Материнська плата Gigabyte H310M S2P

Код товару: 886616
Немає в наявності
  • Інформація по GIGABYTE H310M S2P
  • Виробник: GIGABYTE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: H310M S2P
  • Вага: 0.78 кг.
  • Габарити: 6x26x27 см.
  • Короткий опис:

    Soc - 1151, Intel H310, DDR4, Макс. пам'ять - 32 ГБ, Зовнішні - 2 x USB 3.1 Gen1, 1 x VGA, 1 x RJ45, 4 x USB 2.0, 1 x PS/2, 1 x COM, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 3 x Audio, Внутрішні - 1 x M.2 Socket 3, 1 x TPM, 4 x Sata 6.0 Gb/s, Micro-ATX, BOX

Опис GIGABYTE H310M S2P

Материнська плата GIGABYTE H310M S2P
ФУНКЦІЯ SMARTFAN 5Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчиків, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 - це ще й більшу кількість гібридних роз'ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.
FAN STOPВибирайте тишу! Коли температура опуститься нижче заданого значення, функція Fan Stop видасть команду зупинити вказаний вентилятор. Засобами вбудованих датчиків відслідковується поточна температура і визначається момент зупинки крильчатки конкретного вентилятора, - функціонал Fan Stop і персональні налаштування доступні користувачеві в повному обсязі.
ГІБРИДНІ FAN-РОЗ'ЄМИВстановіть повний контроль над системою рідинного охолодження! Функція Smart Fan 5 за лічені секунди надасть вичерпну інформацію про швидкість потоку засобами датчика, підключеного до гібридного Fan-роз'єму. Стати володарем власного ПК!Гібридний роз'єм здатний визначити, використовує система охолодження режими управління PWM або Voltage, і автоматично переключиться у відповідний стан.
Занурення у віртуальну реальністьVR вимагає від системи більшою ніж Full HD графіка продуктивності, для гарантованої зміни кадрів з частотою не менш 90 кадр / cТільки ігрові ПК здатні розкрити весь потенціал VR.
ПК ДЛЯ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ: РЕКОМЕНДОВАНА КОНФІГУРАЦІЯГрафічні плати: NVIDIA GTX 1060 / AMD RX 480 або краще, відеовихід, сумісний з HDMI 1.4Процессор: Еквівалентний Intel i5 або лучшеМатерінская плата: GIGABYTE H370 / B360 / H310 series motherboardsОператівная пам'ять: модулі ОЗУ ємністю 8 Гбайт або вишеПорти USB: 3 порти USB 3.0, 1 порт USB 2.0 і болееОС: Windows 10 64-біт або новіше
HIGH-END АУДІОКОНДЕНСАТОРИНа материнських платах GIGABYTE встановлюються аудіоконденсатори high-end класу. Такі компоненти дозволяють з високою достовірністю відтворювати генерується сигнал, забезпечуючи чудове звучання і реалістичні спецефекти в іграх.
Ахист ВІД ОКИСЛІВ сіркиСполуки сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата не зможе функціонувати. Встановлюючи резистори, стійкі до впливу оксидів сірки, компанія GIGABYTE пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.
ЗАХИСТ ВІД ВОЛОГОСТІ, ДРУКАРСЬКІ ПЛАТИ НОВОГО ПОКОЛІННЯВологість негативним чином впливає на термін служби ПК. Відомо, що вміст вологи в повітрі змінюється в залежності від сезону. Проблема вологості навколишнього середовища для системних плат GIGABYTE сімейства Ultra Durable ™ не актуальна, оскільки скловолокно нового покоління, на базі якого проводяться друковані плати для виробів GIGABYTE, здатне ефективно протистояти волозі. Прогресивна технологія виробництва друкованих плат передбачає застосування в якості основи принципово нового скловолокна, у якого відстань між волокнами скорочено, а вузли переплетення більш щільні. Таким чином, волозі набагато важче проникнути у внутрішні шари, ніж на друкарській платі традиційного дизайну. Запропоноване рішення забезпечує більш надійний захист виробу від короткого замикання і збоїв в роботі, викликаних сирістю.
Захищений від ВПЛИВУ ВИСОКИХ ТЕМПЕРАТУР LOWER RDS (ON) MOSFET`ИСистемні плати GIGABYTE використовують Low RDS (on) MOSFET`и які зменшують втрати енергії за рахунок непотрібного залишкового тепловиділення. Все це вносить відчутну економію енергії, яка вигідна як для кінцевих користувачів, так і для навколишнього середовища, не впливаючи на продуктивність системи.

Характеристики GIGABYTE H310M S2P

Основні
У напрямку для дому/офісу
Форм-фактор micro-ATX
Процесор
Для процесорів Intel
Тип підключення LGA1151
Процесорна сумісність Core i5
Чіпсет
Північний міст (чіпсет) Intel H310
BIOS Ami
Підтримка DualBIOS
UEFI BIOS
Роз'єм модуля TPM
Оперативна пам'ять
Тип роз'єму DDR4
DDR4 2 слоти
Кількість слотів 2 слота
Режим роботи 2-х канальний
Максимальна тактова частота 2666 МГц
Максимальний обсяг пам'яті 32 ГБ
Підтримка ECC
Підтримка XMP
Параметри відео
Графічний інтерфейс PCI-E x16 3.0
Слотів PCI-E 1x 1 шт
Слотів PCI-E 16x 1 шт
Підтримка вбудованої відеокарти
Вихід D-Sub (VGA) ✔ x1/maximum resolution of 1920x1200@60 Hz
Вихід DVI DVI-D x1/maximum resolution of 1920x1200@60 Hz
Вихід HDMI ✔ x1/ maximum resolution of 4096x2160@30 Hz
Параметри аудіо
Аудіочіп Realtek ALC887
Звук 7.1
Роз'ємів 3.5 мм (mini-Jack) 3 шт
Підключення накопичувачів
Інтерфейс підключення SATA 3
SATA3 (6 Гбіт / с) 4 порти
Мережеві інтерфейси
LAN (RJ-45) 10/100/1000 Мбіт/с
Кількість LAN-портів 1
Роз`єми підключення
USB 2.0 6 шт
PS/2 1 шт
USB 3.1 4 шт
M.2 роз'єм 1
Додатково
Особливості M.2 роз'єм
Фізичні
Роз'ємів живлення кулерів 2 шт
Основний роз'єм живлення 24-контактний
Живлення процесора 8-контактне
Розміри ( ВхШ ) 244x185