Материнська плата ASUS TUF Z390-PLUS GAMING (WI-FI)

Код товару: 917750
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS TUF Z390-PLUS GAMING (WI-FI)
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: TUF Z390-PLUS GAMING (WI-FI)
  • Вага: 2.2 кг.
  • Короткий опис:

    сокет - 1151, чіпсет - Intel Z390, DDR4, макс. об'єм оперативної пам'яті - 128 ГБ, макс. частота оперативної пам'яті - 4266 MHz, швидкість LAN - 1 Гбіт/с, DisplayPort, HDMI, внутрішні - 2 x M.2 Socket 3, 6 x Sata 6.0 Gb/s, Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac), Bluetooth 5.0, ATX

Опис ASUS TUF Z390-PLUS GAMING (WI-FI)

Yаднадійна зброя
Материнські плати серії TUF Gaming призначені для роботи в складних умовах і тому піддаються суворим тестам, що підтверджує їх високу якість. Вони створені на основі надійних і довговічних компонентів, щоб гарантувати стабільну роботу системи під час тривалих ігрових сесій.
При побудові ПК з використанням материнської плати серії TUF Gaming ви також отримуєте переваги альянсу TUF Gaming Alliance, в рамках якого компанія ASUS співпрацює з надійними галузевими партнерами з метою забезпечити легкість збірки, гарантовану сумісність компонентів і додаткову естетику готового рішення.
Для комп"ютерних ентузіастів
Використання материнських плат серії TUF Gaming робить збірку системи простішою та безпечнішою завдяки продуманій конструкції та інноваційним інженерним рішенням, а також тісній співпраці розробників ASUS з ключовими виробниками компонентів. Відбірна елементна база, повноцінний комплекс захисних технологій і ретельне тестування готової продукції у відповідність до вимог TUF Gaming Alliance - ось запорука якості геймерского рішення, на яку можна покластися.
Налаштування та конфігурація
Систему, зібрану на основі материнської плати серії TUF Gaming, без зусиль зможе налаштувати навіть початковий користувач. Зручні та зрозумілі засоби для розгону процесора і пам"яті з метою підвищення продуктивності, інтелектуальне управління системою охолодження для підвищення стабільності роботи системи та корисні інструменти для діагностики та усунення збоїв - материнські плати серії TUF Gaming мають все необхідне для створення ігрової платформи.
Висока продуктивність, гнучка персоналізація
Материнські плати серії TUF Gaming Z390 є відмінною основою для складання високопродуктивного геймерського ПК, доповнену безліччю функцій для підвищення ігрового комфорту: високошвидкісним мережевим контролером, які мінімізують затримки в онлайн-іграх, якісною аудіосистемою, яка поліпшує геймплей в шутерах, і вбудованим RGB-підсвічуванням, яке може синхронізуватися з сумісними аксесуарами.
Чіпсет INTEL Z390
Чіпсет Intel Z390 Intel Z390 - це новітній чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core восьмого і дев"ятого поколінь, а також процесорами Pentium Gold і Celeron, що встановлюються в роз"єм LGA1151. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю і пропускною спроможністю. Чіпсет пропонує підтримку до шести портів USB 3.1 Gen 2, чотирьох портів USB 3.1 Gen 1, роз"єми M.2 (32 Гбіт/с) і шини PCIe 3.0. Він також дозволяє використовувати графічне ядро, вбудоване в сучасні процесори Intel.

Характеристики ASUS TUF Z390-PLUS GAMING (WI-FI)

Виробник
Вендор ASUS
Код виробника TUF Z390-PLUS GAMING (WI-
Модель TUF Z390-PLUS GAMING (WI-FI)
Процесор
Роз'єм CPU Socket 1151 (Intel)
Чіпсет Intel Z390
Інтерфейси
Відеоінтерфейс Є
Типи відеоінтерфейсу DisplayPort / HDMI
LAN порт 1x 10/100/1000
PCI-Ex16 2
PCI-Ex8 Немає
PCI-Ex4 Немає
PCI-Ex1 4
USB V3.0 50
USB V3.1 Type A 10
Serial ports (COM) Немає
Floppy connector (FDD) Немає
Пам'ять
Тип пам'яті DDR4
Кількість слотів пам'яті 4
Контролер пам'яті Двоканальний
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 33x27x6
Загальні данні
Форм-фактор ATX
Bluetooth Є
Wi-Fi Є
Multi-Graphics Technology ATI CrossFireX
Високошвидкісні інтерфейси M.2 port
IDE Немає
SATAIII 6
SATAII Немає
ESATA Немає
RAID 0 / 1 / 5 / 10
Parallel ports (LPT) Немає