Материнська плата ASUS PRIME B360M-A

Код товару: 884165
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS PRIME B360M-A
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Модель: PRIME B360M-A
  • Вага: 0.81 кг.
  • Габарити: 115x1x213 см.
  • Короткий опис:

    Soc - 1151, Intel B360, DDR4, Макс. пам'ять - 64 ГБ, Зовнішні - 2 x USB 3.1 Gen2, 1 x VGA, 1 x USB 3.1 Gen1 Type-C, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 2 x PS/2, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 3 x Audio, Внутрішні - 2 x M.2 Socket 3, 1 x TPM, 6 x Sata 6.0 Gb/s, Micro-ATX, BOX

Опис ASUS PRIME B360M-A

Материнська плата ASUS PRIME B360M-AIntel B360 Express - це новітній чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core 8-го покоління, що встановлюються в роз'єм LGA 1151. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю і пропускною спроможністю.
Налаштування комп'ютера одним клацанням мишіЗнайти оптимальні настройки комп'ютера стало гранично просто - досить скористатися функцією 5-стороннього оптимізації від ASUS. З її допомогою можна легко отримати максимальну продуктивність процесора або максимальну економію електроенергії, задати стабільні налаштування цифрової системи живлення, відрегулювати швидкість роботи вентиляторів і навіть конфігурувати мережевий контролер і аудіосистему. Іншими словами, за допомогою цієї функції ви легко можете оптимізувати свій комп'ютер під конкретні програми, які ви використовуєте.
Для високої швидкості в іграх процесор переводиться в режим високої продуктивності, відбудеться налаштування пріоритетів використання мережевого з'єднання і оптимізується звук. Вентилятори працюють на невисокій швидкості при запуску звичайних додатків, щоб мінімізувати шум, але переводяться в режим високої продуктивності в іграх. Відсутність затримок в роботі програм, навіть при сильному навантаженні системи. Зниження енергоспоживання.
Інтерфейс UEFI BIOSНа відміну від традиційних BIOS-систем ASUS UEFI BIOS має графічним інтерфейсом з підтримкою миші. Він має режими для новачків і ентузіастів.
Режим EZ ModeЗручна настройка вентиляторів: гнучке управління вентиляторами системи охолодженняEZ XMP: швидко задійте профілі XMP для розгону пам'ятіІнформація про SATA: відображає дані про порти SATA і підключених до них пристрояхНалаштування часу: легко задати системний час і дату за допомогою однієї лише миші
Режим AdvancedGPU POST: рекомендації для побудови конфігурацій з декількома відеокартами і докладна інформація про відеокарти ASUSSecure Erase: відновлення продуктивності SSD-накопичувачівОстанні зміни: відстежуйте історію всіх змін в настройках і зберігайте профілі на USB-накопичувачіПерейменування портів SATA: для швидкої ідентифікації пристроїв, що підключаються
Мережеві контролери Intel славляться своєю стабільною і ефективною роботою при низькому рівні завантаженні центрального процесора. Встановлений на материнській платі контролер Ethernet оптимізований розробниками ASUS під мережеві ігри.
Стабільна роботаКомплекс рішень 5X Protection забезпечує неперевершену надійність материнських плат ASUS, а строгі стандарти тестування гарантують їх сумісність з величезною кількістю комп'ютерних компонентів.
Посилений слот PCIeSafeSlot Core - це розроблена ASUS конструкція слотів PCIe, яка відзначається покращеною міцністю і забезпечує посилений затиск відеокарти.
Sonic Radar III - візуалізація джерел звуку в гріРозроблена фахівцями ASUS спеціально для шутерів від першої особи, функція Sonic Radar III дає можливість візуалізації джерел звуку в комп'ютерній грі, навіть якщо ті не перебувають в межах прямої видимості.
Для комфортної гри через інтернетМережеві контролери Intel славляться своєю стабільною і ефективною роботою при низькому рівні завантаженні центрального процесора. Встановлений на материнській платі ROG Strix Gaming контролер Intel I219-V оптимізований розробниками під мережеві ігри.
LANGuard - для стабільної роботи комп'ютерної мережіВикористання сучасних технологій і конденсаторів преміум-класу дозволило збільшити пропускну здатність мережного інтерфейсу. У той же час, для захисту ланцюгів LAN від перенапруги, що викликається статичною електрикою, застосовуються захисні ланцюги.
Захист від перевантаженняВ системі живлення даної материнської плати використовуються стабілізатори, що забезпечують захист від перепадів напруги, які можуть виникнути при використанні блоків живлення не найвищої якості.

Характеристики ASUS PRIME B360M-A

Загальні
Виробник
Вендор ASUS
Код виробника 90MB0WQ0-M0EAY0
Модель PRIME B360M-A
Процесор
Роз'єм CPU Socket 1151 (Intel)
Чіпсет Intel B360
Інтерфейси
Відеоінтерфейс Є
Типи відеоінтерфейсу D-SUB(VGA) / DVI-D / HDMI
LAN порт 1x 10/100/1000
PCI-Ex16 1
PCI-Ex8 Немає
PCI-Ex4 Немає
PCI-Ex1 2
PCI Немає
USB V3.0 50
USB V3.1 Type A 5
USB V3.1 Type C 1
Serial ports (COM) Немає
Floppy connector (FDD) Немає
Пам'ять
Тип пам'яті DDR4
Кількість слотів пам'яті 4
Контролер пам'яті Двоканальний
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 29x28x6
Форм-фактор mATX
Bluetooth Немає
Wi-Fi Немає
Multi-Graphics Technology Немає
Високошвидкісні інтерфейси M.2 port
IDE Немає
SATAIII 6
SATAII Немає
ESATA Немає
RAID Немає
Parallel ports (LPT) Немає