Материнська плата ASUS STRIX B360-H (ROG STRIX B360-H GAMING)

Код товару: 884168
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS ROG STRIX B360-H GAMING
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: STRIX B360-H
  • Код виробника: ROG STRIX B360-H GAMING
  • Вага: 1.64 кг.
  • Габарити: 37x8x29 см.
  • Короткий опис:

    Soc - 1151, Intel B360, DDR4, Макс. пам'ять - 64 ГБ, Зовнішні - 2 x USB 3.1 Gen2, 2 x USB 3.1 Gen1, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 1 x PS/2, 1 x DVI, 1 x HDMI, 1 x optical SPDIF out, 5 x Audio, Внутрішні - 2 x M.2 Socket 3, 6 x Sata 6.0 Gb/s, ATX, BOX

Опис ASUS STRIX B360-H

СТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН
За допомогою вбудованого світлодіодного підсвічування Aura та оригінальних деталей, надрукованих на 3D-принтері, можна легко персоналізувати зовнішній вигляд материнської плати, зробивши вашу систему дійсно ексклюзивною.
Кібер-стиль
Характерні тонкі вирізи в радіаторі ROG Strix тепер поєднуються з футуристичним малюнком у вигляді тексту, що нагадує відомі ігрові хіти. Але нові материнські плати серії ROG Strix можуть похвалитися не тільки своїм яскравим стилем. Для їх виготовлення використовуються матеріали найвищої якості, наприклад високоякісний сплав у радіаторі охолодження, який підкреслює престижність дизайну.
ДЛЯ ЕНТУЗІАСТІВ ПК
Продуманий дизайн плати забезпечує легкість складання, гарантовану сумісність компонентів і захист готового рішення.
ШВИДКІСТЬ
Отримайте максимальну продуктивність завдяки комплексному керуванню охолодженням, швидкій підсистемі зберігання даних та ексклюзивним технологіям для підвищення надійності й швидкості роботи пам"яті.
Холодніше та тихше
Материнська плата ROG Strix B360-G Gaming забезпечує всебічний контроль роботи вентиляторів як за допомогою інтерфейсу утиліти Fan Xpert 4 Core, так і через UEFI BIOS.
ЗВУК
Сучасна вбудована ігрова аудіосистема, означає, що гра, спілкування й перегляд відео розпочнеться без зволікання, адже тепер ваша материнська плата має інтелектуальну функцію маршрутизації аудіопотоків на різні пристрої.
Sonic Studio III
Гнучке налаштування звучання
Новітня версія програмного забезпечення Sonic Studio вміє відтворювати віртуальний просторовий звук на базі функції HRTF при використанні VR-шолома. Наявний у ньому еквалайзер дає можливість гнучко налаштовувати параметри звучання на свій смак.
МЕРЕЖЕВІ ФУНКЦІЇ
Реалізовані в материнських платах серії сучасні мережеві технології гарантують надійне високошвидкісне з"єднання.
Чипсет Intel B360
Чипсет Intel B360 – це новітній чипсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core восьмого покоління, що встановлюються в роз"єм LGA1151. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю та пропускною здатністю. Intel B360 пропонує до чотирьох USB 3.1 Gen 2, двох USB 3.1 Gen 1 і шести портів SATA 6 Гбіт/с, роз"єму M.2 (32 Гбіт/с) та інтерфейсу PCIe 3.0, а також дозволяє використовувати графічне ядро, вбудоване в сучасні процесори Intel.
Підтримка процесорів Intel Core восьмого покоління (роз"єм LGA1151)
Материнська плата підтримує процесори Intel Core восьмого покоління в корпусі LGA1151. Особливістю цих процесорів є вбудовані контролери пам"яті та шини PCI Express, що забезпечують роботу двоканальної пам"яті DDR4 (4 DIMM) і 16 ліній PCI Express 3.0/2.0, а також потужне інтегроване графічне ядро.

Характеристики ASUS STRIX B360-H

Виробник
Вендор ASUS
Код виробника ROG STRIX B360-H GAMING
Модель ROG STRIX B360-H GAMING
Процесор
Роз'єм CPU Socket 1151 (Intel)
Чіпсет Intel B360
Інтерфейси
Відеоінтерфейс Є
Типи відеоінтерфейсу DVI-D / HDMI
LAN порт 1x 10/100/1000
PCI-Ex16 2
PCI-Ex8 Немає
PCI-Ex4 Немає
PCI-Ex1 4
PCI Немає
USB V3.1 Type A 6
Serial ports (COM) Немає
Floppy connector (FDD) Немає
Пам'ять
Тип пам'яті DDR4
Кількість слотів пам'яті 4
Контролер пам'яті Двоканальний
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 37x29x8
Загальні данні
Форм-фактор ATX
Bluetooth Немає
Wi-Fi Немає
Multi-Graphics Technology ATI CrossFireX
Високошвидкісні інтерфейси M.2 port
IDE Немає
SATAIII 6
SATAII Немає
ESATA Немає
RAID Немає
Parallel ports (LPT) Немає