Тример садовий Grunhelm GR-2000 (64647)

Код товару: 1417453
Під замовлення
3690 Грн
  • Інформація по Grunhelm 64647
  • Виробник: Grunhelm
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GR-2000
  • Код виробника: 64647
  • Вага: 6 кг.
  • Габарити: 186x23x11 см.
  • Короткий опис:

    Тип штанги - пряма, Ріжуча система - ніж, волосінь, 420, є, Швидкість обертання ріжучої насадки, об/хв - 10 000, 1.6, Потужність двигуна, вт - 2000, верхнє, Тип живлення - мережа, Вага - 6 кг

Опис Grunhelm GR-2000

Тример Grunhelm GR-2000 здатний взяти на себе абсолютно всі роботи з догляду за газоном. Це легкий і зручний у користуванні інструмент, за допомогою якого можна швидко скосити траву на ділянці площею до 6 соток.

Електричний двигун
Тример працює на базі електричного двигуна потужністю у 2000 Вт, який на холостому ходу здатний видати до 7500 об./хв. (ніж — 10000 об./хв). Для того, щоб привести інструмент у дію, необхідна стандартна розетка напругою 220 В. Єдиний мінус подібного виконання — обмежений радіус дії, який залежить від довжини мережевого кабелю. Ця проблема легко вирішується застосуванням подовжувача.

Завдяки верхньому розташуванню забезпечується чудове балансування, що дає користувачеві змогу працювати тривалий час без відчуття втоми. Крім того, така особливість надає можливість працювати з вологою травою, не боячись поломки та короткого замикання. Відсутність шкідливих вихлопних газів дає змогу використовувати техніку не тільки на відкритих майданчиках, але й у теплицях і оранжереях. У процесі роботи коса видає мінімум шуму, завдяки чому її використання можливо поблизу житлових будинків у будь-який час доби.

Цілісна металева штанга
У моделі використана нерозбірна металева штанга, всередині якої обертається жорсткий вал. Для когось така будова не зовсім зручна, особливо якщо йдеться про транспортування на далекі відстані, позаяк пристрій достатньо габаритний. Але саме цілісна конструкція запобігає потраплянню всередину піску, бруду та іншого сміття, яке може зашкодити роботі механізму та набагато скоротити термін його експлуатації.

Напівавтоматична котушка та трилопатевий ніж
Як робочий елемент може бути використана котушка з волосінню діаметром 1.6 мм або трилопатевий ніж. Шпулька має напівавтоматичну конструкцію, що неабияк спрощує витягування волосіні в процесі роботи.

Використовуючи в роботі різальний ніж, ви з легкістю впораєтеся з густою травою, високими бур'янами та невеликими чагарниками. Завдяки надійному сталевому виконанню він добре витримує зіткнення з твердими предметами, не піддається корозії й не потребує частого заточування.
Конструктивні особливості
Електротример обладнаний зручною ручкою велосипедного типу, на якій розташовані основні елементи керування. Для максимально зручного використання передбачений ремінь через плече, який рівномірно розподіляє навантаження на руки, плечі та спину користувача, сприяючи забезпеченню зручності користування тривалий час. Як захист використаний широкий пластиковий кожух, що запобігає потраплянню зрізаної трави та різних дрібних частинок на тіло оператора.

Характеристики Grunhelm GR-2000

Ріжуча система ніж
Тип штанги пряма
Регулювання ручки по висоті є
Швидкість обертання ріжучої насадки, об/хв 10 000
Діаметр волосіні, мм 1.6
Конструкційні особливості ранцевий ремінь
Тип двигуна електродвигун
Потужність двигуна, вт 2000
Розташування двигуна верхнє
Тип живлення мережа
Напруга живлення, В 220
Вага 6 кг
Комплектація Ремінь на плече
Ширина покосу, мм 420