Монітор Samsung LU32R590CWIXCI

Код товару: 948589
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung LU32R590CWIXCI
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс. від виробника
  • Модель: LU32R590CWIXCI
  • Вага: 8.37 кг.
  • Габарити: 51x80x20 см.
  • Короткий опис:

    32", VA, 3840 x 2160, 60 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 2500:1, 59 Вт, 1 х HDMI, 1 х DisplayPort, регулювання нахилу, немає, 713 x 515 x 238 мм, 5.5 кг, чорний

Опис Samsung LU32R590CWIXCI

Сучасний ігровий монітор з діагоналлю 31.5 "дюйма від компанії Samsung стане незамінним помічником під час роботи, навчання або проходження улюблених ігор. Виріб отримало VA-матрицю і роздільна здатність 3840x1200. Співвідношення сторін 16: 9 забезпечить більш широке поле зору, що дозволить глибше зануритися в світ ігор і отримати просто незабутні враження.

Широкі кути огляду (178 градусів), висока графічна контрастність і перенесення кольорів забезпечать високу чіткість деталей, створять більш широке робоче простір для одночасного перегляду декількох документів і веб-сторінок без скролінгу і збільшувати або зменшувати зображення на екрані. Завдяки вигнутому екрану геймер зануриться з головою у вир захоплюючого квесту, при цьому його зір не погіршиться від довготривалої гри. Цьому якраз сприяє нерівний екран, який дозволяє очам довгий час не втомлюватися.

Виробник оснастив монітор сучасними і корисними функціями. Picture-By-Picture дозволить розділити екран на дві рівні частини. В одній можна серфить по пошуковим системам або дивитися фільм, а в іншій - проходити квести і завдання. Режим Eye-Saver Mode фільтрує синій колір і зменшує навантаження на очі, а Flicker-Free відповідає за зменшення мерехтіння екрану.

З інтерфейсів є лише такі порти - DisplayPort і HDMi. Саме за допомогою них можна з'єднувати між собою монітори або підключати їх до джерела відеосигналу. Дизайн вироби сучасний і стильний, виконаний в чорному кольорі. Для зручності використання його нахиляти. Підставка має лаконічний мінімалістичний вигляд, що підсилює геймерський дизайн.

Монітор - це частина комп'ютерного обладнання, який відображає відео та графічну інформацію, що згенерувала комп'ютером за допомогою відеокарти. Монітори чимось нагадують телевізори, але зазвичай відображають інформацію з набагато більш високою роздільною здатністю. Крім того, на відміну від телевізорів, монітори часто не встановлюються на стіні, а встановлені на столі.

Монітор часто називають екраном, дисплеєм, Моніка, відеодисплеїв, терміналом і так далі. Монітор іноді некоректно називають комп'ютером, це в корені не вірно. Наприклад, виключення комп'ютера - це не те ж саме, що вимкнення монітора. Важливо, щоб ця різниця мала місце бути.

Основні факти про моніторах. Монітори, незалежно від свого типу, зазвичай мають портами: HDMI, DVI, VGA, USB, DisplayPort і Thunderbolt. Перш ніж ви забажаєте купити новий монітор, переконайтеся, що обидва пристрої підтримують один і той же тип з'єднання. Наприклад, у вас не запрацює монітор з HDMI-портом, якщо на ПК є лише VGA.

Характеристики Samsung LU32R590CWIXCI

Виробник
Вендор SAMSUNG
Код виробника LU32R590CWIXCI
Модель LU32R590CWIXCI
Тип товару Монітор
Призначення Для дому та офісу (Універсальний)
Дисплей
Діагональ екрану 29 - 35
Діагональ, дюйми 31.5"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 60 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 3840х2160
Кути огляду 178/178
Технологія матриці *VA
Час реакції, мс 4
Яскравість, Кд/м2 250
Час реакції 4ms (Gray to Gray)
Контраст статичний 2500:1
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси Display Port / HDMI
USB Немає
VESA Немає
Тип VESA кріплення Немає
Вбудовані колонки Немає
Блок живлення Зовнішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Регулювання кута нахилу екрану
Особливості Flicker Free / Вигнутий екран
Кабелі в комплекті HDMI кабель
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 51x20x80
Загальні данні
Колір корпусу Black