Материнська плата ASUS PRIME B450-PLUS

Код товару: 900593
Є в наявності
3887 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 3887грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по ASUS PRIME B450-PLUS
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: PRIME B450-PLUS
  • Вага: 1.05 кг.
  • Габарити: 33x26x5 см.
  • Короткий опис:

    сокет - AM4, чіпсет - AMD B450, DDR4, макс. об'єм оперативної пам'яті - 64 ГБ, макс. частота оперативної пам'яті - 3200 MHz, DVI, HDMI, внутрішні - 1 x M.2 Socket 3, 6 x Sata 6.0 Gb/s, ATX

Опис ASUS PRIME B450-PLUS

Материнська плата ASUS PRIME B450-PLUS - це повнорозмірна материнська плата під сокет типу AM4. У материнських платах серії PRIME B450 реалізований комплекс технологій 5X Protection III, який гарантує використання кращих компонентів і схемних рішень для забезпечення неперевершеної надійності і тривалого терміну служби системи. Плата оснащена SafeSlot Core - це розроблена ASUS конструкція слотів PCIe, яка відрізняється поліпшеною міцністю і забезпечує посилений затиск відеокарти.

Використання передових технологій і конденсаторів преміум-класу дозволило збільшити пропускну здатність мережного інтерфейсу. Фірмовий модуль управління живленням ASUS DIGI + дозволяє домогтися максимальної стабільності і ефективної роботи комп'ютера. Для запобігання перевантаження по струму і коротких замикань на материнській платі використовуються вбудовані запобіжники. Плати ASUS перевіряють на сумісність з безліччю компонентів, що дозволяє гнучко вибирати конфігурацію майбутнього комп'ютера.

Aura Sync. Відмінно налаштована система заслуговує відмінної естетики. Підключіть RGB стрічку * через RGB коннектор на материнській платі і виберіть один з попередньо встановлених ефектів. І все це можна синхронізувати з іншими компонентами Asus з підтримкою Aura Sync (їх список постійно зростає).

Підтримка оперативної пам'яті до 3200 МГц. Завдяки різного роду поліпшень і підтримки швидкісної пам'яті, плата Asus Prime B450 може стати відмінною основою для вашої збірки.

Придумана холодною. Asus Prime B450 має просунуту систему контролю кольорів через програму ASUS Fan Xpert 4 Core або UEFI BIOS. Визнаний UEFI BIOS. Asus Prime B450 володіє одним з кращих в індустрії UEFI BIOS, який дозволить вам легко почати свою подорож в світ ПК-збірок.

Висока швидкість передачі даних. Материнська плата Prime B450 має слоти USB 3.1 Gen 2 Type-A на задній панелі, коннектор USB 3.1 Gen 1 для передньої панелі, а також слот М.2 з підтримкою x4 PCI Express.

Підтримка M.2 / NVMe PCIe RAID. Не задоволені швидкістю одного носія? Встановіть два накопичувача PCIe в RAID 0 і насолоджуйтеся передачею файлів зі швидкістю світла. Створена, щоб працювати. Prime B450 була протестована в Asus більше 8000 годин з більш ніж 1000 різних компонентів і має захист за стандартом 5X Protection III.

Назва компанії ASUS походить від слова Pegasus (Пегас) - так звали крилатого коня з давньогрецької міфології, який символізує мудрість і знання, тому бренд ASUS втілює в собі силу, дух творчості і чистоту цієї істоти. З кожним новим продуктом компанії ASUS підкоряються всі нові вершини.

Тайванська компанія ASUSTeK Computer Inc, спеціалізація якої - створення комп'ютерних компонентів, серед яких - материнські плати, карти графіки. Фірма займається і виробництвом мобільних телефонів, ноутбуків, оптичних приводів. Найменування ASUS виникло від слова Pegasus, що в перекладі означає Пегас (крилатий кінь).

Сьогодні під торговою маркою ASUS на ринку продаються материнські плати в кількості, з яким не може зрівнятися жодна інша фірма. ASUS є постачальником продуктів, які є компонентами для продукції безлічі корпорацій, в числі споживачів продуктів ASUS - SONY (PlaiStaion2), Alienware, Apple Inc. (IPod, iPod Shuffle, Macbook), Falcon Northwest, HP, Palm Inc, а також інші компанії, для виробництв яких необхідні материнські плати фірми ASUS.

За останні десятиліття тайванська індустрія інформаційних технологій пережила величезне зростання, висунувши цю країну в число лідерів глобального ринку. Інноваційність - секрет успіху компанії серед споживачів, так само як і серед фахівців, які відзначили продукти ASUS безліччю захоплених відгуків.

Характеристики ASUS PRIME B450-PLUS

Виробник
Вендор ASUS
Код виробника PRIME B450-PLUS
Модель PRIME B450-PLUS
Тип товару Материнська плата
Роз'єм CPU Socket AM4 (AMD)
Інтерфейси
Відеоінтерфейс Є
Типи відеоінтерфейсу 1xDVI-D / 1xHDMI
PCI-Ex16 1x PCIe 2.0 / 1x PCIe 3.0
PCI-Ex8 Немає
PCI-Ex4 Немає
PCI-Ex1 1
PCI Немає
Serial ports (COM) Немає
Parallel ports (LPT) Немає
Floppy connector (FDD) Немає
Пам'ять
Тип пам'яті DDR4
Кількість слотів пам'яті 4
Контролер пам'яті Двоканальний
Охолодження
Охолодження південого моста Радіатор
Охолодження VRM Радіатор
Живлення
Основні роз'єми живлення 1x24pin +1x8pin
Додаткове живлення Немає
Кількість роз'ємів живлення кулерів 5
Задня панель
LAN порт 1x 10/100/1000
USB 3.2 Gen 1 Type-A (USB 3.0) 2
USB 3.2 Gen 2 Type-A (USB 3.1) 2
USB 3.2 Gen 2 Type-C (USB 3.1) 1
M2 1
Тип M.2 1x PCI-E 3.0 x4/SATA3
IDE Немає
SATAIII 6
SATAII Немає
ESATA Немає
RAID 0 / 1 / 10
Периферія на платі
USB 3.2 Gen 1 2x USB 3.2 Gen 1 Type A
USB 2.0 на платі 4
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 35x30x6
Загальні
Bluetooth Немає
Wi-Fi Немає
Multi-Graphics Technology ATI CrossFireX
Форм-фактор ATX
Процесор
Чіпсет AMD B450
Підключення накопичувачів
USB 2.0 2