Материнська плата ASUS TUF B360-PRO GAMING

Код товару: 884170
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS TUF B360-PRO GAMING
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: TUF B360-PRO GAMING
  • Вага: 1.1 кг.
  • Габарити: 5x26x33 см.
  • Короткий опис:

    Soc - 1151, Intel B360, DDR4, Макс. пам'ять - 64 ГБ, Зовнішні - 2 x USB 3.1 Gen2, 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C, 1 x VGA, 1 x RJ45, 4 x USB 2.0, 1 x PS/2, 1 x HDMI, 3 x Audio, Внутрішні - 2 x M.2 Socket 3, 6 x Sata 6.0 Gb/s, ATX, BOX

Опис ASUS TUF B360-PRO GAMING

НАДНАДІЙНА ЗБРОЯ
Материнські плати серії TUF Gaming призначені для роботи у складних умовах і тому піддаються суворим тестам, що підтверджують їх високу якість. Вони створені на основі надійних і довговічних компонентів, щоб гарантувати стабільну роботу системи під час тривалих ігрових сесій.
Під час створення ПК з використанням материнської плати серії TUF Gaming ви також отримуєте переваги альянсу TUF Gaming Alliance, у межах якого компанія ASUS співпрацює з надійними галузевими партнерами з метою забезпечити легкість складання, гарантовану сумісність компонентів і додаткову естетику готового рішення.
Для комп"ютерних ентузіастів
Використання материнських плат серії TUF Gaming робить складання системи простішим і безпечнішим завдяки продуманій конструкції та інноваційним інженерним рішенням, а також тісній співпраці розробників ASUS із основними виробниками компонентів. Відбірна елементна база, повноцінний комплекс захисних технологій і ретельне тестування готової продукції у відповідності до вимог TUF Gaming Alliance – ось запорука якості геймерського рішення, на яке можна покластися.
TUF Gaming Alliance
TUF Gaming Alliance – це альянс, в межах якого компанія ASUS взаємодіє з великими виробниками комп"ютерних компонентів, зокрема такими відомими компаніями, як Ballistix, Cooler Master, Corsair, G.Skill, In Win і Themaltake. Завдяки цьому альянсу все більша кількість компонентів, від корпусів ПК і блоків живлення до процесорних кулерів і модулів пам"яті, демонструєть не тільки гарантовану сумісність із материнськими платами ASUS, але й відрізняється привабливою естетикою, яка гармонує з їх зовнішнім виглядом. TUF Gaming Alliance постійно розширюється для розвитку нових партнерських відносин.
Посилене кріплення слотів PCIe
SafeSlot – це розроблена ASUS конструкція слотів PCIe, що відзначається покращеною міцністю та забезпечує посилений затиск відеокарти. Слот SafeSlot виготовлений із використанням нового процесу лиття під тиском, під час якого він отримує металевий каркас, що міцно закріплює слот на материнській платі за допомогою додаткової пайки.
Захист від статичної електрики
Для захисту від електростатичного розряду ASUS використовує спеціальну захисну схему, здатну витримувати розряд до 10 кВ через повітря та до 6 кВ при контакті (індустріальний стандарт – +/–6 кВ і +/–4 кВ відповідно).
ДРОСЕЛІ TUF
Подають центральному процесору максимально стабільний струм, що покращує загальну надійність роботи комп"ютера.
КОНДЕНСАТОРИ TUF
На 20% вище стійкість до високих температур, у 5 разів збільшений термін служби.
Транзистори TUF
Транзистори з низьким опором відкритого каналу*.
* Нижчий опір каналу у відкритому стані означає вищу енергоефективність і менший нагрів транзисторів.
Моніторинг температури відеокарти
Температура, в особливості температура графічного процесора, є важливим параметром для забезпечення стабільної роботи ігрового комп"ютера. Материнські плати серії TUF Gaming дозволяють гнучко керувати параметрами роботи вентиляторів охолодження за допомогою утиліти Fan Xpert 4 Core і декількох температурних сенсорів. Причому базисом для регулювання може бути температура відеокарти ASUS*. Це гарантує ефективне охолодження системи, скільки б не тривали ігрові баталії.
* Підтримка відеокарт ASUS на базі GeForce 700 і більш нових графічних процесорів.
Fan Xpert 4 Core
Материнська плата TUF H370-PRO Gaming забезпечує всебічний контроль роботи вентиляторів як за допомогою інтерфейсу утиліти Fan Xpert 4 Core, так і через UEFI BIOS.
ASUS OptiMem
Технологія ASUS OptiMem забезпечує цілісність сигналів у шині пам"яті шляхом їх розведення через оптимальний шар друкованої плати, а оригінальна Т-подібна топологія підключення слотів оперативної пам"яті усуває електромагнітні наведення. Завдяки цьому поліпшується стабільність роботи підсистеми пам"яті при використанні комплектів пам"яті, що складаються як із двох, так і з чотирьох модулів DIMM.
ПРОСТОРОВЕ ЗВУЧАННЯ DTS ДЛЯ ІГРОВИХ ГАРНІТУР
Технологія DTS Custom, реалізована в аудіосистемі цієї материнської плати, використовує спеціальні алгоритми для емуляції просторового звучання при використанні стереонаушников і гарнітур. Вона працює у трьох режимах, оптимізованих під ігри певних жанрів.
ЗАПАЛИ ГРУ!
Aura Sync
Система ASUS Aura Sync дає можливість використовувати разом як зовнішні світлодіодні стрічки, так і відразу декілька пристроїв із вбудованим світлодіодним підсвічуванням Aura, забезпечуючи ідеальну синхронізацію візуальних ефектів у єдиному центрі керування. За допомогою Aura Sync ви зможете створити справжню симфонію світла й зробити зовнішній вигляд свого комп"ютера справді унікальним!
Висока швидкість дротової мережі
Мережеві контролери Intel славляться своєю стабільною й ефективною роботою за низького рівня завантаження центрального процесора. Контролер Ethernet, який використовується на материнській платі TUF H370-PRO Gaming, забезпечує високу швидкість обробки пакетів TCP та UDP.
Захист від сплесків напруги
Роз"єм дротової мережі на цій материнській платі оснащується спеціальним захистом від статичної електрики та перепадів напруги TUF LANGuard.
Підтримка Intel Optane
Intel Optane – це революційна технологія енергонезалежної пам"яті, яка підтримується платами серії TUF Gaming. Використання такої пам"яті дозволяє досягти істотного підвищення швидкодії роботи ПК, зокрема зменшення часу на стартове завантаження системи та запуск програм.
ПРОЦЕСОР І ЧИПСЕТ INTEL
Чипсет Intel В360 – це новітній чипсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core восьмого покоління, що встановлюються в роз"єм LGA1151. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю та пропускною здатністю. Intel В360 пропонує до чотирьох портів USB 3.1 Gen 2, до чотирьох портів USB 3.1 Gen 1, шість портів SATA 6 Гбіт/с, роз"єм M.2 (32 Гбіт/с) та інтерфейс PCIe 3.0, а також дозволяє використовувати графічне ядро, вбудоване в сучасні процесори Intel.
ПРОЦЕСОР INTEL CORE LGA1151 ВОСЬМОГО ПОКОЛІННЯ (РОЗ"ЄМ LGA1151)
Материнська плата підтримує процесори Intel Core восьмого покоління в корпусі LGA1151. Особливістю цих процесорів є вбудовані контролери пам"яті та шини PCI Express, що забезпечують роботу двоканальної пам"яті DDR4 (4 DIMM) і 16 ліній PCI Express 3.0/2.0, а також потужне інтегроване графічне ядро.

Характеристики ASUS TUF B360-PRO GAMING

Основні
У напрямку геймерська (overclocking)
Форм-фактор ATX
Процесор
Тип підключення LGA1151
Процесорна сумісність Intel Core 8th Generation Core, Pentium, Celeron
Чіпсет
Північний міст (чіпсет) Intel B360
BIOS Ami
UEFI BIOS ✔ 128 Mb Flash ROM
Оперативна пам'ять
Тип роз'єму DDR4
DDR4 4 слоти
Режим роботи 2-х канальний
Максимальна тактова частота 2666 МГц
Максимальний обсяг пам'яті 64 ГБ
Підтримка XMP
Параметри відео
Графічний інтерфейс PCI-E x16 3.0
Слотів PCI-E 1x 4 шт
Слотів PCI-E 16x 2 шт 3.0/2.0 x16 (max at x4 mode)
Підтримка вбудованої відеокарти
Вихід D-Sub (VGA)
Вихід HDMI
Підтримка CrossFire / SLI ✔ AMD 2-Way CrossFireX Technology
Підтримка PCI Express 3.0
Параметри аудіо
Аудіочіп Realtek ALC887
Звук 7.1
Роз'ємів 3.5 мм (mini-Jack) 3 шт
Підключення накопичувачів
Інтерфейс підключення SATA 3
SATA3 (6 Гбіт / с) 6 портів
Мережеві інтерфейси
LAN (RJ-45) 10/100/1000 Мбіт/с
Кількість LAN-портів 1
Модель LAN-контролера Intel I219V
Роз`єми підключення
USB 2.0 4 шт
USB 2 шт (2 x USB 3.1 Gen 1, 2 x USB 2.0)
PS/2 1 шт
USB 3.1 3 шт (2 x USB 3.1 Gen 2 port, 1 x USB 3.1 Gen 1 Type-C)
Додатково
Система управління WOL by PME
Особливості M.2 роз'єм 2
Фізичні
Розміри ( ВхШ ) 305 x 244