Телескопический монопод Xiaomi Mi Bluetooth Selfie Stick White (376189)

Код товару: 995424
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 376189
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 376189

Опис Телескопический монопод Xiaomi Mi Bluetooth Selfie Stick White (376189)

Призначений для кращих cелфі
Управління на відстані
Монопод для cелфі Xiaomi Mi Bluetooth Selfie Stick - пристрій створений іменитою фірмою виробником для тих, хто не звик упускати можливості. Тепер відобразити найважливіші моменти стало ще простіше.
Разом з Xiaomi Mi Bluetooth Selfie Stick робити селфі і групові фото неймовірно легко. Досить просто закріпити смартфон користувача в спеціальному тримачі, розташованому на моноподі. Що ж далі? Визначтеся з фоном і ракурсом, встаньте, розслабтеся, посміхніться врешті-решт і натисніть на кнопку на пульті дистанційного керування, який поставляється разом з селфі-палицею.
Для тих хто цінує кожен момент
Створіть яскраві спогади
Монопод для селфі Xiaomi Mi Bluetooth Selfie Stick дарує своєму власникові унікальну можливість насолоджуватися моментами не тільки тут і зараз, але і зберігати їх в пам"яті. Не відмовляйте собі в задоволенні зробити фото, тепер спогади залишаться з Вами на багато років.
Автономний пульт дистанційного керування
Технологія Bleutooth 3.0
Зовсім не важливо, яка погода на вулиці. Разом з моноподом для селфі Xiaomi Mi Bluetooth Selfie Stick немає необхідності морозити руки, підбираючи ракурс. Адже в комплекті з пристроєм поставляється унікальний пульт дистанційного керування, який функціонує на основі сучасної технології Bluetooth 3.0.
Обертання на 360 градусів
Зовнішній вигляд
Монопод для селфі Xiaomi Mi Bluetooth Selfie Stick зробить Ваші фотокартки по-справжньому ідеальними. Пристрій можна без особливих зусиль обертати на 360 градусів, не побоюючись за збереження свого смартфона. Це стає можливим, завдяки надійній системі кріплення.

Характеристики Телескопический монопод Xiaomi Mi Bluetooth Selfie Stick White (376189)

Основные характеристики
Тип Телескопический монопод
Тип подключения Bluetooth
Управление Кнопка
Максимальная длина 51 см
Минимальная длина 19 см
Длина в сложенном виде 19 см
Нагрузка нет данных
Емкость аккумулятора -
Материал Пластик, алюминий, силикон
Радиус действия -
Цвет Белый