MP3 плеєр Astro M5 Black/Purple

Код товару: 940391
Немає в наявності
  • Інформація по Astro M5 Black/Purple
  • Виробник: Astro
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: M5 Black/Purple
  • Вага: 0.03 кг.
  • Короткий опис:

    8 GB, 1.8" TFT LCD 160х128, WAV, WMA, AAC, APE, FLAC, MP3, AVI, JPEG, BMP, GIF, FM-тюнер, є, Немає, слот mini SD, Li-Pol акумулятор, чорний/фіолетовий

Опис Astro M5 Black/Purple

mp3 плеєр Astro M5 Black / Purple

На перший погляд здається, що мультимедіа плеєр ASTRO M5 - це класичний кишеньковий плеєр з підтримкою функцій відтворення музики і відеокліпів. Але це не так - кліпса для кріплення до одягу, крокомір, Bluetooth v2.1 A2DP-only дозволяють віднести його до категорії «Спортивний». Легкість і компактність - одна з основних вимог до плеєра для занять спортом.

Ідеальний варіант для прослуховування музики під час занять спортом - це «коли немає проводів». Bluetooth в даній моделі реалізований тільки у вигляді профілю A2DP. Це означає, що пристрій може тільки передавати стереозвук по радіоканалу Bluetooth на якесь приймаючий пристрій (Bluetooth-гарнітуру, Bluetooth-акустику). Передача файлів по протоколу Bluetooth в даній моделі неможлива.

Плеєр оснащений кольоровим 1.8 "рідкокристалічним екраном, на якому можна переглядати фото і відео. Керувати плеєром під час занять спортом доводиться на ходу. Клавіші управління відтворенням, розташовані під екраном, встановлені таким чином, щоб перемикати треки або регулювати гучність (бічна панель) можна було однією рукою, навіть не дивлячись на плеєр. Пристрій обладнаний внутрішньою пам'яттю на 8 Гб, яку можна розширити за допомогою компактних карт пам'яті.

Характеристики Astro M5 Black/Purple

Тип З підтримкою карт пам'яті
Об'єм пам'яті 8 GB
Дисплей 1.8" TFT LCD 160х128
Аудіоформати MP3
Відеоформати AVI
Фотоформати JPEG, BMP, GIF
FM-тюнер FM-тюнер
Диктофон є
Камера Немає
Слот розширення пам'яті слот mini SD
Тип живлення Li-Pol акумулятор
Фізичні розміри 63х39х11 мм
Вага 28 г
Матеріал корпусу пластик
Колір чорний/фіолетовий
Додатково з кліпсою