Материнська плата GIGABYTE H310M S2 2.0

Код товару: 907977
Немає в наявності
  • Інформація по GIGABYTE H310M S2 2.0
  • Виробник: GIGABYTE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: H310M S2 2.0
  • Вага: 0.65 кг.
  • Габарити: 23x5x27 см.
  • Короткий опис:

    Soc - 1151, Intel H310, DDR4, Макс. пам'ять - 32 ГБ, Зовнішні - 2 x USB 3.1 Gen1, 1 x VGA, 1 x RJ45, 4 x USB 2.0, 2 x PS/2, 3 x Audio, Внутрішні - 1 x TPM, 4 x Sata 6.0 Gb/s, Micro-ATX, BOX

Опис GIGABYTE H310M S2 2.0

Функція SmartFan 5
Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки Термодатчикам, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 -це ще більша кількість гібридних роз"ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.
Fan Stop
Вибирайте тишу! Коли температура опуститься нижче заданого значення, функція Fan Stop видасть команду зупинити вказаний вентилятор. Засобами вбудованих датчиків відслідковується поточна температура і визначається момент зупинки крильчатки конкретного вентилятора, - функціонал Fan Stop і персональні налаштування доступні користувачеві в повному обсязі.
Гібридні Fan-роз"єми
Встановіть повний контроль над системою рідинного охолодження! Функція Smart Fan 5 за лічені секунди надасть вичерпну інформацію про швидкість потоку засобами датчика, підключеного до гібридного Fan-роз"єму. Станьте володарем власного ПК!
Гібридний роз"єм здатний визначити використовує система охолодження режими управління PWM або Voltage і автоматично переключитися у відповідний стан.
Новий додаток Smart Fan 5
Можливість вибору оптимального режиму від самого тихого, до повношвидкісного, відповідно до особливостей функціонування системи. Для кожного вентилятора або помпи може бути задано свій графік роботи, із зазначенням граничних значень для переходу на іншу швидкість обертання.
Датчики та вентилятори оперативної взаємодії
Для кожного вентилятора можна вказати швидкість обертання крильчатки відповідно до певної температури охолоджуваного компонента системи (за винятком вентилятора ЦП).
Функція кривої вентилятора
Індивідуальна настройка кривої вентилятора в залежності від конкретної температури, інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс утиліти.
Оглядач SIV
Оглядач GIGABYTE System Information Viewer (SIV) - одна з ключових функцій, яка здійснює моніторинг та інформує користувача про поточний стан системи. Моніторингу, зокрема, підлягають системний годинник і процесор, швидкість обертання вентилятора під керуванням заданого профілю, системні сповіщення про перевищення температури або відповідний запис у системному журналі; всі ці та інші параметри відображаються у відповідному вікні інтерфейсу оглядача інформації про систему.
High-End аудіоконденсатори
На материнських платах GIGABYTE встановлюються аудіоконденсатори high-end класу. Такі компоненти дозволяють із високою достовірністю відтворювати сигнал, що генерується, забезпечуючи чудове звучання та реалістичні спецефекти в іграх.
Захист від окислів сірки
Сполуки сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата не зможе функціонувати. Встановлюючи резистори стійкі до впливу сірки, компанія GIGABYTE пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.
Захист від вологості, друковані плати нового покоління
Вологість негативним чином впливає на термін служби ПК. Відомо, що вміст вологи в повітрі змінюється в залежності від сезону. Проблема вологості навколишнього середовища для системних плат GIGABYTE 9-серії сімейства Ultra Durable не актуальна, оскільки скловолокно нового покоління, на базі якого виробляються друковані плати для виробів GIGABYTE, здатне ефективно протистояти волозі. Прогресивна технологія виробництва друкованих плат передбачає застосування в якості основи принципово нового скловолокна, у якого відстань між волокнами скорочено, а вузли переплетіння більш щільні. Таким чином, волозі набагато важче проникнути у внутрішні шари, ніж на друкованій платі традиційного дизайну. Запропоноване рішення забезпечує більш надійний захист виробу від короткого замикання та збоїв у роботі, викликаних вогкістю.
Захищені від впливу високих температур Lower RDS (on) MOSFET
Системні плати GIGABYTE використовують Low RDS (on) MOSFETи які зменшують втрати енергії за рахунок непотрібного залишкового тепловиділення. Все це вносить відчутну економію енергії, яка вигідна як для кінцевих користувачів, так і для навколишнього середовища, не впливаючи на продуктивність системи.
Економте електроенергію одним дотитом
Вимоги CEC: Енергоспоживання ПК має перебувати на певному рівні, коли він знаходиться у вимкненому режимі, режимі очікування або у стані спокою. А завдяки програмно-апаратному комплексу та точному налаштуванню BIOS материнські плати GIGABYTE здатні забезпечити більш низьке енергоспоживання в режимі очікування і в повному обсязі відповідають стандартам, виробленим Каліфорнійською енергетичною комісією (CEC 2019) для виробів з малою потужністю і високою ефективністю.
Оновлення BIOS
Функціонал BIOS має першорядне значення для користувача на етапі пошуку і вибору оптимальних параметрів. Запропонований GIGABYTE новий графічний інтерфейс забезпечує зручний доступ до функціонала істотно переробленої BIOS і дає можливість користувачу набути унікального досвіду тонкої настройки нової системи.
Роздільна здатність 4K (Ultra HD)
Роздільна здатність 4К - це наступний етап в технологічному ланцюжку обробки і перетворення HD-контенту, який оперує 4000 pixels по горизонтальній осі (більш ніж в 4 рази перевищує нині чинне типове значення цього параметра), забезпечуючи неперевершену чіткість зображення і приголомшливий реалізм. Материнські плати GIGABYTE забезпечують повноцінну підтримку 4K-дозволу засобами інтегрованої графіки Intel HD Graphics і HDMI-інтерфейсу.
HDMI - мультимедійний інтерфейс нового покоління
HDMI (High Definiton Multimedia Interface) - це мультимедійний інтерфейс високої чіткості, який забезпечує одночасну передачу відеоконтенту зі швидкістю до 5 Гбіт/с (в рамках базової специфікації HDMI 1.0) та 8-канального HD-аудіосигналу по одному кабелю. Серед переваг HDMI-інтерфейсу - можливість передачі відео- та аудіо-компонент без стиснення і передача цифрового контенту в форматі Full HD 1080p без втрати якості (відсутні втрати на операціях аналогово-цифрового перетворення сигналу, характерні для інтерфейсів попереднього покоління). Інтерфейс HDMI сумісний з функцією HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), яка забезпечує захист цифрового контента при відтворенні дисків Blu-Ray, HD DVD та деяких інших форматів, поширюваних на захищених носіях.

Характеристики GIGABYTE H310M S2 2.0

Сокет 1151
Підтримка процесорів 8-е і 9-е покоління Intel Core i9/Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron
Слоти розширення 1 x PCI-E 3.0 x16
PCI Express x1 2 шт
PCI Express x4 без слота PCI Express x4
PCI Express x16 1 шт
PCI без слота PCI
(Збірка) Тип слота PCI 1 PCIe x16
(Збірка) Тип слота PCI 2 PCIe x1
(Збірка) Тип слота PCI 3 PCIe x1
(Збірка) Тип слота PCI 4 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 5 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 6 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 7 Пустий
Модель чіпсета Intel H310
Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 2 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Частота оперативної пам'яті 2666 MHz
Максимальна частота оперативної пам'яті 2666 MHz
Підтримка двоканального режиму так
Вбудоване відео З підтримкою відеоядра процесора
Аудіоконтролер Realtek ALC887
Багатоканальний звук 7.1
Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek GbE
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с
Зовнішні порти 3 x Audio
Відеовиходи D-Sub (VGA)
USB USB 3.1
Цифровий аудіо роз'єм (S/PDIF) без цифрового аудіо виходу
Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 6.0 Gb/s
M.2 без М.2 інтерфейсу
Кількість SATA-III портів 4 шт.
SATAe роз'єм без SATAe інтерфейсу
U.2 роз'єм без U.2 роз'єму
Конектор живлення 1 x 4-pin 12В
Колодки 1 x USB 3.1 Gen1
4-pin для вентилятора 1 шт.
Інші коннектори 1 x USB 3.1 Gen 1 header
Тип BIOS 128 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS
Контролер RAID Без контролера RAID
Підтримка ОС Windows 10
Також шукають материнська плата для ПК
Висота, мм 226
Ширина, мм 174
(Збірка) Споживча потужність 35 Вт
(Збірка) Покоління процессора Coffee Lake
PCI Express x1 ver 2 v Два
PCI Express x16 ver 1 v Три
Призначення звичайна
Форм-фактор Micro-ATX