Мультиварка Moulinex CE620D34

Код товару: 1149062
Немає в наявності
  • Інформація по MOULINEX CE620D34
  • Виробник: MOULINEX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: CE620D34
  • Вага: 6.6 кг.
  • Габарити: 34x37x33 см.
  • Короткий опис:

    мультиварка, мультиварка - скороварка, Тип нагріву - ТЕН-нагрів, 1000 Вт, об'єм чаші - 5 л, тип внутрішнього покриття - антипригарне, дисплей - так, кількість програм - 22, Керування - електронне, габарити - 320 х 310 х 304 мм, вага - 4.8 кг, нержавіюча сталь

Опис MOULINEX CE620D34

Мультиварка-скороварка Moulinex CE620D34 в сучасному дизайні займе почесне місце на кухонному столі, допомагаючи в приготуванні святкових і щоденних страв. Передайте частину обов'язків техніці і звільніть час для себе, завантажте продукти, включіть один з автоматичних режимів і займайтеся особистими справами, поки мультиварка самостійно приготує обід.

Робота в автоматичному режимі

Сумніваєтеся, як приготувати ніжне м'ясо або скільки часу готувати овочі, щоб зберегти їх смак і вітамінний склад? Надайте справу техніці. Набір з 22 автоматичних програм підбере ідеальне поєднання часу, температури і її варіації для супу, всіх видів каш, плову, м'ясних страв і кисломолочних продуктів. Функція смаження на різних температурах не залишить вас без апетитного стейка або яєчні.

Комфортна робота

Керамічна чаша підвищеної міцності з антипригарним покриттям не дозволяє продуктам пригоріти, зведіть до мінімуму використання масла і зробіть своє меню корисним. Тепло, що плавно розподіляється по поверхні, рівномірно поширюється за обсягом, виключаючи неприготовані ділянки по закінченню режиму. Лопатка і мірний стакан в комплекті дозволять точно відміряти дозування і безпечно перемішувати страви в процесі приготування.

Здорове меню

Дотримуєтеся дієти або дбаєте про правильне харчування малюків? Страви на пару – відмінне поєднання користі натуральних продуктів і їх смаку. Використовуйте 2 рівня пароварки, щоб готувати м'ясо або рибу з гарніром одночасно. Завантажуйте продукти, заливайте очищену воду в чашу мультиварки Moulinex CE620D34 і обирайте програму «Приготування на пару». Проявіть індивідуальність і оберіть "Вільний режим", щоб задати час і температуру самостійно.

Під тиском

Скоротіть час на приготуванні складних страв, збережіть максимум вітамінів і мікроелементів з продуктів. Використовуючи режим скороварки Moulinex CE620D34, щоб отримати прозорий насичений бульйон або ніжне тушковане м'ясо менш, ніж за годину. Пар зберігається під кришкою, утворюючи підвищений тиск, і страви готуються в кілька разів швидше. 9 систем блокування кришки гарантують повну безпеку і герметичність до моменту скидання пари через клапан.

Приємні особливості

Разом з мультиваркою-скороваркою вам пропонується кулінарна книга з докладними рецептами і фотографіями готових страв, яка допоможе урізноманітнити звичне меню. Подумайте про вечерю вранці, завантажте продукти і скористайтеся функцією відстроченого старту. Технологія автоматичної підтримки тепла збереже блюдо гарячим, якщо подача до столу затрималася. Чашу, лопатку і сітку пароварки можна мити в посудомийній машині, не витрачаючи час на ручний догляд.

Характеристики MOULINEX CE620D34

Керування електронне
Ручні налаштування час
Матеріал корпусу пластик
Тип мультиварка - скороварка
Тип нагріву ТЕН-нагрів
Потужність 1000 Вт
Об'єм чаші 5 л
Тип внутрішнього покриття антипригарне
Дисплей так
Мова меню українська
Функції знімна зовнішня кришка
Особливості приготування під тиском
Кількість програм 22
Типи програм тушкування
Габарити 320 х 310 х 304 мм
Вага 4.8 кг
Колір нержавіюча сталь