Материнська плата ASRock J4205-ITX

Код товару: 781820
Немає в наявності
  • Інформація по ASRock J4205-ITX
  • Виробник: ASRock
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: J4205-ITX
  • Короткий опис:

    Soc - З вбудованним процесором, SO-DIMM DDR3, Макс. пам'ять - 16 ГБ, Зовнішні - 1 x VGA, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, 2 x PS/2, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 1 x optical SPDIF out, 5 x Audio, Внутрішні - 1 x M.2, 1 x TPM, 4 x Sata 6.0 Gb/s, Mini ITX, BOX

Опис ASRock J4205-ITX

Підтримка IP-камер до рівня 48CH H.265
Материнські плати ASRock можна використовувати як основу для мережевої комерційної системи відеореєстрації на 48 каналів. Підтримується запис в форматі HEVC (H.265) для 48 IP-камер в дозволі D1 (704x576).
High Density Glass Fabric PCB
Можливо, ви ще не замислювалися над тим, що ваш комп"ютер дуже боїться води, вологи і будь-яких її проявів. Відсутність прямого контакту з водою ще нічого не означає - невидима надмірна волога повільно і непомітно знищує вашу материнську плату. Звичайно, від вологи ваша плата не розтане, але вона просто вийде з ладу від короткого замикання. На щастя, компанія ASRock розробила нову конструкцію (High Density Glass Fabric PCB), в якій зменшено зазори між друкованими платами, що забезпечує додатковий захист від короткого замикання, що викликається вологістю.
Три монітора
Графіка, графіка, і ще раз графіка! Для тих, хто любить велике зображення, дана материнська плата пропонує підтримку режиму трьох моніторів Triple Monitor. Можна використовувати одночасно три відео-інтерфейси на задній панелі і підключати монітори, не встановлюючи додаткову відеокарту.
Процесор Intel Quad-Core J4205 (до 2.6 ГГц)
Підвищена продуктивність, знижена витрата енергії і нові можливості мультимедіа.
Підтримуються модулі SO-DIMM стандартної і зниженої напруги.
Кожен слот підтримує модулі пам"яті на 8GB, два слота підтримують пам"ять 16GB.
Режими живлення
Виберіть один з трьох режимів роботи (Eco, Normal або Sport) для максимальної продуктивності або економії енергії. Використовуйте режим «Eco» для економії електрики при скачуванні торрентів або на інших простих завданнях, режим «Normal» - для роботи в інтернеті і з документами, а потім перейдіть в режим Sport для запуску ігор або перегляду відео у форматі 4K.
Твердотільні конденсатори
На цій материнській платі компанія ASRock використовувала тільки твердотільні конденсатори. З такими конденсаторами материнська плата буде працювати стабільніше при збільшеному терміні служби.
Аудіо-конденсатори ELNA
Хто сказав, що високоякісне аудіо можна зустріти тільки на материнських платах класу High-End? Компанія ASRock використовує аудіо-конденсатори ELNA на материнських платах середнього і початкового рівня! У порівнянні зі звичайними конденсаторами, у конденсаторів ELNA струм витоку становить незначні 3uA. Це дозволило значно знизити рівень шуму, що по достоїнству оцінять навіть найвибагливіші слухачі.
Live Update & APP Shop
Магазин ASRock APP Shop створений для вашої зручності. Він пропонує для завантаження різні додатки і утиліти. Завдяки магазину додатків ASRock APP Shop ваша материнська плата і ваша система завжди міститимуть останні версії ПЗ.
Full Spike Protection
Деякі компоненти материнської плати особливо чутливі до перепадів напруги, і надлишковий струм на них може привести до миттєвого збою всієї системи. Технологія ASRock Full Spike Protection надійно захищає ці компоненти материнської плати від раптових стрибків напруги.
Коли Internet Explorer завантажується дуже повільно без жодних на те причин, це відбувається, як правило, через недостатньо ефективне управління. ASRock виводить на ринок материнських плат ефективний інструмент для управління інтернет додатками. The XFast LAN - зручний інструмент, що забезпечує простий і ефективний контроль за інтернет додатками. Все що потрібно Вам для створення ідеального інтернет оточення - правильне управління. ASRock XFast LAN дозволяє Вам насолоджуватися більшою швидкістю, реальною багатозадачністю, комфортним медіа середовищем і багато чим іншим - і все це не обтяжуючи вас.
Даний продукт має підтримку HDMI (High-Definition Multimedia Interface) - интерфейсного стандарту для передачі нестисненого потоку відео даних і багато-канального аудіо сигналу по одному кабелю. Як відео, так і аудіо потік, що передається по кабелю, має цифровий формат без конвертації в аналоговий сигнал, що дозволяє домогтися барвистого зображення і найбільш реалістичного звуку.

Характеристики ASRock J4205-ITX

Виробник
Вендор ASROCK
Код виробника J4205-ITX
Модель J4205-ITX
Процесор
Роз'єм CPU Інтегрований процесор
Інтерфейси
Відеоінтерфейс Є
Типи відеоінтерфейсу D-SUB(VGA) / DVI-D / HDMI
LAN порт 1x 10/100/1000
PCI-Ex16 1
USB V3.0 4 x USB 3.0
Serial ports (COM) На платі
Пам'ять
Тип пам'яті DDR3
Кількість слотів пам'яті 2
Контролер пам'яті Двоканальний
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 29x22x6
Загальні данні
Форм-фактор mini-ITX
SATAIII 4
RAID Немає