Материнська плата MSI B450M MORTAR MAX

Код товару: 970479
Немає в наявності
  • Інформація по MSI B450M MORTAR MAX
  • Виробник: MSI
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: B450M MORTAR MAX
  • Вага: 1.207 кг.
  • Габарити: 27x28x7 см.
  • Короткий опис:

    сокет - AM4, чіпсет - AMD B450, DDR4, макс. об'єм оперативної пам'яті - 64 ГБ, швидкість LAN - 1 Гбіт/с, DisplayPort, HDMI, внутрішні - 1 x M.2, 1 x TPM, 4 x Sata 6.0 Gb/s, Micro-ATX

Опис MSI B450M MORTAR MAX

ДОДАЙТЕ СТИЛЮ ІГРОВОМУ ПК
Налаштування світлодіодного підсвічування здійснюється за допомогою утиліти Mystic Light, що пропонує палітру з безлічі кольорів, серед яких ви легко знайдете той, який буде ідеально відповідати зовнішньому вигляду вашого комп"ютера. Набридли одні і ті ж фарби? Зміна кольору здійснюється буквально за одну секунду!
ОПТИМАЛЬНЕ ОХОЛОДЖЕННЯ ПІД ЧАС ГРИ
Охолодження комп"ютера є суттєво важливим, коли мова йде про стабільність і високу продуктивності. Для цього ми встановили на платі достатню кількість роз"ємів для підключення керованих вентиляторів. Тепер ви можете повністю контролювати охолодження вашої системи.
ДАЄ ВАМ ПЕРЕВАГУ В ГРІ
Перевершіть своїх суперників по грі за рахунок унікальних інструментів MSI GAMING. Розумне "залізо" і програмне забезпечення дозволить вам залишатися на крок попереду ваших суперників.
БУДЬ ПЕРШИМ НА ПОЛІ БОЮ
Материнська плата MSI GAMING підтримує всі найостанніші стандарти для дискових накопичувачів. Це дозволяє підключати будь-які високошвидкісні пристрої зберігання даних, додаючи переваг для ігор. Швидше запускайте ігри і завантажуйте рівні та отримуйте справжню перевагу перед своїми ворогами.
ПОРИНЬТЕ У СВІТИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ
Найбільш передові технології і розробки MSI дозволили добитися абсолютно іншого рівня продуктивності в додатках віртуальної реальності. Об"єднуючи зусилля з найвідомішими VR брендами, а також використовуючи унікальні технології власної розробки, MSI дарує геймерам і всім любителям VR нові відчуття, де невідомі віртуальні світи по-справжньому оживають.
ЗВУК, З ЯКИМ ВИ ПОВНІСТЮ ЗАНУРИТИСЬ У ГРУ
Відчуйте по-справжньому приголомшливий звук в іграх. Завдяки технології MSI Audio Boost і високоякісним компонентам ми гарантуємо високу якість звуку. Насолоджуйтеся захоплюючим дух звуком в іграх.
Домінує в іграх завдяки мінімальній затримці
Приготуйтеся розгромити ваших ворогів на полі бою разом з MSI GAMING LAN. Використання компонентів найвищої якості дозволило позбутися лагів і домогтися кращих результатів в онлайн комп"ютерних іграх.
НЕПЕРЕВЕРШЕНА ПРОДУКТИВНІСТЬ ПАМ"ЯТІ
Материнські плати MSI мають спеціальний функціонал, що дозволяє додати вашій оперативної пам"яті ще більше швидкості і стабільності.
ГЛИБОКІ МОЖЛИВОСТІ НАЛАШТУВАННЯ
Грунтуючись на досвіді багаторічної історії створення найпродуктивніших материнських плат, оснащених розумним функціоналом, ми гарантуємо вам кращу продуктивність в самих екстремальних умовах. Величезна кількість налаштувань і інструментів у вашому розпорядженні задовольнить найвимогливішого користувача.
МАКСИМАЛЬНО ШВИДКИЙ ИНТЕРФЕЙС USB
Материнські плати MSI пропонують високошвидкісні порти USB 3.1, чия пропускна здатність доходить до 10 Гбіт/с. Копіюйте ігри, музику, фільми та інші файли з інтерфейсу USB швидше, ніж будь-коли раніше!
ТАКІ ПРОГРАМИ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ВАМ ВИГРАТИ
За роки створення зручних додатків для збільшення продуктивності комп"ютерної системи, ми раді запропонувати вам найважливіші утиліти. Використовуйте дані інструменти, щоб отримати максимум з вашої материнської плати і домагайтеся перемог в комп"ютерних іграх.
Бездоганна якість
Висока продуктивність і бездоганна надійність материнських плат MSI - результат використання добірних компонентів і новітніх технологій в поєднанні зі суворими тестами якості.
Геймерський BIOS
Інтерфейс BIOS містить всі параметри, необхідні для гнучкого налаштування комп"ютера. Їм буде легко користуватися і досвідченим оверклокерам, і новачкам.

Характеристики MSI B450M MORTAR MAX

Назначение звичайна
Сокет AM4
Підтримка процесорів 1st, 2nd and 3rd Gen AMD Ryzen/Ryzen with Radeon Vega Graphics and 2nd Gen AMD Ryzen with Radeon Graphics/Athlon with Radeon Vega Graphics
Підтримка SLI/CrossFire 2-Way AMD CrossFire
Слоти розширення 1 x PCI-E 3.0 x16
PCI Express x1 2 шт
PCI Express x4 без слота PCI Express x4
PCI Express x16 2 шт
PCI без слота PCI
Модель чіпсета AMD B450
Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 4 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 64 ГБ
Частота оперативної пам'яті 4133 MHz (O.C.)
Підтримка двоканального режиму так
Вбудоване відео З підтримкою відеоядра процесора
Аудіоконтролер Realtek ALC892
Багатоканальний звук 7.1
Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek RTL8111H-CG
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с
Зовнішні порти 5 x Audio
Відеовиходи HDMI
USB USB Type-C
Цифровий аудіо роз'єм (S/PDIF) оптичний
Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 6.0 Gb/s
M.2 1 шт.
Кількість SATA-III портів 4 шт.
SATAe роз'єм без SATAe інтерфейсу
U.2 роз'єм без U.2 роз'єму
Конектор живлення 1 x 8-pin 12В
Колодки 2 x USB 2.0
4-pin для вентилятора 3 шт.
Інші коннектори 2 x System panel connectors
Контролер RAID 10
Підтримка ОС Windows 7
Також шукають материнська плата для ПК
Форм-фактор Micro-ATX
Висота, мм 244
Ширина, мм 244
(Збірка) Споживча потужність 35 Вт
(Збірка) Покоління процессора Zen2
PCI Express x1 ver 2 v Два
PCI Express x16 ver 1 v Три
M.2 ver 1 x M.II