Материнська плата ASRock A320M-DVS R4.0

Код товару: 938945
Немає в наявності
  • Інформація по ASRock A320M-DVS R4.0
  • Виробник: ASRock
  • Країна-виробник: В'єтнам
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: A320M-DVS R4.0
  • Вага: 0.799 кг.
  • Габарити: 29x6x25 см.
  • Короткий опис:

    Soc - AM4, AMD A320, DDR4, Макс. пам'ять - 32 ГБ, Зовнішні - 4 х USB 3.1, 1 x VGA, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 1 x PS/2, 1 x DVI-D, 3 x Audio, Внутрішні - 1 x TPM, 4 x Sata 6.0 Gb/s, Micro-ATX, BOX

Опис ASRock A320M-DVS R4.0

Віртуальна реальність чекає! Приготуйтеся до подорожі в безмежний світ віртуальної реальності! А перед цим переконайтеся, що у вас встановлені всі необхідні пристрої, програми та драйвери. Всі компоненти вашого ПК підключаються до материнської плати, а з комплектом ASRock VR Ready ви отримаєте саме те, про що мрієте!

Найвища якість виробу підтверджено всебічними перевірками на стадії розробки. Надійні компоненти і блискавична швидкість роботи забезпечать глибоке занурення в світ ВР. Ми гарантуємо, що з нашими материнськими платами у вас не буде ніяких технічних проблем з віртуальною реальністю!

Друкована плата Sapphire Black. Компанія ASRock не залишає без уваги навіть незначні на перший погляд деталі. Справжній глибокий чорний колір друкованої плати Sapphire Black символізує найвищу якість виготовлення і надає особливий настрій дизайну плати.

Друкована плата високої щільності. Новий дизайн друкованої плати знижує зазори між шарами і захищає материнську плату від електричних замикань, викликаних вологістю. Твердотільні конденсатори. На цій материнській платі компанія ASRock використовувала тільки твердотільні конденсатори. З такими конденсаторами материнська плата буде працювати стабільніше при збільшеному терміні служби.

Digi Power. На відміну від звичайних плат, де застосовуються аналогові схеми харчування, в цій платі використана технологія цифрової широтно-імпульсної модуляції (ШІМ) нового покоління, яка забезпечує більш ефективне і рівномірне живлення CPU, що значно підвищує стабільність і термін служби материнської плати.

Full Spike Protection. Деякі компоненти материнської плати особливо чутливі до перепадів напруги, і надлишковий струм на них може привести до миттєвого збою всієї системи. Технологія ASRock Full Spike Protection надійно захищає ці компоненти материнської плати від раптових стрибків напруги.

На цій материнській платі ASRock встановлений мережевий чіп Realtek gigabit LAN з підтримкою супершвидкісного з'єднання з Інтернетом. Два відеовиходу. У вашому розпорядженні відразу два часто використовуваних відеовиходу, DVI і D-SUB, з яких можна виводити зображення на зовнішні пристрої.

Твердотільні конденсатори. На цій материнській платі компанія ASRock використовувала тільки твердотільні конденсатори. З такими конденсаторами материнська плата буде працювати стабільніше при збільшеному терміні служби.

Full Spike Protection. Деякі компоненти материнської плати особливо чутливі до перепадів напруги, і надлишковий струм на них може привести до миттєвого збою всієї системи. Технологія ASRock Full Spike Protection надійно захищає ці компоненти материнської плати від раптових стрибків напруги.

Live Update & APP Shop. Магазин ASRock APP Shop створений для вашої зручності. Ми пропонуємо для завантаження різні додатки і утиліти. Завдяки магазину додатків ASRock APP Shop ваша материнська плата і ваша система завжди міститимуть останні версії ПЗ.

Характеристики ASRock A320M-DVS R4.0

Призначення звичайна
Також шукають материнська плата для ПК
Сокет AM4
Підтримка процесорів AM4 A-Series APUs (Bristol Ridge) and Ryzen Series CPUs (Matisse, Picasso, Summit Ridge, Raven Ridge and Pinnacle Ridge)
Слоти розширення 1 x PCI-E 3.0 x16
PCI Express x1 1 шт
PCI Express x4 без слота PCI Express x4
PCI Express x16 1 шт
PCI без слота PCI
(Збірка) Тип слота PCI 1 PCIe x1
(Збірка) Тип слота PCI 2 PCIe x16
(Збірка) Тип слота PCI 3 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 4 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 5 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 6 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 7 Пустий
Модель чіпсета AMD A320
Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 2 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Частота оперативної пам'яті 3200 MHz
Максимальна частота оперативної пам'яті 3200 MHz
Підтримка двоканального режиму так
Вбудоване відео З підтримкою відеоядра процесора
Аудіоконтролер Realtek ALC887/897
Багатоканальний звук 7.1
Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek RTL8111H
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с
Зовнішні порти 3 x Audio
Відеовиходи DVI
USB USB 3.1
Цифровий аудіо роз'єм (S/PDIF) без цифрового аудіо виходу
Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 6.0 Gb/s
M.2 без М.2 інтерфейсу
Кількість SATA-III портів 4 шт.
SATAe роз'єм без SATAe інтерфейсу
U.2 роз'єм без U.2 роз'єму
Конектор живлення 1 x 4-pin 12В
Колодки 2 x USB 2.0
4-pin для вентилятора 2 шт.
Інші коннектори 2 x Chassis Fan connector(s)
Тип BIOS 128Mb AMI UEFI Legal BIOS
Контролер RAID 10
Підтримка ОС Windows 11
Форм-фактор Micro-ATX
Висота, мм 230
Ширина, мм 201
(Збірка) Споживча потужність 35 Вт
(Збірка) Покоління процессора Zen2
PCI Express x1 ver 1 v Два
PCI Express x16 ver 1 v Три