Материнська плата ASUS PRIME Z390-P

Код товару: 913502
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS PRIME Z390-P
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: PRIME Z390-P
  • Вага: 1.15 кг.
  • Габарити: 333x54x268 см.
  • Короткий опис:

    сокет - 1151, чіпсет - Intel Z390, DDR4, макс. об'єм оперативної пам'яті - 64 ГБ, макс. частота оперативної пам'яті - 4266 MHz, швидкість LAN - 1 Гбіт/с, DisplayPort, HDMI, внутрішні - 3 x M.2, 1 x TPM, 4 x Sata 6.0 Gb/s, ATX

Опис ASUS PRIME Z390-P

Материнська плата ASUS PRIME Z390-P формату ATX, призначена для геймерів. Оптимізація системних параметрів в один клік. Налаштування комп'ютера одним клацанням миші. Знайти оптимальні настройки комп'ютера стало гранично просто - досить скористатися функцією 5-стороннього оптимізації від ASUS. З її допомогою можна легко отримати максимальну продуктивність процесора або максимальну економію електроенергії, задати стабільні налаштування цифрової системи живлення, відрегулювати швидкість роботи вентиляторів і навіть конфігурувати мережевий контролер і аудіосистему. Іншими словами, за допомогою цієї функції ви легко можете оптимізувати свій комп'ютер під конкретні програми, які ви використовуєте.

Для високої швидкості в іграх процесор переводиться в режим високої продуктивності, відбудеться налаштування пріоритетів використання мережевого з'єднання і оптимізується звук. Вентилятори працюють на невисокій швидкості при запуску звичайних додатків, щоб мінімізувати шум, але переводяться в режим високої продуктивності в іграх. Відсутність затримок в роботі програм, навіть при сильному навантаженні системи. Зниження енергоспоживання. Розгін пам'яті DDR4. Завдяки технології ASUS T-Topology, що має на увазі Т-образну топологію підключення слотів оперативної пам'яті, збільшується її розгінний потенціал. Саме це дозволяє досягти частоти на рівні 4000 МГц при розгоні модулів пам'яті DDR4 на нових материнських платах ASUS.

Інтерфейс UEFI BIOS. На відміну від традиційних BIOS-систем ASUS UEFI BIOS має графічним інтерфейсом з підтримкою миші. Він має режими для новачків і ентузіастів. Режим EZ Mode. Зручна настройка вентиляторів: гнучке управління вентиляторами системи охолодження. EZ XMP: швидко задійте профілі XMP для розгону пам'яті. Інформація про SATA: відображає дані про порти SATA і підключених до них пристроях

Налаштування часу: легко задати системний час і дату за допомогою однієї лише миші. Режим Advanced. GPU POST: рекомендації для побудови конфігурацій з декількома відеокартами і докладна інформація про відеокарти ASUS. Secure Erase: відновлення продуктивності SSD-накопичувачів. Останні зміни: відстежуйте історію всіх змін в настройках і зберігайте профілі на USB-накопичувачі. Перейменування портів SATA: для швидкої ідентифікації пристроїв, що підключаються. Мережеві контролери Intel славляться своєю стабільною і ефективною роботою при низькому рівні завантаженні центрального процесора. Встановлений на материнській платі Z390-P контролер Ethernet оптимізований розробниками ASUS під мережеві ігри.

Стабільна робота. Комплекс рішень 5X Protection забезпечує неперевершену надійність материнських плат ASUS, а строгі стандарти тестування гарантують їх сумісність з величезною кількістю комп'ютерних компонентів. Посилений слот PCIe. SafeSlot Core - це розроблена ASUS конструкція слотів PCIe, яка відзначається покращеною міцністю і забезпечує посилений затиск відеокарти. Тайванська компанія ASUSTeK Computer Inc, спеціалізація якої - створення комп'ютерних компонентів, серед яких - материнські плати, карти графіки. Фірма займається і виробництвом мобільних телефонів, ноутбуків, оптичних приводів. Найменування ASUS виникло від слова Pegasus, що в перекладі означає Пегас (крилатий кінь).

Сьогодні під торговою маркою ASUS на ринку продаються материнські плати в кількості, з яким не може зрівнятися жодна інша фірма. ASUS є постачальником продуктів, які є компонентами для продукції безлічі корпорацій, в числі споживачів продуктів ASUS - SONY (PlaiStaion2), Alienware, Apple Inc. (IPod, iPod Shuffle, Macbook), Falcon Northwest, HP, Palm Inc, а також інші компанії, для виробництв яких необхідні материнські плати фірми ASUS.

Характеристики ASUS PRIME Z390-P

Основні
У напрямку для дому/офісу
Форм-фактор ATX
Процесор
Для процесорів Intel
Тип підключення LGA1151
Процесорна сумісність Pentium
Чіпсет
Північний міст (чіпсет) Intel Z390
BIOS Ami
UEFI BIOS
Оперативна пам'ять
Тип роз'єму DDR4
DDR4 4 слоти
Кількість слотів 4 слота
Режим роботи 2-х канальний
Максимальна тактова частота 4266 МГц
Максимальний обсяг пам'яті 64 ГБ
Підтримка XMP
Параметри відео
Графічний інтерфейс PCI-E x16 3.0
Слотів PCI-E 1x 4 шт
Слотів PCI-E 16x 2 шт (1 шт x16 або x8+x4+x4, 1 шт макс при x4 mode)
Підтримка вбудованої відеокарти
Вихід HDMI
Підтримка CrossFire / SLI
Підтримка PCI Express 3.0
Display Port
Параметри аудіо
Аудіочіп Realtek ALC887
Звук 7.1
Роз'ємів 3.5 мм (mini-Jack) 3 шт
Підключення накопичувачів
Інтерфейс підключення SATA 3
Підтримка програмного RAID ✔ 0, 1, 5, 10
SATA3 (6 Гбіт / с) 4 порти
Мережеві інтерфейси
Кількість LAN-портів 1
Модель LAN-контролера Realtek RTL8111H
Роз`єми підключення
USB 2.0 3 шт
USB 4 шт (4 x USB 3.1 Gen 1)
PS/2 2 шт
USB 3.1 6 шт (2 x USB 3.1 Gen 2, 4 x USB 3.1 Gen 1)
M.2 роз'єм 1
Додатково
Особливості M.2 роз'єм
Фізичні
Розміри ( ВхШ ) 305 х 234