зображення немов оживає на очах.

Частота оновлення 165 Гц забезпечує плавний і чіткий відеоряд

Для інтенсивного геймінгу потрібен максимально чіткий і плавний відеоряд. Цей дисплей Philips забезпечує частоту оновлення 165 кадрів на секунду, що набагато вище, як порівняти зі звичайними дисплеями, на яких зображення супротивника на екрані може переміщатися ривками, не даючи навести приціл. Частота оновлення 165 Гц робить рухи противника на дисплеї неймовірно плавними і легко відстежуваними кадр за кадром, допомагаючи вам прицілитися. Мінімальна затримка введення і відсутність переривчастості зображення роблять цей ігровий дисплей Philips приголомшливим компаньйоном для битв.

Малий час відгуку MRPT 1 мс

MPRT (час відгуку рухомого зображення) - це більш зрозумілий спосіб опису часу відгуку, який безпосередньо співвідноситься з тривалістю відображення ефекту розмиття перед тим, як зображення стають чіткими. Ігровий монітор Philips з MRPT 1 мс ефективно усуває розмиття зображення і забезпечує різку картинку для більш захоплюючого ігрового процесу. Найкращий вибір для захопливих динамічних ігор.

AMD FreeSync Premium

Для геймерів не повинно існувати вибору між низькою частотою оновлення та малою продуктивністю в іграх. AMD FreeSync Premium створює плавний ігровий процес за максимального навантаження. Грайте без компромісів - висока частота оновлення, компенсація низької частоти кадрів і низька затримка оновлення додадуть вам необхідну впевненість.

Низька затримка введення

Затримка введення - це час, який минає між виконанням дії на під'єднаних пристроях і виведенням результату на екран. Низька затримка введення скорочує часовий інтервал між введенням команди на ваших пристроях і прийняттям сигналу монітором, значно полегшуючи проходження відеоігор із високими вимогами до чуйності та часу реагування, що особливо важливо для тих, хто грає в динамічні та швидкі відеоігри.

Ігровий режим SmartImage спеціально для геймерів

Новий ігровий дисплей Philips вирізняється зручним доступом до екранного меню з безліччю різних налаштувань спеціально для геймерів. Режим FPS (шутер від першої особи) покращує відображення темних сцен, даючи змогу краще бачити приховані в темряві предмети. Режим Racing (для гоночних симуляторів) збільшує час відгуку дисплея, підвищує перенесення кольорів і покращує зображення. Режим RTS (стратегія в реальному часі) має спеціальний режим SmartFrame, що дає змогу підсвічувати певні області та змінювати розмір і якість зображення. Можливість збереження двох користувацьких налаштувань для різних ігор гарантує чудовий результат.

SmartContrast: для насичених відтінків чорного

SmartContrast - технологія Philips, яка аналізує контент, що відображається, і автоматично налаштовує кольори та інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також більша насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування налаштовується для оптимальної роботи зі стандартними офісними додатками та економії електроенергії.

Режим LowBlue і запобігання мерехтінню для зниження навантаження на очі

Наш режим LowBlue і технологію запобігання мерехтінню розроблено для того, щоб знизити навантаження на очі користувача під час тривалого перегляду контенту на моніторі.

Кнопка переміщення по меню EasySelect

Завдяки зручно розташованій кнопці переміщення по меню EasySelect ви зможете швидко змінити налаштування монітора прямо в екранному меню.

Характеристики Philips 24M1N3200ZS/00

Тип матриці IPS
Співвідношення сторін 16:9
Яскравість 250 кд/м2
VESA 100x100 мм
Колір чорний
Тип монітора Геймерський
Особливості гніздо для замка Kensington
Діагональ дисплея 23.8"
Роздільна здатність 1920 x 1080
Частота оновлення екрану 165 Гц
Підсвічування WLED
Вага з упаковкою 5.45 кг
Покриття матове
Час реакції матриці 4мс (GtG), 1мс (MPRT)
Контрастність статична 1100:1
Контрастність динамічна Mega
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Ширина видимої області 527.04 мм
Висота видимої області 296.46 мм
Крок між пікселами, мм 0.2745
Технології поліпшення зображення sRGB 123.9%
Технології синхронізації AMD FreeSync Premium
Споживана потужність в робочому режимі 24 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт
Інтерфейси та підключення 2 х HDMI
Регулювання положення регулювання по висоті
Регулювання нахилу -5° ~ +20°
Розміри з підставкою 540 х 416 х 193 мм
Розміри без підставки 540 х 321 х 43 мм
Вага без упаковки 3.5 кг
Вбудовані колонки немає
Також шукають TFT