Материнська плата ASRock H370 PRO4

Код товару: 883357
Немає в наявності
  • Інформація по ASRock H370 PRO4
  • Виробник: ASRock
  • Країна-виробник: В'єтнам
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: H370 PRO4
  • Вага: 1.269 кг.
  • Габарити: 6x27x34 см.
  • Короткий опис:

    Soc - 1151, Intel H370, DDR4, Макс. пам'ять - 64 ГБ, Зовнішні - 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C, 1 x USB 3.1 Gen2, 2 x Antenna Ports, 2 x USB 3.1 Gen1, 1 x VGA, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 1 x PS/2, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 3 x Audio, Внутрішні - 2 x Ultra M.2, 1 x TPM, 6 x Sata 6.0 Gb/s, ATX, BOX

Опис ASRock H370 PRO4

Материнська плата – це основна плата системного блоку. На ній знаходяться роз'єми для підключення усіх інших деталей – відеоадаптера, оперативної пам'яті, процесора і ін.Системна плата – база всього комп'ютера. І оперативна пам'ять, і процесор грають головну роль в роботі комп'ютера. Тим не менш, щоб вони повністю розкрили свій потенціал, необхідно зв'язуюча ланка, якою і є материнська плата.

Материнська плата ASRock H370 Pro4Материнські плати ASRock спроектовані для спільної роботи з ЦП Intel 8-покоління, серед відмінних особливостей яких зросла швидкодія, підвищена енергоефективність та підтримка прогресивного ОЗП DDR4 – актуальні функції, що забезпечують виняткову продуктивність настільних ПК нового покоління.Intel H370 Express – це новітній чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core 8-го покоління, що встановлюються в роз'єм LGA 1151. 
Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю і пропускною здатністю.
High Density Glass Fabric PCBМожливо, ви ще не замислювалися над тим, що ваш комп'ютер дуже боїться води, вологи і будь-яких її проявів. Відсутність прямого контакту з водою ще нічого не означає – невидима надлишкова волога повільно і непомітно знищує вашу материнську плату. Звичайно, від вологи ваша плата не розтане, але вона просто вийде з ладу від короткого замикання. На щастя, компанія ASRock розробила нову конструкцію (High Density Glass Fabric PCB), в якій зменшені зазори між друкованими платами, що забезпечує додатковий захист від короткого замикання, викликаного вогкістю.
Intel LANМодуль Intel LAN забезпечує кращу пропускну здатність, низьке завантаження CPU, підвищену стабільність і виводить роботу в Мережі на якісно новий рівень!
Технологія Digi PowerНа відміну від звичайних плат, де застосовуються аналогові схеми живлення, в цій платі використана технологія цифрової широтно-імпульсної модуляції (ШІМ) нового покоління, яка забезпечує більш ефективне і рівномірне живлення CPU, що значно підвищує стабільність і термін служби материнської плати.
Підтримка пам'яті DDR4 2400Підтримує новітні модулі пам'яті DDR4 екстремальної продуктивності!
Твердотільні конденсаториНа цій материнській платі компанія ASRock використовувала тільки твердотільні конденсатори. З такими конденсаторами материнська плата буде працювати стабільніше при збільшеному терміні служби.
Full Spike ProtectionДеякі компоненти материнської плати особливо чутливі до перепадів напруги, і надлишковий струм на них може призвести до миттєвого збою всієї системи. Технологія ASRock Full Spike Protection надійно захищає ці компоненти материнської плати від раптових стрибків напруги.

Характеристики ASRock H370 PRO4

Загальні
Виробник
Вендор ASROCK
Код виробника H370 PRO4
Модель H370 PRO4
Процесор
Роз'єм CPU Socket 1151 (Intel)
Чіпсет Intel H370
Інтерфейси
Відеоінтерфейс Є
Типи відеоінтерфейсу D-SUB(VGA) / DVI-D / HDMI
LAN порт 1x 10/100/1000
PCI-Ex16 2
PCI-Ex8 Немає
PCI-Ex4 Немає
PCI-Ex1 3
PCI Немає
USB V3.1 Type A 5
USB V3.1 Type C 1
Serial ports (COM) На платі
Floppy connector (FDD) Немає
Пам'ять
Тип пам'яті DDR4
Кількість слотів пам'яті 4
Контролер пам'яті Двоканальний
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 35x30x6.5
Форм-фактор ATX
Bluetooth Немає
Wi-Fi Немає
Multi-Graphics Technology ATI CrossFireX
Високошвидкісні інтерфейси M.2 port
IDE Немає
SATAIII 6
SATAII Немає
ESATA Немає
RAID 0 / 1 / 5 / 10
Parallel ports (LPT) Немає