Материнська плата ASRock B450 PRO4

Код товару: 905002
Немає в наявності
  • Інформація по ASRock B450 PRO4
  • Виробник: ASRock
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: B450 PRO4
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 6x27x34 см.
  • Короткий опис:

    Soc - AM4, AMD B450, DDR4, Макс. пам'ять - 64 ГБ, Зовнішні - 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C, 1 x VGA, 4 х USB 3.1 Gen1, 1 x USB 3.1 Gen 2 Type-A, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 1 x PS/2, 1 x HDMI, 1 x DisplayPort, 3 x Audio, Внутрішні - 1 x M.2, 1 x Ultra M.2, 6 x Sata 6.0 Gb/s, ATX, BOX

Опис ASRock B450 PRO4

Технологія AMD StoreMI
Потужний інструмент, який об"єднує швидкість вашого SSD з ємністю HDD в один швидкий накопичувач, який легко налаштовується. Накопичувачі SSD швидкі, але дорогі, і мають обмежену ємність. Механічні жорсткі диски мають набагато більшою ємністю при істотно меншою ціною, але працюють повільніше, ніж SSD. Технологія AMD StoreMI technology «об"єднує» ці два типи накопичувачів в єдиний диск накопичувач і автоматично переміщує часто використовувані дані на SSD, даючи краще від двох світів: швидкість SSD і ємність HDD. Також можна використовувати 2 гігабайти RAM в ролі швидкої кеш-пам"яті для надшвидкої передачі дaнних.
Подвійний M.2 для SSD
Роз"єм M.2 підтримує пристрої SATA3 6Гб/с і PCIe Gen3 x4 Ultra M.2 зі швидкістю передачі даних до 32Гб/s, і сумісний з комплектом ASRock U.2 для установки найбільш швидких у світі накопичувачів U.2 PCIe Gen3 x4 SSD.
Покриття 2oz
Плата має додаткові внутрішні шари з високоякісної міді, що забезпечує знижену температуру і підвищену енергоефективність при оверклокінгу.
Три монітора
Графіка, графіка, і ще раз графіка! Для тих, хто любить велике зображення, дана материнська плата пропонує підтримку режиму трьох моніторів Triple Monitor. Можна використовувати одночасно три відео-інтерфейсу на задній панелі і підключати монітори, не встановлюючи додаткову відеокарту.
Digi Power
На відміну від звичайних плат, де застосовуються аналогові схеми живлення, в цій платі використана технологія цифрової широтно-імпульсної модуляції (ШІМ) нового покоління, яка забезпечує більш ефективне та рівномірне живлення CPU, що значно підвищує стабільність і термін служби материнської плати.
A-Tuning
A-Tuning - це програмне забезпечення від ASRock з новим інтерфейсом, новими функціями і поліпшеним набором утиліт!
Твердотільні конденсатори
На цій материнській платі компанія ASRock використовувала тільки твердотільні конденсатори. З такими конденсаторами материнська плата буде працювати стабільніше при збільшеному терміні служби.
Full Spike Protection
Деякі компоненти материнської плати особливо чутливі до перепадів напруги, і надлишковий струм на них може привести до миттєвого збою всієї системи. Технологія ASRock Full Spike Protection надійно захищає ці компоненти материнської плати від раптових стрибків напруги.
Live Update & APP Shop
Магазин ASRock APP Shop створений для вашої зручності. Ми пропонуємо для завантаження різні додатки та утиліти. Завдяки магазину додатків ASRock APP Shop ваша материнська плата та ваша система завжди міститимуть останні версії ПЗ.

Характеристики ASRock B450 PRO4

Виробник
Загальні
Вендор ASROCK
Код виробника B450 PRO4
Модель B450 PRO4
Процесор
Роз'єм CPU Socket AM4 (AMD)
Чіпсет AMD B450
Інтерфейси
Відеоінтерфейс Є
Типи відеоінтерфейсу D-SUB(VGA) / DisplayPort / HDMI
LAN порт 1x 10/100/1000
PCI-Ex16 2
PCI-Ex8 Немає
PCI-Ex4 Немає
PCI-Ex1 4
PCI Немає
USB V3.0 4 x USB 3.0
USB V3.1 Type A 2
USB V3.1 Type C 1
Serial ports (COM) На платі
Floppy connector (FDD) Немає
Пам'ять
Тип пам'яті DDR4
Кількість слотів пам'яті 4
Контролер пам'яті Двоканальний
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 35x30x7
Форм-фактор ATX
Bluetooth Немає
Wi-Fi Немає
Multi-Graphics Technology ATI CrossFireX
Високошвидкісні інтерфейси M.2 port
IDE Немає
SATAIII 6
SATAII Немає
ESATA Немає
RAID 0 / 1 / 10
Parallel ports (LPT) Немає