FM модулятор Grand-X 97GRX Bluetooth V5.0 (97GRX)

Код товару: 977072
Немає в наявності
  • Інформація по Grand-X 97GRX
  • Виробник: Grand-X
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 97GRX Bluetooth V5.0
  • Код виробника: 97GRX
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 12x10x5 см.
  • Короткий опис:

    Діагональ дисплея - без дисплею, Інтерфейс - USB, Bluetooth, управління кнопками на трансмітері, Дополнительные характеристики - QuickCharge 3.0, Колір - чорний

Опис Grand-X 97GRX Bluetooth V5.0

FM-трансмітер Grand-X 97GRX призначений для прослуховування музичних композиції в транспортному засобі. Основа робоиы пристрою полягає в перетворенні файлів з USB-носія, карти пам'яті, смартфону чи планшета на радіохвилю, на яку необхідно налаштувати особистий радіоприймач. Звук поширюється на не велику відстань. FM-трансмітер — хороша альтернатива, коли немає можливості придбати магнітолу. Формати відтворення: MP3, WMA. Призначено пристрій для використання в транспортних засобаз з живленням бортової мережі 12-24 B.

FM-трансмітер Grand-X обладнаний невеликим екраном 1.4", який має приємну підсвітку. Це додає комфорту при використанні в темний час доби.
Корпус має комфортне розташування кнопок управління. Комплект включає пульт дистанційного керування. Grand-X 97GRX підтримує два типи носіїв: USB/microSD до 32 ГБ.

Функція Мегабас дозволяє натисканням однієї кнопки, без ручного налаштування еквалайзера, підсилити низькі частоти у відтворюваних треках

Додатковою функцією являється можливість підзарядки зовнішніх пристроїв через USB-порт: Quick Charge 3.0 + 1 A. Діапазон відтворюваних частот для Grand-X 97GRX дорівнює 87.5 – 108 FM. FM-трансмітер використовує технологію Bluetooth V5.0 у якій, в порівнянні з попередніми версіями радіус дії збільшений в 4 рази, швидкість передачі даних збульшена в 2 рази. Окрім всього перерахованого, з допомогою вмонтованого інтерфейсу Bluetooth, трансмітер можна використовувати аналогічно Hands Free гарнітурі. При підключені Вашего смартфону до Grand-X 97GRX співрозмовник буде чути Вас завдяки вмонтованому мікрофону, а мова співрозмовника будет виводись на штатні динаміки автомобіля.

Характеристики Grand-X 97GRX Bluetooth V5.0

Діагональ дисплея без дисплею
Інтерфейс USB
Пульт ДК управління кнопками на трансмітері
Дополнительные характеристики QuickCharge 3.0
Колір чорний