Монітор Philips 346P1CRH/00

Код товару: 1133083
Є в наявності
31107 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 31107грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Philips 346P1CRH/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: 346P1CRH/00
  • Вага: 16.3 кг.
  • Габарити: 91x53x29 см.
  • Короткий опис:

    34", VA, 3440 x 1440, 100 Гц, 21:9, 500 кд/м2, 3000:1, 33 Вт, 1 х HDMI, RJ-45, 1 х USB Type-C, 1 х USB Type-B, 1 х DisplayPort, 4 x USB 3.2, 1 х 3.5мм Mini-Jack, поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, 807 x 601 x 250 мм, VESA - 100x100 мм, 2 х 5 Вт, 11.65 кг, чорний

Опис Philips 346P1CRH/00

Справляйтеся з будь-якими завданнями в чіткому панорамному режимі

Вигнутий дисплей Philips Brilliance WQHD з DisplayHDR 400 забезпечує приголомшливу чіткість зображення. USB-C і безпечна висувна вебкамера з Windows Hello підвищать вашу продуктивність.

Кришталево чисте зображення з UltraWide QHD 3440 x 1440 пікселів

Ці монітори Philips забезпечують кришталево чисте зображення з роздільною здатністю UltraWide Quad HD 3440 x 1440 пікселів. Монітори обладнані високопродуктивними панелями з високою щільністю пікселів і широким кутом огляду 178/178, завдяки чому зображення і графіка буквально оживають на очах. Формат UltraWide 21:9 збільшує продуктивність, даючи нагоду наочно порівнювати декілька документів одночасно та з легкістю переглядати таблиці з великою кількістю стовпців. Монітори Philips з кристально чистим зображенням підійдуть і вимогливим до деталей професіоналам, що працюють із програмами CAD-CAM, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Технологія Adaptive-Sync для плавної зміни кадрів у динамічних сценах

Вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення й затримк Технологія адаптивної синхронізації Adaptive-Sync забезпечує плавне виведення зображення без перешкод практично за будь-якої частоти кадрів і малий час відгуку.

Вбудована док-станція з USB-C

Цей дисплей Philips обладнаний вбудованою док-станцією з роз'ємом USB Type-C і функцією подавання живлення. Тонкий двосторонній роз'єм USB-C забезпечує легке під'єднання з використанням одного кабелю. Тепер можна під'єднувати будь-які периферійні пристрої, як-от клавіатура, миша або кабель Ethernet RJ-45 до док-станції монітора. Просто під'єднайте ноутбук до цього монітора за допомогою одного кабелю USB-C, щоб дивитися відео у високій роздільній здатності та користуватися високошвидкісним передаванням даних, одночасно заряджаючи та заряджаючи ноутбук.

Вбудований перемикач KVM для простого перемикання між джерелами

З перемикачем KVM для інтеграції MultiClient ви можете керувати двома різними ПК з однієї конфігурації монітор/миша/клавіатура. Зручна кнопка дає змогу швидко перемикатися між джерелами. Підійде для конфігурацій, які потребують обчислювальної потужності двох ПК або для тих, хто

Виконуйте безпечний вхід із висувною камерою з Windows Hello

Інноваційна та безпечна вебкамера Philips буде готова до роботи у разі першої потреби, а після завершення роботи буде прибрана назад у монітор. Вебкамеру також обладнано сучасними датчиками розпізнавання обличчя Windows Hello, які допомагають входити в систему Windows менш ніж за 2 секунди, що втричі швидше за введення пароля.

DisplayHDR 400 для більш реалістичного зображення

Цей монітор, який здобув сертифікат DisplayHDR 400 від VESA, виводить зображення на новий рівень, порівнюючи з моніторами SDR. На відміну від інших моніторів HDR, монітор стандарту DisplayHDR 400 гарантує приголомшливу яскравість, контрастність і чудове кольоропередавання. Завдяки технології затемнення і високій яскравості до 400 ніт зображення буквально оживає: неймовірно глибокі відтінки чорного надають зображенню глибини та реалістичнос А з розширеним діапазоном нових насичених кольорів те, що відбувається на екрані, безроздільно захоплює вашу увагу та емоції.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі

Через особливості системи керування яскравістю на екранах зі світлодіодною підсвіткою зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи більш комфортний перегляд.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей

Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, внаслідок чого згодом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дає змогу підтримувати гарне самопочуття.

PowerSensor дає змогу скоротити витрати на електроенергію на 70%

Монітор PowerSensor оснащений "датчиком присутності", який випромінює і вловлює безпечні для людини інфрачервоні імпульси, визначає присутність користувача й автоматично зменшує яскравість монітора, якщо користувач не перебуває поруч. Ця технологія дає змогу знизити енергоспоживання на 70% і неабияк збільшити термін експлуатації монітора.

MultiView дає змогу одночасно використовувати два під'єднання

З монітором високої роздільної здатності Philips MultiView вам відкривається цілий світ можливостей під'єднання. MultiView дає змогу під'єднати відразу два джерела сигналу, що дає працювати з декількома пристроями одночасно, наприклад із ПК і ноутбуком, для виконання складної багатозадачної роботи.

Характеристики Philips 346P1CRH/00

Тип монітора Для дому та офісу
Діагональ дисплея 34"
Частота оновлення екрану 100 Гц
Підсвічування WLED
Покриття матове
Час реакції матриці 4мс (GtG)
Контрастність статична 3000:1
Контрастність динамічна 80 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Ширина видимої області 797.2 мм
Висота видимої області 333.7 мм
Технології поліпшення зображення SmartImage
Споживана потужність в робочому режимі 33 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт
Інтерфейси та підключення RJ-45
Регулювання положення регулювання по висоті
Вбудовані колонки 2 х 5 Вт
Вбудована веб-камера є
Особливості гніздо для замка Kensington
Розміри з підставкою 807 x 601 x 250 мм
Розміри без підставки 807 x 367 x 110 мм
Вага без упаковки 11.65 кг
Вага з упаковкою 15.86 кг
Також шукають для фільмів
Роздільна здатність 3440 x 1440
Крок між пікселами, мм 0.231
Тип матриці VA
Співвідношення сторін 21:9
Яскравість 500 кд/м2
VESA 100x100 мм
Колір чорний