Материнська плата GIGABYTE B450 GAMING X

Код товару: 947323
Немає в наявності
  • Інформація по GIGABYTE B450 GAMING X
  • Виробник: GIGABYTE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: B450 GAMING X
  • Вага: 1.227 кг.
  • Габарити: 32x25x6 см.
  • Короткий опис:

    сокет - AM4, чіпсет - AMD B450, DDR4, макс. об'єм оперативної пам'яті - 64 ГБ, макс. частота оперативної пам'яті - 2933 MHz, швидкість LAN - 1 Гбіт/с, DVI, HDMI, внутрішні - 1 x M.2, 1 x TPM, 6 x Sata 6.0 Gb/s, ATX

Опис GIGABYTE B450 GAMING X

Індустріальний стандарт для захисту LAN-портів від статичної електрики і пробою. Для захисту від електростатики в материнських платах Gigabyte застосовуються мікросхеми, запас міцності яких в 3 рази вище типових ІС. Це допомагає надійно захистити материнську плату і її компоненти від пошкоджень, викликаних статичною електрикою. Материнські плати Gigabyte також оснащені спеціальними мікросхемами, які забезпечують захист материнської плати і ПК в цілому від перенапруг і перевищення потужності в разі перебоїв з електроживленням.

Функція SmartFan 5. Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчиків, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 - це ще й більшу кількість гібридних роз'ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

Fan Stop. Вибирайте тишу! Коли температура опуститься нижче заданого значення, функція Fan Stop видасть команду зупинити вказаний вентилятор. Засобами вбудованих датчиків відслідковується поточна температура і визначається момент зупинки крильчатки конкретного вентилятора, - функціонал Fan Stop і персональні налаштування доступні користувачеві в повному обсязі.

Функція RGB Fusion 2.0. Материнські плати Aorus можуть похвалитися найбільш передовою на сьогодні системою LED-підсвічування. Завдяки фірмовому додатком RGB Fusion App зі зручним і інтуїтивно зрозумілим призначеним для користувача інтерфейсом, ви зможете надати системі Gigabyte свій непов торімий вигляд. Ентузіасти LED-технологій тепер отримали в своє розпорядження ще більше можливостей для налаштування відразу декількох незалежних один від одного зон. Функціонал програми дозволяє настроїти яскравість і мерехтіння світлодіодів для відображення режимів зміни температури або навантаження ПК.

Додаток RGB Fusion 2.0. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і розширений функціонал додатка RGB Fusion 2.0 дозволяють швидко і максимально ефективно налаштувати підсвічування будь-якого сумісного з даною технологією пристрою. Об'єднуйте в одну схему підсвічування материнську плату і графічний 3D-прискорювач, периферійні пристрої та інші компоненти, надайте Вашому ігровому ПК унікальний неповторний вигляд і поділіться персональними профілями з друзями. Новий режим підсвічування <Гра> дозволяє застосувати доступні світлові ефекти до обраних ігровим додаткам, допомагаючи зробити розваги на ПК ще більш інтерактивними і придбати неоціненний ігровий досвід.

Додаток Gigabyte RGB Fusion. Зробіть так, щоб ваш комп'ютер засяяв немов витвір мистецтва, друзям на заздрість! За допомогою мобільного додатка Gigabyte RGB Fusion користувачі можуть спостерігати і керувати підсвічуванням власного ігрового ПК. Виконати поставлене завдання стало набагато простіше, оскільки налаштувати колірну гамму і вибрати швидкість переходів, стосовно до різних режимів, тепер можна без участі клавіатури і монітора.

Захист від оксидів сірки. Сполуки сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата не зможе функціонувати. Встановлюючи резистори, стійкі до впливу оксидів сірки, компанія Gigabyte пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.

Оновлення BIOS. Функціонал BIOS має першорядне значення для користувача на етапі пошуку і вибору оптимальних параметрів. Запропонований Gigabyte новий графічний інтерфейс забезпечує зручний доступ до функціонала істотно переробленої BIOS і дає можливість користувачу набути унікального досвіду тонкої настройки нової системи.

Характеристики GIGABYTE B450 GAMING X

Призначення геймерська
Сокет AM4
Підтримка процесорів AMD Ryzen 2nd Generation/Ryzen with Radeon Vega Graphics/Ryzen 1st Generation Processors
Підтримка SLI/CrossFire AMD Quad CrossFireX Technology
Слоти розширення 1 x PCI-E 3.0 x16 (PCIEX4)
PCI Express x1 2 шт
PCI Express x4 без слота PCI Express x4
PCI Express x16 1 шт
PCI без слота PCI
Модель чіпсета AMD B450
Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 4 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 64 ГБ
Частота оперативної пам'яті 2933 MHz
Максимальна частота оперативної пам'яті 2933 MHz
Підтримка двоканального режиму так
Підтримка ECC немає
Вбудоване відео З підтримкою відеоядра процесора
Аудіоконтролер Realtek ALC892
Багатоканальний звук 7.1
Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Intel GbE
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с
Зовнішні порти 6 x Audio
Відеовиходи HDMI
USB USB 3.1
Цифровий аудіо роз'єм (S/PDIF) без цифрового аудіо виходу
Внутрішні роз'єми і порти 6 x Sata 6.0 Gb/s
M.2 1 шт.
Кількість SATA-III портів 6 шт.
SATAe роз'єм без SATAe інтерфейсу
U.2 роз'єм без U.2 роз'єму
Конектор живлення 1 x 8-pin 12В
Колодки 1 x USB 3.1
4-pin для вентилятора 3 шт.
Інші коннектори 3 x system fan headers
Тип BIOS UEFI
Контролер RAID 10
Підтримка ОС Windows 7
Також шукають материнська плата для ПК
Форм-фактор ATX
Висота, мм 305
Ширина, мм 235
(Збірка) Споживча потужність 35 Вт
(Збірка) Покоління процессора Zen2
PCI Express x1 ver 2 v Два
PCI Express x16 ver 1 v Три
M.2 ver 1 x M.II