Материнська плата ASUS PRIME H370M-PLUS

Код товару: 885587
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS PRIME H370M-PLUS
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Модель: PRIME H370M-PLUS
  • Вага: 0.95 кг.
  • Габарити: 115x1x213 см.
  • Короткий опис:

    Soc - 1151, Intel H370, DDR4, Макс. пам'ять - 64 ГБ, Зовнішні - 2 x USB 3.1 Gen2, 2 x USB 3.1 Gen1, 1 x VGA, 1 x USB 3.1 Gen1 Type-C, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 1 x PS/2, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 3 x Audio, Внутрішні - 2 x M.2, 1 x TPM, 6 x Sata 6.0 Gb/s, Micro-ATX

Опис ASUS PRIME H370M-PLUS

Материнська плата ASUS PRIME H370M-PLUSIntel H370 Express - це новітній чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core 8-го покоління, що встановлюються в роз'єм LGA 1151. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю і пропускною спроможністю.
Налаштування комп'ютера одним клацанням мишіЗнайти оптимальні настройки комп'ютера стало гранично просто - досить скористатися функцією 5-стороннього оптимізації від ASUS. З її допомогою можна легко отримати максимальну продуктивність процесора або максимальну економію електроенергії, задати стабільні налаштування цифрової системи живлення, відрегулювати швидкість роботи вентиляторів і навіть конфігурувати мережевий контролер і аудіосистему. Іншими словами, за допомогою цієї функції ви легко можете оптимізувати свій комп'ютер під конкретні програми, які ви використовуєте.
Для високої швидкості в іграх процесор переводиться в режим високої продуктивності, відбудеться налаштування пріоритетів використання мережевого з'єднання і оптимізується звук. Вентилятори працюють на невисокій швидкості при запуску звичайних додатків, щоб мінімізувати шум, але переводяться в режим високої продуктивності в іграх. Відсутність затримок в роботі програм, навіть при сильному навантаженні системи. Зниження енергоспоживання.
Інтерфейс UEFI BIOSНа відміну від традиційних BIOS-систем ASUS UEFI BIOS має графічним інтерфейсом з підтримкою миші. Він має режими для новачків і ентузіастів.
Режим EZ ModeЗручна настройка вентиляторів: гнучке управління вентиляторами системи охолодженняEZ XMP: швидко задійте профілі XMP для розгону пам'ятіІнформація про SATA: відображає дані про порти SATA і підключених до них пристрояхНалаштування часу: легко задати системний час і дату за допомогою однієї лише миші
Режим AdvancedGPU POST: рекомендації для побудови конфігурацій з декількома відеокартами і докладна інформація про відеокарти ASUSSecure Erase: відновлення продуктивності SSD-накопичувачівОстанні зміни: відстежуйте історію всіх змін в настройках і зберігайте профілі на USB-накопичувачіПерейменування портів SATA: для швидкої ідентифікації пристроїв, що підключаються
Мережеві контролери Intel славляться своєю стабільною і ефективною роботою при низькому рівні завантаженні центрального процесора. Встановлений на материнській платі контролер Ethernet оптимізований розробниками ASUS під мережеві ігри.
Посилений слот PCIeSafeSlot Core - це розроблена ASUS конструкція слотів PCIe, яка відзначається покращеною міцністю і забезпечує посилений затиск відеокарти.SupremeFX - чудовий звук
Завдяки стабільному електроживлення, захисту від електромагнітних завад і використанню високоякісних компонентів, включаючи кодек S1220A, вбудована звукова підсистема SupremeFX може похвалитися високою якістю звучання з співвідношенням сигнал / шум на рівні 120 дБ.
Sonic Radar III - візуалізація джерел звуку в грі. Розроблена фахівцями ASUS спеціально для шутерів від першої особи, функція Sonic Radar III дає можливість візуалізації джерел звуку в комп'ютерній грі, навіть якщо ті не перебувають в межах прямої видимості.
Для комфортної гри через інтернет. Мережеві контролери Intel славляться своєю стабільною і ефективною роботою при низькому рівні завантаженні центрального процесора. Встановлений на материнській платі ROG Strix Gaming контролер Intel I219-V оптимізований розробниками під мережеві ігри.
LANGuard - для стабільної роботи комп'ютерної мережі. Використання сучасних технологій і конденсаторів преміум-класу дозволило збільшити пропускну здатність мережного інтерфейсу. У той же час, для захисту ланцюгів LAN від перенапруги, що викликається статичною електрикою, застосовуються захисні ланцюги.
Захист від перевантаження. В системі живлення даної материнської плати використовуються стабілізатори, що забезпечують захист від перепадів напруги, які можуть виникнути при використанні блоків живлення не найвищої якості.

Характеристики ASUS PRIME H370M-PLUS

Основні
У напрямку для дому/офісу
Форм-фактор micro-ATX
Процесор
Тип підключення LGA1151
Процесорна сумісність Core™ i7 Processors
Чіпсет
Північний міст (чіпсет) Intel H370
BIOS Ami
Оперативна пам'ять
Тип роз'єму DDR4
DDR4 4 слоти
Режим роботи 2-х канальний
Максимальна тактова частота 2666 МГц
Максимальний обсяг пам'яті 64 ГБ
Підтримка ECC
Підтримка XMP
Параметри відео
Графічний інтерфейс PCI-E x16 3.0
Слотів PCI-E 1x 2 шт
Слотів PCI-E 16x 2 шт 3.0/2.0 x16 (max at x4 mode)
Підтримка вбудованої відеокарти ✔ Intel HD Graphics
Вихід D-Sub (VGA) ✔ max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz
Вихід DVI DVI-D max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz
Вихід HDMI ✔ 1.4b with max. resolution 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz
Підтримка CrossFire / SLI
Параметри аудіо
Аудіочіп Realtek ALC887
Роз'ємів 3.5 мм (mini-Jack) 3 шт
Підключення накопичувачів
Інтерфейс підключення SATA 3
Підтримка програмного RAID ✔ 0, 1, 5, 10
SATA3 (6 Гбіт / с) 6 портів
Мережеві інтерфейси
Модель LAN-контролера Intel I219V
Роз`єми підключення
USB 2.0 6 шт
COM-порт ✔ x1
USB 3.1 2 шт Gen 2 up to 10Gbps port(s) (2 at back panel, teal blue, Type-A)/5 x USB 3.1 Gen 1 up to 5Gbps port(s) (3 at back panel, , Type-A + USB Type-CTM, 2 at mid-board)
Додатково
Особливості M.2 роз'єм
Фізичні
Роз'ємів живлення кулерів 3 шт
Основний роз'єм живлення 24-контактний
Живлення процесора 8-контактне
Розміри ( ВхШ ) 244x244