Тример садовий Stiga SBC 435 HD (SBC435HD)

Код товару: 957659
Немає в наявності
  • Інформація по STIGA SBC435HD
  • Виробник: STIGA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: SBC 435 HD
  • Код виробника: SBC435HD
  • Вага: 8.3 кг.
  • Короткий опис:

    Тип штанги - пряма, Ріжуча система - ніж, волосінь, 430, Швидкість обертання ріжучої насадки, об/хв - н.д., 2.4, Потужність двигуна, к.с. - 1.36, Потужність двигуна, вт - 1000, верхнє, Тип живлення - бензин, Вага, кг - 8.3

Опис STIGA SBC 435 HD

Stiga SBC 435 HD — це компактна й практична мотокоса, оснащена 35,8-кубовим 4-тактним двигуном. А це означає, що немає потреби змішувати оливу з пальним, що забезпечує нижчу газову емісію, швидший запуск двигуна та зменшення вібрації. Коса має подвійну ручку велосипедного типу для оптимального балансу ваги двигуна й різальної частини машини, ергономічний зручний держак із вбудованими клавішами керування косою, інноваційну різальну головку із системою Tap&Go для спрощення і прискорення роботи. Металевий 3-зубчастий ніж для найважчих робіт входить у комплект.

A.V.S.
Антивібраційна система, що використовує амортизувальні матеріали, ізолює оператора від вібрацій, створюваних двигуном і системою різання. Перевагою є зниження втомливої напруги в руках і плечах і зручніша робота.

Двоплечовий ремінь.
Ергономічний подвійний ремінь забезпечує комфорт за тривалого й важкого косіння. Він забезпечує повністю вільні рухи, оптимізує розподіл навантаження і знижує напругу в руках, плечах і навіть ногах через захисну пластину.

Система легкого запуску.
Інноваційна система запуску зменшує опір до 30% у шнурі стартера. Результатом є швидкий і неймовірно зручний спосіб запускання двигуна.

Ручка повного керування.
Дросель, запобіжний важіль і пусковий перемикач встановлено на ергономічній ручці, що забезпечує оператору повний контроль над машиною в будь-який момент роботи.

Низькі викиди.
Нова сучасна технологія двигунів дає змогу зменшити споживання пального й знизити рівень викидів вихлопних газів відповідно до чинних екологічних норм.
Праймер миттєво подає першу порцію пального в карбюратор, що дає змогу швидко й легко запустити двигун навіть після тривалої перерви.

Характеристики STIGA SBC 435 HD

Виробник Stiga
Модель SBC 435 HD
Артикул SBC435HD
Тип штанги пряма
Ріжуча система ніж \n волосінь
Ширина покоси, мм 430
Швидкість обертання ріжучої насадки, об/хв н.д.
Діаметр волосіні, мм 2.4
Конструкційні особливості захисний кожух \n плечовий ремінь
Тип двигуна двигун внутрішнього згоряння
Потужність двигуна, к.с. 1.36
Потужність двигуна, вт 1000
Розташування двигуна верхнє
Тип живлення бензин
Робочий цикл двигуна 4-тактний
Робочий об'єм циліндра, см³ 35
Об'єм паливного бака, л 0.63
Вага, кг 8.3