Материнська плата GIGABYTE GA-A320M-H

Код товару: 911861
Немає в наявності
  • Інформація по GIGABYTE GA-A320M-H
  • Виробник: GIGABYTE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: GA-A320M-H
  • Вага: 0.72 кг.
  • Габарити: 27x23x5 см.
  • Короткий опис:

    сокет - AM4, чіпсет - AMD A320, DDR4, макс. об'єм оперативної пам'яті - 32 ГБ, макс. частота оперативної пам'яті - 3200 MHz, швидкість LAN - 1 Гбіт/с, DVI, HDMI, внутрішні - 1 x M.2, 1 x TPM, 4 x Sata 6.0 Gb/s, Micro-ATX

Опис GIGABYTE GA-A320M-H

Smart Fan 5
Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчикам, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 - це ще й більшу кількість гібридних роз"ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.
Гібридні роз"єми подвійного призначення
Гібридний роз"єм здатний визначити використовує система охолодження режими управління PWM або Voltage і автоматично переключиться у відповідний стан.
Підтримуються до двох підсилювачів з вбудованим захистом від перевантаження по струму - обов"язкова умова для потужних вентиляторів категорії high-end.
Новий додаток Smart Fan 5
Можливість вибору оптимального режиму від самого тихого, до повно швидкісного, відповідно до особливостей функціонування системи. Для кожного вентилятора або помпи може бути задана свій графік роботи, із зазначенням граничних значень для переходу на іншу швидкість обертання.
Датчики та вентилятори оперативної взаємодії
Для кожного вентилятора можна вказати швидкість обертання крильчатки відповідно до певної температури охолоджуваного компонента системи (за винятком вентилятора ЦП).
Функція кривої вентилятора
Настроювання кривої вентилятора в залежності від конкретної температури, інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс утиліти.
Вдосконалений інтерфейс BIOS
Вдосконалений інтерфейс BIOS відкриває доступ до розширених функцій, зокрема до Smart Fan 5. Засобами встановлених на платі датчиків і утиліти Smart Fan 5 можна вказати порогові значення температури для функції кривої вентилятора з метою мінімізації рівня шуму за рахунок зміни швидкості обертання системних вентиляторів в різних режимах , і все це без необхідності перезавантаження Windows.
Оновлений BIOS
Просто, зрозуміло, доступно
Функціонал BIOS має першорядне значення для користувача на етапі пошуку та вибору оптимальних параметрів. Запропонований Gigabyte новий графічний інтерфейс забезпечує зручний доступ до функціонала істотно переробленої BIOS і дає можливість користувачу набути унікального досвіду тонкого налаштування нової системи.
Резистори стійкі до впливу сірки
Сполуки сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата не зможе функціонувати. Встановлюючи резистори стійкі до впливу сірки, компанія Gigabyte пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.
Центр додатків APP Center
Центр додатків Gigabyte App Center надає миттєвий доступ до фірмових додатків Gigabyte, які допоможуть отримати максимальний ефект від експлуатації материнської плати. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс Gigabyte App Center дозволяє виконувати запуск всіх додатків Gigabyte, встановлених в системі, перевіряти та повідомляти в режимі онлайн про доступні для завантаження оновлення, завантажувати актуальні додатки, драйвери і BIOS.
Утиліта EasyTune
Gigabyte EasyTune - фірмова утиліта з простим і наочним призначеним для користувача інтерфейсом, яка дозволяє коригувати налаштування системи без необхідності перезавантаження ПК (регулювання тактової частоти і напруги живлення ключових компонентів в середовищі Windows). За допомогою функції Smart Quick Boost можна в автоматичному режимі виконати процедуру оверклокінгу в тих випадках, коли необхідний приріст продуктивності системи.
Патентована технологія Gigabyte DualBIOS (UEFI)
На системних платах Gigabyte сімейства Ultra Durable реалізована унікальна технологія Gigabyte DualBIOS, покликана захистити одну з найважливіших складових системної плати - BIOS. В рамках технології DualBIOS на материнських платах Gigabyte встановлені дві мікросхеми BIOS - основна та резервна. Цей тандем надійно захищає мікрокод BIOS від вірусних атак, апаратних збоїв викликаних виходом з ладу компонентів ПК, некоректних дій користувача, допущених при оверклокінгу, а також від перепдів напруги в мережі в процесі оновлення BIOS.
Екранний дозвіл 4K (Ultra HD)
Екранний дозвіл 4К - це наступний етап в технологічному ланцюжку обробки та перетворення HD-контенту, який оперує 4000 pixels по горизонтальній осі (в 4 рази перевищує типове значення цього параметра), забезпечуючи неперевершену чіткість зображення та приголомшливий реалізм.

Характеристики GIGABYTE GA-A320M-H

Призначення звичайна
Сокет AM4
Підтримка процесорів AMD Ryzen/7th Generation A-series/Athlon
Слоти розширення 1 x PCI-E 3.0 x16
PCI Express x1 2 шт
PCI Express x4 без слота PCI Express x4
PCI Express x16 1 шт
PCI без слота PCI
Модель чіпсета AMD A320
Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 2 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Частота оперативної пам'яті 3200 MHz (O.C.)
Максимальна частота оперативної пам'яті 3200 MHz
Підтримка двоканального режиму так
Підтримка ECC немає
Вбудоване відео З підтримкою відеоядра процесора
Аудіоконтролер Realtek ALC887
Багатоканальний звук 7.1
Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek GbE
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с
Зовнішні порти Audio
Відеовиходи HDMI
USB USB 3.1
Цифровий аудіо роз'єм (S/PDIF) без цифрового аудіо виходу
Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 6.0 Gb/s
M.2 1 шт.
Кількість SATA-III портів 4 шт.
SATAe роз'єм без SATAe інтерфейсу
U.2 роз'єм без U.2 роз'єму
Конектор живлення 1 x 8-pin 12В
Колодки 2 x USB 2.0
4-pin для вентилятора 1 шт.
Інші коннектори 2 x USB 2.0/1.1 headers
Тип BIOS UEFI
Контролер RAID 10
Підтримка ОС Windows 7
Також шукають материнська плата для ПК
Форм-фактор Micro-ATX
Висота, мм 244
Ширина, мм 195
(Збірка) Споживча потужність 35 Вт
(Збірка) Покоління процессора Zen2
PCI Express x1 ver 2 v Два
PCI Express x16 ver 1 v Три
M.2 ver 1 x M.II