Електробайк Atlas City+ White (2014)

Код товару: 1578370
Немає в наявності
  • Інформація по Atlas 2014
  • Виробник: Atlas
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: City+ White
  • Код виробника: 2014
  • Короткий опис:

    Рама - металева, Діаметр коліс - 12", Максимальна швидкість - 35 км/г, Максимальне навантаження - 100 кг, Потужність - 1000 Вт, Вага - 35 кг, Колір - білий

Опис Atlas City+ White

Компактна двомісна модель City+ вагою 40 кг! Цей легкий та маневровий електробайк спроєктований для універсальної експлуатації у міському середовищі та за її межами. 12 дюймові колеса з високим профілем і підвіска дозволяють райдеру почуватися комфортно на будь-яких дорогах. Пряма посадка та м'яке сидіння допомагають долати будь-які відстані без втоми, а переносну батарею зручно брати із собою для підзарядки.

Гальмівні ручки мають анатомічну форму. Ручка газу з м'якою грипсою захищає від ковзання і робить поїздку безпечнішою. Кнопки включення світла та перемикачі швидкостей виконані у класичному, інтуїтивно зрозумілому дизайні.

Скутер може проїхати до 40 кілометрів на одному заряді. Батарея сертифікована і має розумну BMS плату 30A, яка захищає елементи живлення від перезаряду та перевантаження.

Пряма посадка та класичне сидіння – м'яке, широке та зручне – чудово підходять для тривалих поїздок. Верх сидіння оброблений міцною та довговічною екошкірою, яка стійка до впливу вологи та ультрафіолету.

Ця модель укомплектована однією LED-фарою. Яскраве світло оптики забезпечує безпеку пересування у час доби.

Колеса діаметром 12 дюймів з високим профілем чудово справляються з нерівностями на міських та заміських дорогах. А повнорозмірні крила дозволяють захистити водія та пасажира від бруду та бризок під час руху.

Характеристики Atlas City+ White

Рама металева
Діаметр коліс 12"
Максимальна швидкість 35 км/г
Максимальне навантаження 100 кг
Задне гальмо дисковий
Переднє гальмо дисковий
Потужність 1000 Вт
Акумуляторна батарея 48V/16Ah
Напруга акумулятора 48 В
Амортизація задня
Пробіг від одного заряду 40 км
Час повного заряду 3-5 годин
Вага 35 кг
Колір білий
Також шукають швидкі