Материнська плата ASUS PRIME J4005I-C

Код товару: 894147
Є в наявності
3872 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 3872грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по ASUS PRIME J4005I-C
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: PRIME J4005I-C
  • Вага: 0.77 кг.
  • Габарити: 228x65x187 см.
  • Короткий опис:

    сокет - з вбудованним процесором, чіпсет - SOC, DDR4, макс. об'єм оперативної пам'яті - 8 ГБ, швидкість LAN - 1 Гбіт/с, D-Sub (VGA), HDMI, внутрішні - 2 x M.2, 1 x TPM, 2 x Sata 6.0 Gb/s, Mini ITX

Опис ASUS PRIME J4005I-C

Материнська плата ASUS PRIME J4005I-C

Ідеальна платформа для компактного і безшумного комп'ютера. Процесор Intel Celeron відкриває нові можливості для створення мобільних інтернет-пристроїв і недорогих настільних ПК, орієнтованих на роботу в Інтернеті. Дана материнська плата оснащується вбудованим двоядерним процесором Intel Celeron J4005 зі вбудованим графічним ядром Intel HD Graphics, який поєднує високу обчислювальну потужність з низьким енергоспоживанням. Графічне ядро ​​відповідає стандарту DirectX 11.1.

Єдина програмна оболонка для роботи з материнською платою. Всі ексклюзивні функції і технології Asus тепер доступні за допомогою єдиного програмного інтерфейсу Asus AI Suite 3. З його допомогою можна здійснювати розгін комп'ютера, управляти параметрами енергоспоживання та вентиляторами, змінювати напруги і стежити за станом системи. Єдиний інтерфейс позбавляє користувача від необхідності перемикатися між дюжиною різних утиліт.

Зручне оновлення BIOS. EZ Flash 3 - зручна програма для відновлення BIOS материнської плати. Достатньо лише до завантаження операційної системи запустити її з флеш-диска з інтерфейсом USB і вибрати потрібні команди - додаткові флоппі-дискети або спеціальні програми, що запускаються з-під ОС, вам не знадобляться.

Спрощений режим - спеціально для недосвідчених користувачів. Asus UEFI BIOS являє собою реалізацію стандарту UEFI, який прийшов на зміну традиційним системам BIOS. Одним з видимих ​​неозброєним поглядом переваг Asus UEFI BIOS є підтримка не тільки клавіатури, а й миші. Крім того, спеціально для недосвідчених користувачів пропонується спрощений режим роботи (EZ Mode), в якому можна легко і швидко поставити базові настройки комп'ютерної системи.

Тайванська компанія ASUSTeK Computer Inc, спеціалізація якої - створення комп'ютерних компонентів, серед яких - материнські плати, карти графіки. Фірма займається і виробництвом мобільних телефонів, ноутбуків, оптичних приводів. Найменування ASUS виникло від слова Pegasus, що в перекладі означає Пегас (крилатий кінь).

Сьогодні під торговою маркою ASUS на ринку продаються материнські плати в кількості, з яким не може зрівнятися жодна інша фірма. ASUS є постачальником продуктів, які є компонентами для продукції безлічі корпорацій, в числі споживачів продуктів ASUS - SONY (PlaiStaion2), Alienware, Apple Inc. (IPod, iPod Shuffle, Macbook), Falcon Northwest, HP, Palm Inc, а також інші компанії, для виробництв яких необхідні материнські плати фірми ASUS.

Назва компанії ASUS походить від слова Pegasus (Пегас) - так звали крилатого коня з давньогрецької міфології, який символізує мудрість і знання, тому бренд ASUS втілює в собі силу, дух творчості і чистоту цієї істоти. З кожним новим продуктом компанії ASUS підкоряються всі нові вершини.

За останні десятиліття тайванська індустрія інформаційних технологій пережила величезне зростання, висунувши цю країну в число лідерів глобального ринку. Одним з локомотивів зростання стала компанія ASUS, утворена в якості виробника материнських плат з мінімальною кількістю співробітників, а зараз налічує понад 17 тисяч осіб персоналу по всьому світу. ASUS випускає продукти майже у всіх галузях, що відносяться до категорії ІТ: комп'ютерні компоненти та периферійні пристрої, ноутбуки, планшетні комп'ютери, сервери і смартфони.

Секретом успіху ASUS є прагнення до інновацій. Серед революційних продуктів компанії можна відзначити смартфон PadFone, який підкорив публіку на виставці Computex 2011, а також пішли за ним гібридні мобільні рішення TAICHI і Transformer Book.

Характеристики ASUS PRIME J4005I-C

Основні
У напрямку для дому/офісу
Для процесорів Intel
Тип підключення з вбудованим процесором Intel
Чіпсет
BIOS Ami
UEFI BIOS
Оперативна пам'ять
Тип роз'єму DDR4
DDR4 2 слоти
Кількість слотів 2 слота
Режим роботи 2-х канальний
Максимальна тактова частота 2400 МГц
Максимальний обсяг пам'яті 8 ГБ
Параметри відео
Підтримка вбудованої відеокарти
Вихід D-Sub (VGA)
Вихід HDMI ✔ max. resolution 4096 x 2304 @ 24 Hz
RGB порт ✔ max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz
Параметри аудіо
Аудіочіп Realtek ALC887-VD2
Роз'ємів 3.5 мм (mini-Jack) 3 шт
S/P-DIF ✔ x1
Інтерфейс підключення SATA 3
SATA3 (6 Гбіт / с) 2 портів
Мережеві інтерфейси
Кількість LAN-портів 1
Модель LAN-контролера Realtek RTL8111H
Роз`єми підключення
PS/2 2 шт 1 x PS/2 keyboard (purple)/1 x PS/2 mouse (green)
COM-порт ✔ x1
USB 3.1 4 шт
Додатково
Особливості M.2 роз'єм
Фізичні
Роз'ємів живлення кулерів 1 шт
Основний роз'єм живлення 24-контактний
Живлення процесора 8-контактне
Розміри ( ВхШ ) 170x170
Форм-фактор mini-ITX
Процесор
Підключення накопичувачів
USB 2.0 2 шт