Монітор ASUS VG259QM

Код товару: 1046574
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS VG259QM
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: VG259QM
  • Вага: 7.4 кг.
  • Габарити: 65x22x40 см.
  • Короткий опис:

    24.5", IPS, 1920 x 1080, 280 Гц, 16:9, 400 кд/м2, 1000:1, 20 Вт, 2 х HDMI, 1 х DisplayPort, 1 х 3.5мм Mini-Jack, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, 563 x 486 x 211 мм, VESA - є, 2 х 2 Вт, 5.1 кг, чорний

Опис ASUS VG259QM

ASUS TUF Gaming VG259QM 24,5-дюймовий монітор з швидкою IPS-матрицею, роздільною здатністю FHD (1920х1080) і високою частотою оновлення (280 Гц) - для професійних кіберспортсменів і захоплених геймерів

Частота оновлення екрану - 280 Гц!

Монітором підтримується підвищена частота оновлення екрану, завдяки чому усувається ефект змазування рухомих об'єктів. У режимі розгону вона досягає 280 Гц, що майже в два рази перевищує можливості широко поширених 144-Герцева моделей. Результат - більш чітка картинка в будь-яких динамічних іграх, від шутерів до гоночних симуляторів.

Час відгуку - 1 мс

В даному моніторі застосовується швидка IPS-матриця, рідкі кристали якої перемикаються в чотири рази швидше, ніж у звичайних, тому середній час відгуку, що вимірюється при перемиканні між півтонами, становить всього 1 мілісекунди. Це сприяє усуненню неприємних візуальних артефактів при відображенні рухомих об'єктів. ЖК-панель також забезпечує великий колірний обхват (95% DCI-P3) і широкі кути огляду (178°).

Сумісність з технологією G-Sync

Даний монітор має сертифікацією G-Sync Compatible. Це означає високу якість зображення за рахунок активованої за замовчуванням змінної частоти оновлення екрану при підключенні до відеокарти з графічним процесором NVIDIA GeForce GTX 10-й або RTX 20-ї серій.

Підтримка стандарту DisplayHDR 400

Володіючи високим динамічним діапазоном, цей монітор здатний виводити більше колірних відтінків, ніж традиційні. На його екрані ви зможете побачити найяскравіший білий і по-справжньому глибокий чорний кольори. Максимальна яскравість в 400 кд / м2 відповідає вимогам сертифікації DisplayHDR 400.

Кілька режимів HDR

Даний монітор підтримує кілька HDR-режимів, між якими користувач може вільно перемикатися в міру необхідності.

Надзвичайна низьке рух Blur

Включає в себе новітню ексклюзивну технологію Extreme Low Motion Blur від ASUS, яка забезпечує MPRT 1 мс для усунення розмитості і розмитості під час руху, а також робить рухомі об'єкти більш чіткими, що робить ігровий процес більш плавним і чуйним.

Технологія без мерехтіння

Технологія Flicker-Free зменшує мерехтіння, зводячи до мінімуму втому очей і підвищуючи комфорт при тривалих ігрових сесіях.

Технологія Shadow Boost

Завдяки технології Shadow Boost автоматично поліпшується відображення темних фрагментів ігрових сцен, при цьому світлі області залишаються без істотних змін. Це дозволить швидше помітити зачаївся в тіні ворога.

GamePlus

Оскільки даний монітор орієнтований в першу чергу на геймерів, в ньому реалізовані спеціальні функції, призначені для любителів комп'ютерних ігор і розроблені з їх участю. Вони активуються за допомогою кнопки GamePlus.

GameVisual

Ексклюзивна технологія ASUS GameVisual дозволяє швидко настроювати монітор відповідно до поточними завданнями і умовами, щоб отримати максимально якісне зображення. Доступні режими можна легко перемикатися натисканням на спеціально виділену для цього кнопку.

Мінімізація мерехтіння екрану

Для зменшення ймовірності появи неприємних симптомів, пов'язаних з втомою очей, фахівці ASUS розробили технологію Flicker-Free, яка пригнічує мерехтіння екрану.

Інтерфейси

Для підключення до джерел відеосигналу у монітора є сучасні інтерфейси: DisplayPort 1.2 і два порти HDMI 2.0. Також доступний роз'єм для навушників.

Ергономіка

Ергономічна підставка дозволяє налаштовувати кут нахилу і висоту екрана, а також розгортати його навколо вертикальної осі або переводити в портретний режим. Також підтримується кріплення на стіну за допомогою VESA-сумісних кронштейнів.

Характеристики ASUS VG259QM

Виробник
Вендор ASUS
Код виробника 90LM0530-B02370
Модель VG259QM
Тип товару Монітор
Призначення Ігровий (eSports)
Дисплей
Діагональ екрану 23,6 - 25
Діагональ, дюйми 24.5"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 240 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 1920х1080
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 1
Яскравість, Кд/м2 400
Контраст статичний 1000:1
Контраст динамічний 100M:1
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси Display Port / HDMI / Mini-Jack (3.5 mm)
USB Немає
VESA Є
Тип VESA кріплення 100x100
Вбудовані колонки Є
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Поворотна підставка / Регулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості AMD FreeSync / Flicker Free / Безрамковий екран
Cереднє eнергоспоживання, Ватт 26 Вт
Гучність вбудованних колонок 2*2 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування, Ватт 0,5 Вт
Загальні данні
Колір корпусу Black