Материнська плата Gigabyte H310M A 2.0 PRIME H310M-A

Код товару: 890650
Немає в наявності
  • Інформація по GIGABYTE PRIME H310M-A
  • Виробник: GIGABYTE
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: PRIME H310M-A
  • Вага: 1.1 кг.
  • Габарити: 26x28x5 см.
  • Короткий опис:

    Soc - 1151, Intel H310, DDR4, Максимальний об'єм оперативної пам'яті - 32 ГБ, Зовнішні - 1 x USB 3.1 Gen1, 1 x USB 3.1 Gen1 Type-C, 1 x RJ45, 4 x USB 2.0, 2 x PS/2, 1 x HDMI, 1 x DisplayPort, 3 x Audio, Внутрішні - 1 x M.2 Socket 3, 1 x TPM, 4 x Sata 6.0 Gb/s, Micro-ATX

Опис GIGABYTE PRIME H310M-A

Материнська плата Gigabyte спроектована для спільної роботи зі ЦП Intel 9/8-покоління, серед відмітних рис яких збільшена швидкодія, підвищена енергоефективність і підтримка прогресивного ОЗП DDR4 — актуальні функції, що забезпечують надзвичайну продуктивність настільних ПК нового покоління.

Intel H310 Express — це новітній чипсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core 9/8-го покоління, що встановлюються в роз'єм LGA 1151. Він характеризується високою стабільністю, продуктивністю і пропускною здатністю.

Ексклюзивний дизайн вбудованої аудіопідсистеми
Забезпечує високоякісну деталізацію й розширення звуку для створення найбільш реалістичних звукових ефектів.

Резистори стійкі до впливу сірки
Сполуки сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), що створює хімічні сполуки, можуть викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата не функціонуватиме. Встановлюючи резистори стійкі до впливу сірки, компанія Gigabyte пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.

Захист від вологості, друковані плати нового покоління
Вологість негативно впливає на термін служби ПК. Відомо, що вміст вологи в повітрі змінюється залежно від сезону. Проблема вологості довкілля для системних плат Gigabyte сімейства Ultra Durable не актуальна, оскільки скловолокно нового покоління, на базі якого виготовляються друковані плати для виробів Gigabyte, спроможне ефективно протистояти волозі. Прогресивна технологія виробництва друкованих плат передбачає застосування як основи принципово нового скловолокна, у якого відстань між волокнами скорочено, а вузли переплетення щільніші. У такий спосіб, волозі набагато важче проникнути у внутрішні шари, ніж на друкованій платі традиційного дизайну. Запропоноване рішення забезпечує надійніший захист виробу від короткого замикання і збоїв у роботі, спричинених сирістю.

Вдосконалений інтерфейс BIOS
Вдосконалений інтерфейс BIOS відкриває доступ до розширених функцій, зокрема до Smart Fan 5. Засобами встановлених на платі датчиків і утиліти Smart Fan 5 можна вказати порогові значення температури для функції кривої вентилятора, щоб мінімізувати рівень шуму, змінивши швидкість обертання системних вентиляторів у різних режимах, і все це без необхідності перевантаження Windows.

Функція Smart Fan 5
Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їхній ігровий ПК буде функціонувати в найсприятливішому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчикам, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 — це ще й більша кількість гібридних роз'ємів для увімкнення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

Характеристики GIGABYTE PRIME H310M-A

Виробник
Вендор ASUS
Код виробника PRIME H310M-A
Модель PRIME H310M-A
Процесор
Роз'єм CPU Socket 1151 (Intel)
Чіпсет Intel H310
Інтерфейси
Відеоінтерфейс Є
Типи відеоінтерфейсу D-SUB(VGA) / DVI-D / HDMI
LAN порт 1x 10/100/1000
PCI-Ex16 1
PCI-Ex8 Немає
PCI-Ex4 Немає
PCI-Ex1 2
PCI Немає
USB V3.1 Type A 4
Serial ports (COM) На платі
Floppy connector (FDD) Немає
Пам'ять
Тип пам'яті DDR4
Кількість слотів пам'яті 2
Контролер пам'яті Двоканальний
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 25x28x5
Загальні данні
Форм-фактор mATX
Bluetooth Немає
Wi-Fi Немає
Multi-Graphics Technology Немає
Високошвидкісні інтерфейси M.2 port
IDE Немає
SATAIII 4
SATAII Немає
ESATA Немає
RAID Немає
Parallel ports (LPT) Немає