Материнська плата ASUS PRIME H310M-C R2.0

Код товару: 924226
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS PRIME H310M-C R2.0
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: PRIME H310M-C R2.0
  • Вага: 0.82 кг.
  • Габарити: 27x5x26 см.
  • Короткий опис:

    Soc - 1151, Intel H310, DDR4, Макс. пам'ять - 32 ГБ, Зовнішні - 2 x USB 3.1 Gen1, 1 x VGA, 1 x RJ45, 4 x USB 2.0, 2 x PS/2, 1 x DVI-D, 3 x Audio, Внутрішні - 1 x M.2 Socket 3, 1 x TPM, 4 x Sata 6.0 Gb/s, uATX, BOX

Опис ASUS PRIME H310M-C R2.0

Материнська плата ASUS серії Prime 300 не тільки стане надійним фундаментом для вашого першого комп"ютера, але і відкриє широкі перспективи його апгрейда в міру збільшення ваших амбіцій. Підтримуючи всю функціональність новітніх процесорів Intel Core восьмого покоління, вона доповнює її інноваційними рішеннями від ASUS, такими як високоякісний вбудований звук, автоматична оптимізація параметрів системи, гнучке регулювання вентиляторів. Материнські плати ASUS Prime 300 - прекрасний вибір для всіх, хто хоче легко зібрати свій власний ПК.
Покращена робота пам"яті DDR4
Для слотів пам"яті використовується оптимізоване розведення в певному шарі друкованої плати (технологія OptiMem), що сприяє мінімізації електромагнітних завад, і T-подібна топологія підключення, поліпшує синхронізацію між сигналами, що йдуть в різні модулі. Завдяки цьому материнські плати Prime 300 мають розширену сумісність з різними комплектами з двох і чотирьох модулів пам"яті, а також забезпечують їх більш стабільну роботу при запуску ресурсоємних додатків, в тому числі комп"ютерних ігор.
Ефективне охолодження
Материнські плати серії Prime 300 пропонують гнучкі засоби керування системою охолодження комп"ютера, які доступні через інтерфейс UEFI BIOS і спеціальну утиліту Fan Xpert.
ASUS UEFI BIOS
Материнські плати серії Prime 300 наділені зручним у використанні та функціональним інтерфейсом UEFI BIOS.
Регулювання вентиляторів - Q-Fan
Користувач може задати швидкість обертання вентиляторів вручну, або вибравши один з попередньо встановлених варіантів регулювання від «безшумного» до «максимальної швидкості». Режим максимальної швидкості також активується автоматично при досягненні температури в 75°.
Функція пошуку
«Просунутий» режим BIOS служить для глибокого налаштування материнської плати. Вбудована пошукова функція допоможе швидко знайти потрібні параметри в численних розділах зручного для користувача інтерфейсу.
Фронтальні порти USB 3.1 Gen1
Зручність підключення
Дана материнська плата дає можливість вивести на передню панель комп"ютерного корпусу відразу чотири високошвидкісні порти USB 3.1 Gen1.
Вбудований інтерфейс M.2
Використовуючи дві лінії PCI Express 2.0, інтерфейс M.2 забезпечує швидкість передачі даних до 10 Гбіт/с. Він ідеально підходить для підключення сучасних твердотільних накопичувачів.
Бездоганна надійність
ASUS - це найбільший виробник материнських плат і розробник безлічі інновацій, які згодом стали промисловими стандартами. Завдяки багаторічному досвіду, компанія ASUS є лідером галузі з точки зору продуктивності, надійності та сумісності вироблених їй пристроїв. Якщо ви хочете зібрати найкращий комп"ютер - використовуйте материнську плату ASUS!
5X Protection III
Материнські плати ASUS Prime 300 можуть похвалитися довгим терміном служби за рахунок технології 5X Protection III, яка охоплює цілий ряд інженерних рішень, що служать для захисту від електричних перевантажень, корозії, електростатичних розрядів і інших неприємностей.
1000+ сумісних пристроїв
У списку сумісності серії Prime 300 можна знайти тисячі різних пристроїв, в тому числі довгий перелік модулів пам"яті. А це означає мінімум проблем при самостійній збірці комп"ютера на базі даної материнської плати.
8000+ годин тестування
Материнські плати ASUS - високонадійні продукти. Кожен екземпляр піддається різноманітним тестам протягом більш ніж 8 000 годин, тому їх надійність перевершує вимоги галузевих стандартів.
Чаруюче звучання
Для справжніх аудіофілів
Інноваційні інженерні рішення та високоякісні компоненти - запорука високої якості вбудованої аудіосистеми.
Для красивих комп"ютерів
Світлодіодна підсвітка
Дана материнська плата забезпечена барвистим світлодіодним підсвічуванням з різними візуальними ефектами.
Більше, ніж віртуальна реальність
Універсальний пристрій
Материнські плати серії Prime 300 несуть на собі значок «Beyond VR Ready», що означає не тільки повну сумісність з сучасними системами віртуальної реальності, а й високу продуктивність, необхідну для будь-яких інших типів додатків: професійних, геймерських, розважальних.
Чіпсет Intel H310
Розроблений для процесорів Intel Core восьмого покоління, чіпсет Intel H310 відрізняється високою стабільністю, продуктивністю та пропускною спроможністю. Він підтримує по чотири порти USB 3.1 Gen1 і SATA 6 Гбіт/с, пропонує інтерфейси M.2 (10 Гбіт/с) і PCIe 2.0, а також дозволяє використовувати графічні ядра, що вбудовуються в сучасні процесори Intel.
Для процесорів Intel Core восьмого покоління
Дана материнська плата сумісна з процесорами Intel Core для роз"єму LGA1151, які включають в себе інтегроване графічне ядро, а також контролери DDR4 SDRAM і шини PCI Express з підтримкою двоканальної оперативної пам"яті (два слоти DIMM) і 16 ліній PCI Express 3.0/2.0, відповідно.

Характеристики ASUS PRIME H310M-C R2.0

Основні
У напрямку для дому/офісу
Форм-фактор micro-ATX
Процесор
Для процесорів Intel
Тип підключення LGA1151
Процесорна сумісність Pentium
Чіпсет
Північний міст (чіпсет) Intel H310
BIOS Ami
UEFI BIOS
Оперативна пам'ять
Тип роз'єму DDR4
DDR4 2 слоти
Кількість слотів 2 слота
Максимальна тактова частота 2666 МГц
Максимальний обсяг пам'яті 32 ГБ
Підтримка XMP
Параметри відео
Графічний інтерфейс PCI-E x16 3.0
Слотів PCI-E 1x 2 шт
Слотів PCI-E 16x 1 шт 3.0/2.0
Вихід D-Sub (VGA)
Вихід DVI DVI-D
Параметри аудіо
Аудіочіп Realtek ALC887
Звук 7.1
Роз'ємів 3.5 мм (mini-Jack) 3 шт
Підключення накопичувачів
Інтерфейс підключення SATA 3
SATA3 (6 Гбіт / с) 4 порти
Мережеві інтерфейси
LAN (RJ-45) 10/100/1000 Мбіт/с
Кількість LAN-портів 1
Модель LAN-контролера Realtek RTL8111H
Роз`єми підключення
PCI-слотів 1 шт
USB 2.0 4 шт
USB 4 шт (2 x USB 3.1 Gen 1, 2 x USB 2.0 port)
PS/2 2 шт
LPT-порт ✔ header
COM-порт ✔ 2 x COM connector
USB 3.1 2 шт Gen 1
M.2 роз'єм 1
Додатково
Система управління PXE
Особливості M.2 роз'єм
Фізичні
Розміри ( ВхШ ) 244 x 193