Монітор Philips 27E1N5300AE/00

Код товару: 1433808
Є в наявності
8437 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 8437грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Philips 27E1N5300AE/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс. від виробника
  • Модель: 27E1N5300AE/00
  • Вага: 10.14 кг.
  • Габарити: 78x53x19 см.
  • Короткий опис:

    27", IPS, 1920 x 1080, 75 Гц, 16:9, 300 кд/м2, 1000:1, 25.1 Вт, 2 х HDMI, 1 х USB Type-C, 1 x Нeadphone, 1 х DisplayPort, 4 x USB 3.3, поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, 612 x 510 x 212 мм, VESA - 100x100 мм, 2 х 3 Вт, 6.06 кг, чорний

Опис Philips 27E1N5300AE/00

Підключайте ноутбук за допомогою одного кабелю USB-C

Цей дисплей Philips оснащений роз'ємом USB Type-C для подачі живлення. З інтелектуальним і гнучким керуванням живленням ви зможете безпосередньо заряджати сумісний пристрій. Тонкий двосторонній інтерфейс USB-C забезпечує під'єднання за допомогою одного кабелю. Ви можете переглядати відео високої роздільної здатності і передавати дані з надвисокою швидкістю, одночасно з цим заряджаючи сумісний пристрій.

Технологія AMD FreeSync™ для згладженого ігрового процесу

Завдяки новому монітору Philips вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення та затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія AMD FreeSync™ забезпечує плавне виведення зображення без перешкод практично за будь-якої частоти кадрів і швидкий відгук.

Малий час відгуку MRPT 1 мс для чітких зображень і плавного ігрового процесу

MPRT (час відгуку рухомого зображення) - це більш зрозумілий спосіб опису часу відгуку, який безпосередньо співвідноситься з тривалістю відображення ефекту розмиття перед тим, як зображення стають чіткими. Ігровий монітор Philips з MRPT 1 мс ефективно усуває розмиття зображення і забезпечує різку картинку для більш захоплюючого ігрового процесу. Найкращий вибір для захопливих динамічних ігор.

Ігровий режим SmartImage спеціально для геймерів

Новий ігровий дисплей Philips вирізняється зручним доступом до екранного меню з безліччю різних налаштувань спеціально для геймерів. Режим FPS (шутер від першої особи) покращує відображення темних сцен, даючи змогу краще бачити приховані в темряві предмети. Режим Racing (для гоночних симуляторів) збільшує час відгуку дисплея, підвищує передачу кольору і покращує зображення. Режим RTS (стратегія в реальному часі) має спеціальний режим SmartFrame, що дає змогу підсвічувати певні області та змінювати розмір і якість зображення. Можливість збереження двох користувацьких налаштувань для різних ігор гарантує чудовий результат.

Режим LowBlue і запобігання мерехтінню для зниження навантаження на очі

Наш режим LowBlue і технологію запобігання мерехтінню розроблено для того, щоб знизити навантаження на очі користувача під час тривалого перегляду контенту на моніторі.

Вбудовані стерео АС для відтворення мультимедіа

Два високоякісних стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайну пристрою динаміки можуть бути видні при розташуванні у фронтальній частині або не видні при розташуванні в нижній, верхній або задній частинах пристрою.

Регулювання нахилу, повороту і висоти для максимальної зручності перегляду

База Compact Ergo - ергономічна підставка для моніторів Philips з регульованою висотою, рівнем нахилу та повороту. Індивідуальне налаштування для використання з максимальним комфортом і ергономічністю.

Керування кабелями дасть змогу створити затишне робоче місце без зайвих дротів

"Зберігання кабелів" - це зручна система, що підтримує порядок на робочому місці, сприяючи правильному розміщенню кабелів і проводів, необхідних для роботи відеопристрою.

Кнопка переміщення по меню EasySelect для швидкого доступу до параметрів

Завдяки зручно розташованій кнопці переміщення по меню EasySelect ви зможете швидко змінити налаштування монітора прямо в екранному меню.

Технологія IPS LED із широким кутом огляду для точного передавання кольорів і зображень

У дисплеях IPS використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду практично під будь-яким кутом. Порівняно зі стандартними TN-панелями, дисплеї IPS забезпечують значно вищу чіткість зображення та яскравіші кольори, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для перегляду фотографій, фільмів і веб-сайтів, а й також і для роботи в професійних додатках, де потрібне точне передавання кольору та яскравості.

SmartContrast: для насичених відтінків чорного

SmartContrast - технологія Philips, яка аналізує контент, що відображається, і автоматично налаштовує кольори та інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також більша насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування налаштовується для оптимальної роботи зі стандартними офісними додатками та економії електроенергії.

Характеристики Philips 27E1N5300AE/00

Тип матриці IPS
Співвідношення сторін 16:9
Яскравість 300 кд/м2
VESA 100x100 мм
Колір чорний
Вага з упаковкою 10.14 кг
Тип монітора Для дому та офісу
Діагональ дисплея 27"
Роздільна здатність 1920 x 1080
Частота оновлення екрану 75 Гц
Підсвічування WLED
Покриття матове
Час реакції матриці 4мс (GtG), 1мс (MPRT)
Контрастність статична 1000:1
Контрастність динамічна Mega
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Ширина видимої області 597.888 мм
Крок між пікселами, мм 0.3114
Технології поліпшення зображення sRGB 122.8%
Технології синхронізації AMD FreeSync Premium
Споживана потужність в робочому режимі 25.1 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт
Інтерфейси та підключення 4 x USB 3.3
Регулювання положення регулювання по висоті
Регулювання нахилу -5° ~ +20°
Регулювання за висотою, мм 130
Поворотний екран (Pivot) -90° ~ +90°
Розміри з підставкою 612 x 510 x 212 мм
Розміри без підставки 612 x 365 x 52 мм
Вбудовані колонки 2 х 3 Вт
Вага без упаковки 6.06 кг
Особливості гніздо для замка Kensington
Також шукають до 10000 грн